Soko Posted July 5, 2013 Posted July 5, 2013 Ja bym jechała z Torunia, tylko mam problem z transportem. Pociągiem nie damy z Werą rady, mama mogłaby mnie podwieźć, ale dalszą część trasy musiałabym się z kimś zabrać. Jak jest chętny na dodatkowy bagaż to się zapisuję. :D Quote
Okamia Posted July 5, 2013 Author Posted July 5, 2013 Ja tylko mam nadzieje, że wszystkie osoby są pełnoletnie, bo ani ja ani Kaśka za nikogo nie będziemy brały odpowiedzialności... Jedziemy się spotkać i pobawić a nie pilnować nastolatek czy sobie czasem krzywdy nie zrobią... Quote
Aleks89 Posted July 5, 2013 Posted July 5, 2013 Dokładnie żadnych nieletnich ,na normalnym zlocie spoko.Na takim mini zdecydowanie bez nastolatek. Quote
Soko Posted July 5, 2013 Posted July 5, 2013 O masz Ci los, jestem letnia i nastolatka :evil_lol: Quote
Okamia Posted July 5, 2013 Author Posted July 5, 2013 Soko napisał(a):O masz Ci los, jestem letnia i nastolatka :evil_lol: Nie odnoszę tego bezpośrednio do Ciebie ale do ogółu osób nie znanym w naszym TWA ... Quote
Soko Posted July 5, 2013 Posted July 5, 2013 To do Olka akurat ;P myśmy już były na jednym zlocie, ale właśnie na dłużej niż 2-3 dni nie możemy, więc pasowałoby nam idealnie. Ktoś z Łodzi może jedzie? Albo Bydgoszczy? Quote
Instant Posted July 5, 2013 Posted July 5, 2013 Noo, to ja muszę (z przykrością) zwolnić swoje miejsce - urlop w tym terminie niewykonalny... :roll: Quote
Okamia Posted July 5, 2013 Author Posted July 5, 2013 Instant napisał(a):Noo, to ja muszę (z przykrością) zwolnić swoje miejsce - urlop w tym terminie niewykonalny... :roll: Niedobry szef :mad::shake: Quote
FredziaFredzia Posted July 6, 2013 Posted July 6, 2013 asiak_kasia napisał(a):no to juz jest w ogole dno dna i 3 metry mułu :evil_lol: Kocham kaszanke! W ogole jestem w pracy teraz... najgorzej! Quote
asiak_kasia Posted July 6, 2013 Posted July 6, 2013 Instant napisał(a):Noo, to ja muszę (z przykrością) zwolnić swoje miejsce - urlop w tym terminie niewykonalny... :roll: co za okrutny szefo...Rinusiowa by Ci mogła podpowiedziec kilka sposobów na szefów. Ma praktykę:evil_lol: FredziaFredzia napisał(a):Kocham kaszanke! W ogole jestem w pracy teraz... najgorzej! Blleh. Kaszakę to dostają moje psy. Obrzydliwość...:shake: A ja dopiero idę spać...o 5 rano :loveu: Quote
Rinuś Posted July 6, 2013 Posted July 6, 2013 asiak_kasia napisał(a):co za okrutny szefo...Rinusiowa by Ci mogła podpowiedziec kilka sposobów na szefów. Ma praktykę:evil_lol: kogo Ty ze mnie robisz? :mad: ja zawsze po prostu ładnie proszę, to wszystko :diabloti: Quote
asiak_kasia Posted July 6, 2013 Posted July 6, 2013 Rinuś napisał(a):kogo Ty ze mnie robisz? :mad: ja zawsze po prostu ładnie proszę, to wszystko :diabloti: No o tym mówię :diabloti: Quote
Rinuś Posted July 6, 2013 Posted July 6, 2013 NORMALNIE - ustami :diabloti: wypowiedziałam to o co proszę :eviltong: Quote
Luzia Posted July 6, 2013 Posted July 6, 2013 Rinuś napisał(a):NORMALNIE - ustami :diabloti: No w to że ustami to nikt nie wątpi :evil_lol: Quote
Rinuś Posted July 6, 2013 Posted July 6, 2013 a Wy tylko o jednym :shake: i idźcie wyrwać kogoś na mieście i daje upust swoim emocjom :evil_lol: Quote
Instant Posted July 6, 2013 Posted July 6, 2013 Okamia napisał(a):Niedobry szef :mad::shake: No niedobry... Ale sobie to odbiję :diabloti: asiak_kasia napisał(a):co za okrutny szefo...Rinusiowa by Ci mogła podpowiedziec kilka sposobów na szefów. Ma praktykę:evil_lol: Hahhahahahaha :diabloti: Rinuś napisał(a):kogo Ty ze mnie robisz? :mad: ja zawsze po prostu ładnie proszę, to wszystko :diabloti: Rinuś napisał(a):NORMALNIE - ustami :diabloti: wypowiedziałam to o co proszę :eviltong: Ej, to może tu jest mój błąd - nie mogłam osobiście, musiałam mailowo poprosić :evil_lol: Quote
Aleks89 Posted July 6, 2013 Posted July 6, 2013 FredziaFredzia napisał(a):Kocham kaszanke! W ogole jestem w pracy teraz... najgorzej! O 2 w nocy w pracy?To znaczy ,że jakaś główna trasa to twój rewir?:lol: Quote
asiak_kasia Posted July 6, 2013 Posted July 6, 2013 Dobra to teraz konkrety moi zlotowicze Dzwoniła dzisiaj do mnie pani z ośrodka-potrzebowała konkretów bo maja chetnych na nasz termin mam 2 domki 5 osobowe zarezerwowane od 15-18.08 i jeden domek 4 osobowy od 15-08-21.08 i nie ma innych terminów, wiec Ci co chcieli tydzień muszą się zgodzić na taki termin, albo jechać na 4 dni. Nie ma innej opcji. I mamy TYLKO 14 miejsc. Osob niepełnoletnich nie bierzemy. Sory bardzo, ale z naszymi psami, nie wyobrazam sobie pilnowac jeszcze kogos młodszego. :roll: Płatne jest od osoby-30zł/doba plus 5zł za psa Kasę musimy wpłacić do końca lipca/pierwszy tydzień sierpnia. i tak to wyglada na chwilę obecną, jak nam się ludzie wykruszą bo coś nie pasuje, to zlotu nie będzie. Niestety trochę późno się zebralismy, i nie ma zbytnio możliwości kombinować. A my jedziemy w psami i to już jest problem dla wielu ośrodków. Także no, albo bierzemy co jest, albo ja już nic wiecej nie wykombinuje. Quote
FredziaFredzia Posted July 6, 2013 Posted July 6, 2013 Aleks89 napisał(a):O 2 w nocy w pracy?To znaczy ,że jakaś główna trasa to twój rewir?:lol: Na głównej to się w dzień stoi, ja barmanka jestem. :lol: Quote
asiak_kasia Posted July 6, 2013 Posted July 6, 2013 FredziaFredzia napisał(a):Na głównej to się w dzień stoi, ja barmanka jestem. :lol: to rozumiem ze obsluge alkoholowa bierzesz na siebie? :cool3: Quote
Okamia Posted July 6, 2013 Author Posted July 6, 2013 FredziaFredzia napisał(a):Na głównej to się w dzień stoi, ja barmanka jestem. :lol: Już wiemy kto nam drinki będzie robił :diabloti: No to już przeszłaś kwalifikacje wstępną :evil_lol: Quote
FredziaFredzia Posted July 6, 2013 Posted July 6, 2013 Obsługę mogę brać na siebie, ale nie zapewniam alkoholu do obsługi, to we własnym zakresie :lol: Okamia już nie muszę zaświadczenia od weta i CV przesyłać? :diabloti: Quote
asiak_kasia Posted July 6, 2013 Posted July 6, 2013 FredziaFredzia napisał(a):Obsługę mogę brać na siebie, ale nie zapewniam alkoholu do obsługi, to we własnym zakresie :lol: Okamia już nie muszę zaświadczenia od weta i CV przesyłać? :diabloti: CV nie, Oluś nam już wszystko opowiedział:loveu:. Chociaz nie wiem czy jakiegoś papieru od psychiatry nie powinnaś dostarczyć :evil_lol: Quote
Okamia Posted July 6, 2013 Author Posted July 6, 2013 FredziaFredzia napisał(a):Obsługę mogę brać na siebie, ale nie zapewniam alkoholu do obsługi, to we własnym zakresie :lol: Okamia już nie muszę zaświadczenia od weta i CV przesyłać? :diabloti: Zaświadczenie nadal jest konieczne - normalnych nie bierzemy :shake: :diabloti: Amber bierze porosty i TŻta, a ja będę wam robić psychoanalizę (zanim pójdę na psychiatrię :evil_lol:) Quote
Recommended Posts