asiak_kasia Posted July 6, 2013 Posted July 6, 2013 Okamia napisał(a):Zaświadczenie nadal jest konieczne - normalnych nie bierzemy :shake: :diabloti: Amber bierze porosty i TŻta, a ja będę wam robić psychoanalizę (zanim pójdę na psychiatrię :evil_lol:) a ja mogę dawac lekcję języka ruskiego:razz: i zrobic pokaz profesjonalnego szkolenia psa na kolcach :diabloti: Quote
Okamia Posted July 6, 2013 Author Posted July 6, 2013 asiak_kasia napisał(a):a ja mogę dawac lekcję języka ruskiego:razz: i zrobic pokaz profesjonalnego szkolenia psa na kolcach :diabloti: Ty masz mnie nauczyć wiesz po co!!! Quote
asiak_kasia Posted July 6, 2013 Posted July 6, 2013 Okamia napisał(a):Ty masz mnie nauczyć wiesz po co!!! ale to już po tym jak zgarniemy kasę.:siara: Poki co to nie ma sensu :cool3: Quote
A&L Posted July 6, 2013 Posted July 6, 2013 asiak_kasia napisał(a):no to juz jest w ogole dno dna i 3 metry mułu :evil_lol: Przywiozę taką kaszanę z Pabianic, że sama się będziesz zażerać :D asiak_kasia napisał(a):Dobra to teraz konkrety moi zlotowicze Przywiozę taką kaszanę z Pabianic, że Dzwoniła dzisiaj do mnie pani z ośrodka-potrzebowała konkretów bo maja chetnych na nasz termin mam 2 domki 5 osobowe zarezerwowane od 15-18.08 i jeden domek 4 osobowy od 15-08-21.08 i nie ma innych terminów, wiec Ci co chcieli tydzień muszą się zgodzić na taki termin, albo jechać na 4 dni. Nie ma innej opcji. I mamy TYLKO 14 miejsc. Osob niepełnoletnich nie bierzemy. Sory bardzo, ale z naszymi psami, nie wyobrazam sobie pilnowac jeszcze kogos młodszego. :roll: Płatne jest od osoby-30zł/doba plus 5zł za psa Kasę musimy wpłacić do końca lipca/pierwszy tydzień sierpnia. i tak to wyglada na chwilę obecną, jak nam się ludzie wykruszą bo coś nie pasuje, to zlotu nie będzie. Niestety trochę późno się zebralismy, i nie ma zbytnio możliwości kombinować. A my jedziemy w psami i to już jest problem dla wielu ośrodków. Także no, albo bierzemy co jest, albo ja już nic wiecej nie wykombinuje. Mi pasuje ten krótszy termin. Nie wiem tylko czy TZta zabiorę, ale to Wam jutro dam konkretną odpowiedź. Myślę, że zwolni się jego miejsce, bo nie jesteśmy w stanie przewidzieć czy będzie mógł w tym terminie jechać. W najgorszym wypadku jak się okaże kilka dni przed zlotem, że jednak może, to go przygarnę do swego łóżka. Myślę, że nie będzie z tym problemu? Rzecz jasna zapłacimy za niego ;) Quote
asiak_kasia Posted July 6, 2013 Posted July 6, 2013 A&L napisał(a):Przywiozę taką kaszanę z Pabianic, że sama się będziesz zażerać :D Mi pasuje ten krótszy termin. Nie wiem tylko czy TZta zabiorę, ale to Wam jutro dam konkretną odpowiedź. Myślę, że zwolni się jego miejsce, bo nie jesteśmy w stanie przewidzieć czy będzie mógł w tym terminie jechać. W najgorszym wypadku jak się okaże kilka dni przed zlotem, że jednak może, to go przygarnę do swego łóżka. Myślę, że nie będzie z tym problemu? Rzecz jasna zapłacimy za niego ;) Spokojnie, miejsce ma zaklepane. Jakby coś się okazało nie ten tego, to bedziemy myslec. Może moj TZ się zdecyduje wtedy ;) W każdym razie łożka są jednosobowe-tapczany ;) na tydzien jedzie Aleks89 Unblelele(???? potwierdz babo!) Luzia Dog193 (albo 139 :P) reszta 4 dni (15-18) Quote
Soko Posted July 6, 2013 Posted July 6, 2013 No jak nikt nie da rady nas zgarnąć, to też odpadamy. Quote
A&L Posted July 6, 2013 Posted July 6, 2013 asiak_kasia napisał(a):Spokojnie, miejsce ma zaklepane. Jakby coś się okazało nie ten tego, to bedziemy myslec. Może moj TZ się zdecyduje wtedy ;) W każdym razie łożka są jednosobowe-tapczany ;) na tydzien jedzie Aleks89 Unblelele(???? potwierdz babo!) Luzia Dog193 (albo 139 :P) reszta 4 dni (15-18) Gadałam z nim i stwierdziliśmy, że lepiej będzie jak zrezygnujemy z jego miejsca. Ciężko jest nam stwierdzić czy da radę jechać. Najwyżej nie pojedzie, albo jakoś się ściśniemy ;) Tym bardziej, że miejsc jest mało i nie chcę niepotrzebnie robić póżniej zamętu. Quote
asiak_kasia Posted July 6, 2013 Posted July 6, 2013 Soko napisał(a):No jak nikt nie da rady nas zgarnąć, to też odpadamy. To może teraz tak: Kto jedzie z Łodzi/przez Łódź i ma wolne miejsce(ca) w aucie? I ludzie, My z Karoliną bedziemy jechać z Poznania, Fredzia ze Szczecina. Litości są pksy z łodzi do sulejowa-1,5h sie jedzie. No można trochę pokombinować ;) Quote
A&L Posted July 6, 2013 Posted July 6, 2013 asiak_kasia napisał(a):Spokojnie, miejsce ma zaklepane. Jakby coś się okazało nie ten tego, to bedziemy myslec. Może moj TZ się zdecyduje wtedy ;) W każdym razie łożka są jednosobowe-tapczany ;) na tydzien jedzie Aleks89 Unblelele(???? potwierdz babo!) Luzia Dog193 (albo 139 :P) reszta 4 dni (15-18) Ja jadę z Łodzi z Karilką. Jakiego Soko masz psa? Nie wiem czy dam radę kogoś jeszcze zabrać, bo my jedziemy we dwie (ew. w troje jak mój TZ pojedzie), do tego mój pies i nie wiemy jeszcze czy Karilka nie będzie jechała z jednym czy dwoma psami. Quote
FredziaFredzia Posted July 6, 2013 Posted July 6, 2013 asiak_kasia napisał(a):CV nie, Oluś nam już wszystko opowiedział:loveu:. Chociaz nie wiem czy jakiegoś papieru od psychiatry nie powinnaś dostarczyć :evil_lol: Soko - spoko! Ja mam prawie 600 km w jedną stronę i chciałam jechać pociągiem z plecakiem, torbą i psem, dasz radę! :lol: Rodzice pożyczą mi większe auto, więc jadę bryką. Wtedy dziewczyny zabierzecie się z Poznania ze mną, tak? Każda z jednym sierściatym? Quote
Okamia Posted July 6, 2013 Author Posted July 6, 2013 FredziaFredzia napisał(a):Soko - spoko! Ja mam prawie 600 km w jedną stronę i chciałam jechać pociągiem z plecakiem, torbą i psem, dasz radę! :lol: Rodzice pożyczą mi większe auto, więc jadę bryką. Wtedy dziewczyny zabierzecie się z Poznania ze mną, tak? Każda z jednym sierściatym? Jeżeli jedziesz ze Szczecina to chyba łatwiej (i dla nas bliżej) było by się spiknąć w mojej mieścinie (akurat znajduje się na trasie z Szczecina do Poznania - Pniewy) a potem jechać obwodnicami by ominąć Poznań jakoś... Jak by coś gps mogę skombinować ;) Przy okazji zrobisz sobie postój na kawę lub herbatę ;) Zastanawiam się czy brać klatkę dla białej jak by się sadziła na pieski ew. mogę komuś pożyczyć bo jest wielka :evil_lol: Quote
FredziaFredzia Posted July 6, 2013 Posted July 6, 2013 Najwygodniej jest mi jechać S3 od siebie do samego Gorzowa a później już będę szukać najlepszej trasy. GPSa mam. Jak się zmieści ze wszystkim to no problemo. Da się złożyć do małej wielkości? Busa nie mam :lol: Quote
Okamia Posted July 6, 2013 Author Posted July 6, 2013 FredziaFredzia napisał(a):Najwygodniej jest mi jechać S3 od siebie do samego Gorzowa a później już będę szukać najlepszej trasy. GPSa mam. Jak się zmieści ze wszystkim to no problemo. Da się złożyć do małej wielkości? Busa nie mam :lol: To jest zwykła metalowa składana kenellówka ;) nie wiem jeszcze czy ją wezmę :evil_lol: Pół biedy, że ta S3 już jest :evil_lol: z Gorzowa przez Skwierzyne i tak dalej obwodnicą koło mnie (częsta trasa u mnie dość więc obcykane jest :eviltong:) i na Poznań ;) Przed Skwierzyną od strony Gorzowa ciągle coś kopią więc czasami są korki ;) Quote
Aleks89 Posted July 6, 2013 Posted July 6, 2013 Fredzia JEDŻ też na TYDZIEŃ. No unbleble pasi chyba ten 15-21 ,bo 24 ma ślub więc nie ma wyboru inaczej ją zbije:lol:A mi pasi pasi wszystko mi pasi:loveu: Quote
Soko Posted July 6, 2013 Posted July 6, 2013 A&L, w typie ON, trochę mniejsza (niewiele), więc trochę auto zapchamy.. ;) a do tego pksu w Łodzi z psem wpuszczą? ;p Quote
Okamia Posted July 6, 2013 Author Posted July 6, 2013 Aleks89 napisał(a):A mi pasi pasi wszystko mi pasi:loveu: Jesiu nie sikej :evil_lol: Soko - powinni. jeżeli założysz psu kaganiec na pychol nie powinno być problemu ;) Quote
asiak_kasia Posted July 6, 2013 Posted July 6, 2013 Soko napisał(a):A&L, w typie ON, trochę mniejsza (niewiele), więc trochę auto zapchamy.. ;) a do tego pksu w Łodzi z psem wpuszczą? ;p Pksem mozna z psem jechać musi miec tylko kaganiec smycz o i byc ogarnięty :) Mam obcykane Bo często z suką jeżdżę :lol: Fredzia ja się stawię u Okami bez problemu. Ominiemy Poznań i mega korki-bo Poznań miasto w budowie. I daj znać ile kasiory mamy przygotować. Pola może jechać nawet miedzy siedzeniami. Ona tam się zmieści w każda dziurę :evil_lol:chociaż to jednak kawałek psa jest ;) PKS jedzie z dworca, który jest obok PKP. Musisz tylko na Łodzi Kaliskiej wysiąść. Busów jest dosyć dużo, wiec trzeba tylko dopasować sobie pod pociag ;) Quote
Aleks89 Posted July 6, 2013 Posted July 6, 2013 Ja jechałem z Czarem i Kają i po 7h pociągiem ,z przesiadkami i bez.Z Lucasem 13h i żyłem.Do tego toboły oczywiście. A ja jadę autkiem z Dog:loveu:Muszę być teraz dla niej miły i się z nią zgadzać ,bo inaczej zrobi znów wywrotkę na rondzie i zgine:lol: Quote
Aleks89 Posted July 6, 2013 Posted July 6, 2013 A rok temu na zlot z dworca do ośrodka jechaliśmy małym zapchanym po brzegi busem ,my 4 i 3 psy same średnio-duże.I STALIŚMY całą drogę:lol:Jak ktoś wysiadał musieliśmy wysiadać ,żeby mógł wyjść :evil_lol:To są podróże z przygodami Quote
Okamia Posted July 6, 2013 Author Posted July 6, 2013 Aleks89 napisał(a):Ja jechałem z Czarem i Kają i po 7h pociągiem ,z przesiadkami i bez.Z Lucasem 13h i żyłem.Do tego toboły oczywiście. A ja jadę autkiem z Dog:loveu:Muszę być teraz dla niej miły i się z nią zgadzać ,bo inaczej zrobi znów wywrotkę na rondzie i zgine:lol: Jak przeżyjesz z tym, że musisz się we wszystkim zgadzać z dog? :shake::evil_lol: Btw - gdzie te badania lekarskie ludzie :mad: Zapisywać się do psychiatrów raz raz :eviltong: Quote
dog193 Posted July 6, 2013 Posted July 6, 2013 Aleks89 napisał(a): A ja jadę autkiem z Dog:loveu:Muszę być teraz dla niej miły i się z nią zgadzać ,bo inaczej zrobi znów wywrotkę na rondzie i zgine:lol: Jeśli jeszcze raz napiszesz o mnie per "Dog", to nie przeżyjesz tej podróży :diabloti: Dog jest tylko jedna i nie jestem nią ja :lol: Quote
Okamia Posted July 7, 2013 Author Posted July 7, 2013 Dodałam konto do wpłat ;) btw - 39 dni:roll: Quote
A&L Posted July 7, 2013 Posted July 7, 2013 Soko napisał(a):A&L, w typie ON, trochę mniejsza (niewiele), więc trochę auto zapchamy.. ;) a do tego pksu w Łodzi z psem wpuszczą? ;p Ro na mnie nie licz, bo się raczej nie zmieścicie... Ja być może będę jechała z dwoma psami, więc już w ogóle odpada. Okamia, ile tej kaski trza teraz wpłacić? ;) Quote
Recommended Posts