Jump to content
Dogomania

Mini zlocik dogomaniaków 15-18.08 w Sulejowie "Tylko dla biedoty"

Recommended Posts

• Replies 589
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

FredziaFredzia napisał(a):
Odnośnie kasiory - wczoraj wpłaciłam, dzisiaj powinny już być. Odnośnie paliwka i po ile się składamy będę musiała przysiąść i obliczyć ile zatankuje i ile dokładnie przejedziemy :)

Karolina, jak odnotuje wpłatę to zaraz zapisze na pierwszej stronie wątku ;)
Spokojnie mamy czas. Ja wpłacę dopiero pod koniec miesiąca. Bo tak mój szefuncio wypłatę przelewa. ;)

A co do paliwa, daj znać i informuj czy wolisz przelew czy do ręki jak się zobaczymy ;)

Posted

asiak_kasia napisał(a):

A co do paliwa, daj znać i informuj czy wolisz przelew czy do ręki jak się zobaczymy ;)

Zaraz sprawdzę konto czy coś doszło czy nie - spokojna ;) Wpłata nie ucieknie :P

Oblicz najpierw ile bd musiała zatankować i później obliczymy ile na łepka wyjdzie ;)

Posted

jonQuilla napisał(a):
to miejsce ewidentnie czeka na mnie :placz:

Też właśnie tak myślę :evil_lol:

Jupikowa - Martyna na bank pojedzie tylko teraz gdzieś tam wybyła więc sobie poczekasz :diabloti:

Posted

FredziaFredzia napisał(a):
Żonkila... Namyśl się dokładnie czy aby na pewno chcesz to przegapić!

Ja wiem że nie chcę ale nic nie mogę zrobić niestety...urlop mam od 19 :roll: Mogłabym obalić swój mit o nadmiernym piciu :roll:
Do 19 na urlopie jest kumpela, mówiła już w maju że będzie chciała dwa tygodnie urlopu w sierpniu ze względu na to że jej mąż na tyle przylatuje do polski więc nie ma szans żebym przyśpieszyła swój urlop, niestety nakładać nam się nie mogą.

Posted

Unbelievable napisał(a):
no jadę chyba nie :evil_lol: ale chyba nie dam rady wziąć Gramisia pimpusia :placz:

boszzz...bede mogła poobcować z burdelkiem :multi: matko jedyna, boję się, że mi się spodoba :-(

Posted

asiak_kasia napisał(a):
boszzz...bede mogła poobcować z burdelkiem :multi: matko jedyna, boję się, że mi się spodoba :-(

przy brumie, to albo uznasz, że nigdy w życiu, albo jesteś masochistką :grins:

Posted

Unbelievable napisał(a):
przy brumie, to albo uznasz, że nigdy w życiu, albo jesteś masochistką :grins:

no mam nadzieje, że jednak to pierwsze, chociaż wspominając początki z Polą druga opcja jest całkiem realna :evil_lol:
chociaz jakbym miała brak takiego świra to chyba jednak wzięła bym dobka :diabloti:

Posted

asiak_kasia napisał(a):
no mam nadzieje, że jednak to pierwsze, chociaż wspominając początki z Polą druga opcja jest całkiem realna :evil_lol:
chociaz jakbym miała brak takiego świra to chyba jednak wzięła bym dobka :diabloti:

Albo staffika :evil_lol:

BTW - burdelki som soł słit ale tylko te charrakterne :loveu: Te mizdżące się do wszystkiego już nie :eviltong:

Posted

Okamia napisał(a):
Albo staffika :evil_lol:

BTW - burdelki som soł słit ale tylko te charrakterne :loveu: Te mizdżące się do wszystkiego już nie :eviltong:

noo...bozia by mnie wtedy pokarała :evil_lol:

Posted

Karilka napisał(a):
cza brać i staffika i dobka :evil_lol:

:placz: ale ja nie kceeee! Ty mnie musisz chyba bardzo nie lubić :eviltong: Dla mnie Rot to jest taki optimum jeżeli o próg pobudzenia chodzi. Reszta już jest nadaktywna :evil_lol:

Posted

zootechniczka napisał(a):
Widzę że zwolniło się jedno miejsce i tak się zastanawiam czy aby się nie wpisać. Hm ale proszę mnie na razie wpisać o ile to jedno miejsce jeszcze aktualne + mały kundel.

Okey ;)
Będzie kolejny na obiad/kolacje/śniadanie dla Jareczka :evil_lol: