asiak_kasia Posted July 12, 2013 Posted July 12, 2013 Bo się zaczął temat zbierania kasiory to zapadła cisza :eviltong: poza tym 34 dni juz tylko :loveu: Quote
FredziaFredzia Posted July 12, 2013 Posted July 12, 2013 Odnośnie kasiory - wczoraj wpłaciłam, dzisiaj powinny już być. Odnośnie paliwka i po ile się składamy będę musiała przysiąść i obliczyć ile zatankuje i ile dokładnie przejedziemy :) Quote
asiak_kasia Posted July 12, 2013 Posted July 12, 2013 FredziaFredzia napisał(a):Odnośnie kasiory - wczoraj wpłaciłam, dzisiaj powinny już być. Odnośnie paliwka i po ile się składamy będę musiała przysiąść i obliczyć ile zatankuje i ile dokładnie przejedziemy :) Karolina, jak odnotuje wpłatę to zaraz zapisze na pierwszej stronie wątku ;) Spokojnie mamy czas. Ja wpłacę dopiero pod koniec miesiąca. Bo tak mój szefuncio wypłatę przelewa. ;) A co do paliwa, daj znać i informuj czy wolisz przelew czy do ręki jak się zobaczymy ;) Quote
Okamia Posted July 12, 2013 Author Posted July 12, 2013 asiak_kasia napisał(a): A co do paliwa, daj znać i informuj czy wolisz przelew czy do ręki jak się zobaczymy ;) Zaraz sprawdzę konto czy coś doszło czy nie - spokojna ;) Wpłata nie ucieknie :P Oblicz najpierw ile bd musiała zatankować i później obliczymy ile na łepka wyjdzie ;) Quote
Okamia Posted July 13, 2013 Author Posted July 13, 2013 Aktualizowałam pierwszy post. MAMY JEDNO WOLNE MIEJSCE DLA PEŁNOLETNIEJ OSOBY!!! Quote
dog193 Posted July 13, 2013 Posted July 13, 2013 Ja z wpłatą czekam w sumie na decyzję Martyny, no bo w trójkę przecież tam siedzieć nie będziemy ;) Quote
jonQuilla Posted July 13, 2013 Posted July 13, 2013 to miejsce ewidentnie czeka na mnie :placz: Quote
Okamia Posted July 13, 2013 Author Posted July 13, 2013 jonQuilla napisał(a):to miejsce ewidentnie czeka na mnie :placz: Też właśnie tak myślę :evil_lol: Jupikowa - Martyna na bank pojedzie tylko teraz gdzieś tam wybyła więc sobie poczekasz :diabloti: Quote
FredziaFredzia Posted July 13, 2013 Posted July 13, 2013 jonQuilla napisał(a):to miejsce ewidentnie czeka na mnie :placz: Żonkila... Namyśl się dokładnie czy aby na pewno chcesz to przegapić! Quote
jonQuilla Posted July 13, 2013 Posted July 13, 2013 FredziaFredzia napisał(a):Żonkila... Namyśl się dokładnie czy aby na pewno chcesz to przegapić! Ja wiem że nie chcę ale nic nie mogę zrobić niestety...urlop mam od 19 :roll: Mogłabym obalić swój mit o nadmiernym piciu :roll: Do 19 na urlopie jest kumpela, mówiła już w maju że będzie chciała dwa tygodnie urlopu w sierpniu ze względu na to że jej mąż na tyle przylatuje do polski więc nie ma szans żebym przyśpieszyła swój urlop, niestety nakładać nam się nie mogą. Quote
Unbelievable Posted July 13, 2013 Posted July 13, 2013 jestem! nie czytam, znowu napierdzieliście głupot :diabloti: Quote
Okamia Posted July 13, 2013 Author Posted July 13, 2013 Unbelievable napisał(a):jestem! nie czytam, znowu napierdzieliście głupot :diabloti: good for you :eviltong: Quote
FredziaFredzia Posted July 14, 2013 Posted July 14, 2013 Martyna z takich ważniejszych informacji to dog czeka na Twoją decyzję co do wyjazdu ;) Quote
Aleks89 Posted July 14, 2013 Posted July 14, 2013 RUmun jedzie ,niech spróbuje NIE to ją skopie. Quote
Unbelievable Posted July 15, 2013 Posted July 15, 2013 no jadę chyba nie :evil_lol: ale chyba nie dam rady wziąć Gramisia pimpusia :placz: Quote
asiak_kasia Posted July 15, 2013 Posted July 15, 2013 Unbelievable napisał(a):no jadę chyba nie :evil_lol: ale chyba nie dam rady wziąć Gramisia pimpusia :placz: boszzz...bede mogła poobcować z burdelkiem :multi: matko jedyna, boję się, że mi się spodoba :-( Quote
Unbelievable Posted July 15, 2013 Posted July 15, 2013 asiak_kasia napisał(a):boszzz...bede mogła poobcować z burdelkiem :multi: matko jedyna, boję się, że mi się spodoba :-( przy brumie, to albo uznasz, że nigdy w życiu, albo jesteś masochistką :grins: Quote
asiak_kasia Posted July 15, 2013 Posted July 15, 2013 Unbelievable napisał(a):przy brumie, to albo uznasz, że nigdy w życiu, albo jesteś masochistką :grins: no mam nadzieje, że jednak to pierwsze, chociaż wspominając początki z Polą druga opcja jest całkiem realna :evil_lol: chociaz jakbym miała brak takiego świra to chyba jednak wzięła bym dobka :diabloti: Quote
Okamia Posted July 15, 2013 Author Posted July 15, 2013 asiak_kasia napisał(a):no mam nadzieje, że jednak to pierwsze, chociaż wspominając początki z Polą druga opcja jest całkiem realna :evil_lol: chociaz jakbym miała brak takiego świra to chyba jednak wzięła bym dobka :diabloti: Albo staffika :evil_lol: BTW - burdelki som soł słit ale tylko te charrakterne :loveu: Te mizdżące się do wszystkiego już nie :eviltong: Quote
asiak_kasia Posted July 15, 2013 Posted July 15, 2013 Okamia napisał(a):Albo staffika :evil_lol: BTW - burdelki som soł słit ale tylko te charrakterne :loveu: Te mizdżące się do wszystkiego już nie :eviltong: noo...bozia by mnie wtedy pokarała :evil_lol: Quote
asiak_kasia Posted July 15, 2013 Posted July 15, 2013 Karilka napisał(a):cza brać i staffika i dobka :evil_lol: :placz: ale ja nie kceeee! Ty mnie musisz chyba bardzo nie lubić :eviltong: Dla mnie Rot to jest taki optimum jeżeli o próg pobudzenia chodzi. Reszta już jest nadaktywna :evil_lol: Quote
zootechniczka Posted July 15, 2013 Posted July 15, 2013 Widzę że zwolniło się jedno miejsce i tak się zastanawiam czy aby się nie wpisać. Hm ale proszę mnie na razie wpisać o ile to jedno miejsce jeszcze aktualne + mały kundel. Quote
Okamia Posted July 15, 2013 Author Posted July 15, 2013 zootechniczka napisał(a):Widzę że zwolniło się jedno miejsce i tak się zastanawiam czy aby się nie wpisać. Hm ale proszę mnie na razie wpisać o ile to jedno miejsce jeszcze aktualne + mały kundel. Okey ;) Będzie kolejny na obiad/kolacje/śniadanie dla Jareczka :evil_lol: Quote
Recommended Posts