Okamia Posted July 4, 2013 Posted July 4, 2013 (edited) Z racji, że TWA, KWA i GURU planuje się spotkać wraz z Kasiąodsuk wzięłyśmy się za organizację minizlotu. Zlot byłby jedynie dla 15 osób w 2połowie sierpnia. Zapisy do 8 lipca! - wpłata kasy do końca lipca ew. 5 sierpnia Termin który proponujemy 15-18.08 asiak_kasia napisał(a):No to teraz tak, ośrodek można sobie obejrzeć tutaj http://www.osirvictoria.oit.pl/ terminy które zaproponowałam są wolne, można wybierać. Proszę się określać. Cena to 30zł za osobę/za dobę plus 5zł pies. Czyli wychodzi 35zł*3 doby=105 zł za pobyt. zasadniczo to tyle. Lista zapisanych 1. Okamia ze świnką 2. Kasia Asiak i idealna suka 3. Aleks89 z klocowatym ONkiem i burdel collie [na tydzień] 4. Unbelievable z pieskiem[na tydzień?] 5. FredziaFredzia + piesek 6/7. Amberuniunia (żona-kebeb:diabloti:) + przystojny TŻ :loveu: i reszta tałatajstwa 8. A&L + coś a la west ale podróba :eviltong: 9. Dog193 z Jupikiem [na tydzień] 10. Karilka z psami 11/12. zootechniczka z koleżanką Ulą + mały kundel Zapłacone Psy na naszym zlocie muszą być idealne i pod kontrolą właściciela. Każdy właściciel powinien się zaopatrzyć w obroże (lub szeleczki), smycz, kaganiec no i oczywiście w woreczki na kupy (chodź nie wiem gdzie będziemy wyrzucać bo na karteczce dotyczącej nowej ustawy śmieciowej nie napisali :shake:). A tak serio większość psów nie wiadomo jak zachowa się w takim stadzie. Dlatego trzeba się psychicznie przygotować na spięcia między psami. Zwłaszcza, że w większości będą to psy duże. Każdy pilnuje swojego psa. Na terenie ośrodka nie puszczamy psów luzem! Aby nie było pretensji dodam jeszcze, że mimo iż organizujemy z Kasią ten zlot nie będziemy Wam organizować czasu. Wiadomo będą spacery, grill itp. Ale nie zmuszamy nikogo do uczestniczenia ani nie wymyślamy rozrywek! To nie obóz! Osoby chętne na tygodniowy pobyt proszę o PW z informacją bo wątek zaczyna się robić nie do ogarnięcia :siara: Osobą poniżej 18 roku życia dziękujemy ;) Wydarzenie na fejsie asiak_kasia napisał(a):Dobra to teraz konkrety moi zlotowicze Dzwoniła dzisiaj do mnie pani z ośrodka-potrzebowała konkretów bo maja chetnych na nasz termin mam 2 domki 5 osobowe zarezerwowane od 15-18.08 i jeden domek 4 osobowy od 15-08-21.08 i nie ma innych terminów, wiec Ci co chcieli tydzień muszą się zgodzić na taki termin, albo jechać na 4 dni. Nie ma innej opcji. I mamy TYLKO 14 miejsc. Osob niepełnoletnich nie bierzemy. Sory bardzo, ale z naszymi psami, nie wyobrazam sobie pilnowac jeszcze kogos młodszego. :roll: Płatne jest od osoby-30zł/doba plus 5zł za psa Kasę musimy wpłacić do końca lipca/pierwszy tydzień sierpnia. i tak to wyglada na chwilę obecną, jak nam się ludzie wykruszą bo coś nie pasuje, to zlotu nie będzie. Niestety trochę późno się zebralismy, i nie ma zbytnio możliwości kombinować. A my jedziemy w psami i to już jest problem dla wielu ośrodków. Także no, albo bierzemy co jest, albo ja już nic wiecej nie wykombinuje. W tytule : Zlot Sulejów 2013 + nick z dgm Kwota za weekend z jednym psem = 105 zł tydzień z jednym psem = 210 Edited September 4, 2013 by Okamia Quote
asiak_kasia Posted July 4, 2013 Posted July 4, 2013 To ja dodam tylko od siebie, że jezeli Jankowo nie wypali, to mamy 2 inne alternatywy. Także zlot być będzie pytanie tylko ile osób chętnych i jaki termin. Wiec może niech się każdy określi. Przede wszystkim na ile dni, i kiedy by mu pasowało. postaramy się jakoś wypośrodkować. :roll: Quote
Rinuś Posted July 4, 2013 Posted July 4, 2013 Ja jeśli już to piątek ,sobota, niedziela. Ale z tą kasą do końca lipca to nie ma szans. Quote
Okamia Posted July 4, 2013 Author Posted July 4, 2013 Rinuś napisał(a):Ja jeśli już to piątek ,sobota, niedziela. Ale z tą kasą do końca lipca to nie ma szans. Jeszcze nie przeszłaś testów i jeszcze nie wiesz czy pojedziesz a już marudzisz :shake::mad: Quote
asiak_kasia Posted July 4, 2013 Posted July 4, 2013 no może byc piątek sobota niedziela, wtedy bedzie mniejszy problem z urlopami. A z kasą to zawsze można się jakoś dogadać. Najwyżej odpracujesz :diabloti: Quote
FredziaFredzia Posted July 4, 2013 Posted July 4, 2013 Okamia napisał(a):Jeszcze nie przeszłaś testów i jeszcze nie wiesz czy pojedziesz a już marudzisz :shake::mad: :diabloti: Quote
Aleks89 Posted July 4, 2013 Posted July 4, 2013 Musi być min 5dni :P inaczej pan i władca nie odpala dupeczki i nie jedzie O!:diabloti: Quote
Amber Posted July 4, 2013 Posted July 4, 2013 Ja na weekend się wstępnie zapisuje. Zresztą... Jak mogłoby MNIE zabraknąć? :eviltong: Quote
Okamia Posted July 4, 2013 Author Posted July 4, 2013 Aleks89 napisał(a):Musi być min 5dni :P inaczej pan i władca nie odpala dupeczki i nie jedzie O!:diabloti: Się cies że w ogóle coś zorganizuje :eviltong: Quote
asiak_kasia Posted July 4, 2013 Posted July 4, 2013 Okamia napisał(a):Się cies że w ogóle coś zorganizuje :eviltong: dokładnie, a nie jeszcze marudzi. Wpierd*l chcesz Oleczku? Quote
Amber Posted July 4, 2013 Posted July 4, 2013 Bynajmniej ;) Nie mam go z kim zostawić nawet jakbym nie chciała z nim jechać :eviltong: Pewnie wszyscy przyjedziemy w komplecie. Quote
Iza. Posted July 4, 2013 Posted July 4, 2013 jakbym przeszła testy kwalifikacyjne to ja też chętnie :P Quote
Amber Posted July 4, 2013 Posted July 4, 2013 Testem kwalifikacyjnym jest to, że nie biorę odp. za śmierć i ciężkie kalectwo powstałe na skutek obcowania z Jarim... Jak ci to nie przeszkadza, to... niech się inni wypowiedzą :evil_lol: Quote
Okamia Posted July 4, 2013 Author Posted July 4, 2013 Amber napisał(a):Bynajmniej ;-) Nie mam go z kim zostawić nawet jakbym nie chciała z nim jechać :eviltong: Pewnie wszyscy przyjedziemy w komplecie. Spróbuj nie wziąć Jareczka :mad: Iza. napisał(a):jakbym przeszła testy kwalifikacyjne to ja też chętnie :P Wydajesz się zbyt normalna na nasze towarzystwo :evil_lol: Quote
asiak_kasia Posted July 4, 2013 Posted July 4, 2013 gupie baby. Jedziesz.:multi: Im więcej tym lepiej. Bedzie taniej Łośki :shake: Quote
Amber Posted July 4, 2013 Posted July 4, 2013 asiak_kasia napisał(a):gupie baby. Jedziesz.:multi: Im więcej tym lepiej. Bedzie taniej Łośki :shake: :evil_lol: Może jeszcze zatem zaproszę pana Kazia z małżonką? On nie z dogo, ale szybko się zaaklimatyzuje :evil_lol: Quote
asiak_kasia Posted July 4, 2013 Posted July 4, 2013 Amber napisał(a)::evil_lol: Może jeszcze zatem zaproszę pana Kazia z małżonką? On nie z dogo, ale szybko się zaaklimatyzuje :evil_lol: bierz! :loveu: w naszym towarzystwie kazdy bedzie lśnił :evil_lol: Quote
Okamia Posted July 4, 2013 Author Posted July 4, 2013 Amber napisał(a)::evil_lol: Może jeszcze zatem zaproszę pana Kazia z małżonką? On nie z dogo, ale szybko się zaaklimatyzuje :evil_lol: Ja nadmienię, że pieski które jadą nie muszą być normalne ale pilnowane już tak! Celem zlotu będzie szkolenie polegające na awersji przez OE i kolczatkę :evil_lol: Quote
Amber Posted July 4, 2013 Posted July 4, 2013 Nom, dokładnie. Ten zlot to okazja do poprzebywania w towarzystwie TWA, KWA i GURU... Nie byle co :cool3: :evil_lol: Quote
asiak_kasia Posted July 4, 2013 Posted July 4, 2013 Okamia napisał(a):Ja nadmienię, że pieski które jadą nie muszą być normalne ale pilnowane już tak! Celem zlotu będzie szkolenie polegające na awersji przez OE i kolczatkę :evil_lol: i łańcuch i kopy z buta w ryj :loveu: Quote
Okamia Posted July 4, 2013 Author Posted July 4, 2013 asiak_kasia napisał(a):i łańcuch i kopy z buta w ryj :loveu: z glana :loveu: Quote
Iza. Posted July 4, 2013 Posted July 4, 2013 asiak_kasia napisał(a):i łańcuch i kopy z buta w ryj :loveu: a to ja odpadam jednak :diabloti: nie mogę tak ryzykowac, bo już hodowczyni chciała mi raz psa zabrać :diabloti: Quote
Aleks89 Posted July 4, 2013 Posted July 4, 2013 Iza. napisał(a):a to ja odpadam jednak :diabloti: nie mogę tak ryzykowac, bo już hodowczyni chciała mi raz psa zabrać :diabloti: Hahhahaha co?Za co? Quote
Recommended Posts