Jump to content
Dogomania

Mini zlocik dogomaniaków 15-18.08 w Sulejowie "Tylko dla biedoty"

Recommended Posts

• Replies 589
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Aleks89']Fredzia-27:diabloti:Ale luz mi też dają ,albo mniej niż mam ,albo gruuuubo więcej:diabloti:Najwięcej "miałem" 30:lol:[/QUOTE]

A mnie jeszcze o dowód pytają :roll::evil_lol:
Se nawet piwa w spokoju kupić nie mogę w sklepie gdzie mnie nie znają ...

Posted

[quote name='Okamia']A mnie jeszcze o dowód pytają :roll::evil_lol:
Se nawet piwa w spokoju kupić nie mogę w sklepie gdzie mnie nie znają ...

[quote name='Unbelievable']ej ej ej, okamia, musisz brać aparat na zlot i nie ma zmiłuj :grins:

Karolinka weźmie aparat, a my jej bedziemy alkohol kupować :evil_lol:

Posted

[quote name='Unbelievable']ej ej ej, okamia, musisz brać aparat na zlot i nie ma zmiłuj :grins:[/QUOTE]

Aż tak Ci się moje słitfocie podobają? :cool3:
Pewnie i tak wezmę 5d z 70-200 4.0 i 24-70 2.8 i fiszke bo więcej mi się tachać nie będzie chciało a i szef mi nie da 1d :placz:

E tam mam dowód to nikt nic mi kupować nie musi no chyba że będziecie kupować za swoje to ja moge pić za darmo :eviltong:

Posted

[quote name='FredziaFredzia']A kto powiedział że nie ma drinków z whisky i whiskey :lol:[/QUOTE]

cola, lód i cytrynka :loveu:

BTW ktos wpłacał kase? bo nie chce mi się konta sprawdzać :eviltong:

Posted

[quote name='Okamia']Aż tak Ci się moje słitfocie podobają? :cool3:
Pewnie i tak wezmę 5d z 70-200 4.0 i 24-70 2.8 i fiszke bo więcej mi się tachać nie będzie chciało a i szef mi nie da 1d :placz:

E tam mam dowód to nikt nic mi kupować nie musi no chyba że będziecie kupować za swoje to ja moge pić za darmo :eviltong:[/QUOTE]
bardziej podoba mi się możliwość ukradnięcia ci aparatu i tego, że nie będę musiała nadwyrężać matrycy mojego umierającego Nikusia :diabloti: ale słitfocie też spoko :loveu:

Posted

[quote name='Unbelievable']bardziej podoba mi się możliwość ukradnięcia ci aparatu i tego, że nie będę musiała nadwyrężać matrycy mojego umierającego Nikusia :diabloti: ale słitfocie też spoko :loveu:[/QUOTE]

Raczej wątpie, bo a) nie daje nikomu aparatu :eviltong: b) on może umrzeć w każdej chwili bo ma x lat już i ledwo zipie :shake:;) i tyle ile ma fot wypstrykanych to chyba rekord że żyje jeszcze :diabloti:

Posted

[quote name='Okamia']Raczej wątpie, bo a) nie daje nikomu aparatu :eviltong: b) on może umrzeć w każdej chwili bo ma x lat już i ledwo zipie :shake:;) i tyle ile ma fot wypstrykanych to chyba rekord że żyje jeszcze :diabloti:[/QUOTE]
:placz:
złamałaś mi serduszko

Posted

[quote name='Amber']I się zastanawiam czy mi 8 GB pamięci na karcie SD starczy na fotki z całego zlotu? W JPGach oczywiście...[/QUOTE]

Ja biore chyba 12 gb :P znaczy 3 karty cf :evil_lol: chodź pewnie mi się nie będzie chciało focić

BTW TWA sobie musi zrobić słitwspólnąfocię :loveu:

Posted

No ja mam tylko karty 8GB i 1GB do Nikona... Alpha nie wiem ile ma nawet... ;)

Czy ktoś bierze laptopa, żeby można było coś zgrać w razie czego? Bo ja mam taką krowiasta Toshibę, że łapy urywa :evil_lol:

Posted

[quote name='Amber']No ja mam tylko karty 8GB i 1GB do Nikona... Alpha nie wiem ile ma nawet... ;)

Czy ktoś bierze laptopa, żeby można było coś zgrać w razie czego? Bo ja mam taką krowiasta Toshibę, że łapy urywa :evil_lol:[/QUOTE]

Ja nie mam laptopa :(