Aleks89 Posted July 16, 2013 Posted July 16, 2013 Fredzia-27:diabloti:Ale luz mi też dają ,albo mniej niż mam ,albo gruuuubo więcej:diabloti:Najwięcej "miałem" 30:lol: Quote
Okamia Posted July 16, 2013 Author Posted July 16, 2013 [quote name='Aleks89']Fredzia-27:diabloti:Ale luz mi też dają ,albo mniej niż mam ,albo gruuuubo więcej:diabloti:Najwięcej "miałem" 30:lol:[/QUOTE] A mnie jeszcze o dowód pytają :roll::evil_lol: Se nawet piwa w spokoju kupić nie mogę w sklepie gdzie mnie nie znają ... Quote
Unbelievable Posted July 16, 2013 Posted July 16, 2013 ej ej ej, okamia, musisz brać aparat na zlot i nie ma zmiłuj :grins: Quote
asiak_kasia Posted July 16, 2013 Posted July 16, 2013 [quote name='Okamia']A mnie jeszcze o dowód pytają :roll::evil_lol: Se nawet piwa w spokoju kupić nie mogę w sklepie gdzie mnie nie znają ... [quote name='Unbelievable']ej ej ej, okamia, musisz brać aparat na zlot i nie ma zmiłuj :grins: Karolinka weźmie aparat, a my jej bedziemy alkohol kupować :evil_lol: Quote
Okamia Posted July 16, 2013 Author Posted July 16, 2013 [quote name='Unbelievable']ej ej ej, okamia, musisz brać aparat na zlot i nie ma zmiłuj :grins:[/QUOTE] Aż tak Ci się moje słitfocie podobają? :cool3: Pewnie i tak wezmę 5d z 70-200 4.0 i 24-70 2.8 i fiszke bo więcej mi się tachać nie będzie chciało a i szef mi nie da 1d :placz: E tam mam dowód to nikt nic mi kupować nie musi no chyba że będziecie kupować za swoje to ja moge pić za darmo :eviltong: Quote
FredziaFredzia Posted July 16, 2013 Posted July 16, 2013 A dobrego drinka będziesz chciała? :cool3: Quote
Okamia Posted July 16, 2013 Author Posted July 16, 2013 [quote name='FredziaFredzia']A dobrego drinka będziesz chciała? :cool3:[/QUOTE] Piję whiskey :eviltong: Quote
FredziaFredzia Posted July 16, 2013 Posted July 16, 2013 A kto powiedział że nie ma drinków z whisky i whiskey :lol: Quote
Okamia Posted July 16, 2013 Author Posted July 16, 2013 [quote name='FredziaFredzia']A kto powiedział że nie ma drinków z whisky i whiskey :lol:[/QUOTE] cola, lód i cytrynka :loveu: BTW ktos wpłacał kase? bo nie chce mi się konta sprawdzać :eviltong: Quote
Unbelievable Posted July 16, 2013 Posted July 16, 2013 [quote name='Okamia']Aż tak Ci się moje słitfocie podobają? :cool3: Pewnie i tak wezmę 5d z 70-200 4.0 i 24-70 2.8 i fiszke bo więcej mi się tachać nie będzie chciało a i szef mi nie da 1d :placz: E tam mam dowód to nikt nic mi kupować nie musi no chyba że będziecie kupować za swoje to ja moge pić za darmo :eviltong:[/QUOTE] bardziej podoba mi się możliwość ukradnięcia ci aparatu i tego, że nie będę musiała nadwyrężać matrycy mojego umierającego Nikusia :diabloti: ale słitfocie też spoko :loveu: Quote
Okamia Posted July 16, 2013 Author Posted July 16, 2013 [quote name='Unbelievable']bardziej podoba mi się możliwość ukradnięcia ci aparatu i tego, że nie będę musiała nadwyrężać matrycy mojego umierającego Nikusia :diabloti: ale słitfocie też spoko :loveu:[/QUOTE] Raczej wątpie, bo a) nie daje nikomu aparatu :eviltong: b) on może umrzeć w każdej chwili bo ma x lat już i ledwo zipie :shake:;) i tyle ile ma fot wypstrykanych to chyba rekord że żyje jeszcze :diabloti: Quote
Amber Posted July 16, 2013 Posted July 16, 2013 Ja mogę komuś sprezentować moją trochę wiekową Sony Alphę 100 - foty robi, dla amatora idealna do nauki... ;) Quote
Unbelievable Posted July 16, 2013 Posted July 16, 2013 [quote name='Okamia']Raczej wątpie, bo a) nie daje nikomu aparatu :eviltong: b) on może umrzeć w każdej chwili bo ma x lat już i ledwo zipie :shake:;) i tyle ile ma fot wypstrykanych to chyba rekord że żyje jeszcze :diabloti:[/QUOTE] :placz: złamałaś mi serduszko Quote
Okamia Posted July 16, 2013 Author Posted July 16, 2013 [quote name='Unbelievable']:placz: złamałaś mi serduszko[/QUOTE] Aparat to jak narządy wewnętrzne - byle komu nie dam :lol: Quote
FredziaFredzia Posted July 16, 2013 Posted July 16, 2013 [quote name='Amber']Ja mogę komuś sprezentować moją trochę wiekową Sony Alphę 100 - foty robi, dla amatora idealna do nauki... ;)[/QUOTE] Bierz, przyda sie :) Quote
Amber Posted July 16, 2013 Posted July 16, 2013 I się zastanawiam czy mi 8 GB pamięci na karcie SD starczy na fotki z całego zlotu? W JPGach oczywiście... Quote
Okamia Posted July 16, 2013 Author Posted July 16, 2013 [quote name='Amber']I się zastanawiam czy mi 8 GB pamięci na karcie SD starczy na fotki z całego zlotu? W JPGach oczywiście...[/QUOTE] Ja biore chyba 12 gb :P znaczy 3 karty cf :evil_lol: chodź pewnie mi się nie będzie chciało focić BTW TWA sobie musi zrobić słitwspólnąfocię :loveu: Quote
Amber Posted July 16, 2013 Posted July 16, 2013 No ja mam tylko karty 8GB i 1GB do Nikona... Alpha nie wiem ile ma nawet... ;) Czy ktoś bierze laptopa, żeby można było coś zgrać w razie czego? Bo ja mam taką krowiasta Toshibę, że łapy urywa :evil_lol: Quote
Okamia Posted July 16, 2013 Author Posted July 16, 2013 [quote name='Amber']No ja mam tylko karty 8GB i 1GB do Nikona... Alpha nie wiem ile ma nawet... ;) Czy ktoś bierze laptopa, żeby można było coś zgrać w razie czego? Bo ja mam taką krowiasta Toshibę, że łapy urywa :evil_lol:[/QUOTE] Ja nie mam laptopa :( Quote
FredziaFredzia Posted July 17, 2013 Posted July 17, 2013 Jak trzeba to wezmę lapka. Nie jest duży. :) Quote
Amber Posted July 17, 2013 Posted July 17, 2013 Nie, nie... To ja już wezmę laptopa, żeby nie było, że mnie nie STAĆ! :evil_lol: Quote
FredziaFredzia Posted July 17, 2013 Posted July 17, 2013 Ważne że weźmiesz drogie kolce dla psa :lol: Quote
Recommended Posts