Jump to content
Dogomania

Mini zlocik dogomaniaków 15-18.08 w Sulejowie "Tylko dla biedoty"

Recommended Posts

Posted (edited)

Z racji, że TWA, KWA i GURU planuje się spotkać wraz z Kasiąodsuk wzięłyśmy się za organizację minizlotu.

Zlot byłby jedynie dla 15 osób w 2połowie sierpnia.
Zapisy do 8 lipca! - wpłata kasy do końca lipca ew. 5 sierpnia

Termin który proponujemy 15-18.08

asiak_kasia napisał(a):
No to teraz tak,

ośrodek można sobie obejrzeć tutaj http://www.osirvictoria.oit.pl/

terminy które zaproponowałam są wolne, można wybierać. Proszę się określać.
Cena to 30zł za osobę/za dobę plus 5zł pies. Czyli wychodzi 35zł*3 doby=105 zł za pobyt.
zasadniczo to tyle.

Lista zapisanych
1. Okamia ze świnką
2. Kasia Asiak i idealna suka
3. Aleks89 z klocowatym ONkiem i burdel collie [na tydzień]
4. Unbelievable z pieskiem[na tydzień?]
5. FredziaFredzia + piesek
6/7. Amberuniunia (żona-kebeb:diabloti:) + przystojny TŻ :loveu: i reszta tałatajstwa
8. A&L + coś a la west ale podróba :eviltong:
9. Dog193 z Jupikiem [na tydzień]
10. Karilka z psami
11/12. zootechniczka z koleżanką Ulą + mały kundel

Zapłacone

Psy na naszym zlocie muszą być idealne i pod kontrolą właściciela. Każdy właściciel powinien się zaopatrzyć w obroże (lub szeleczki), smycz, kaganiec no i oczywiście w woreczki na kupy (chodź nie wiem gdzie będziemy wyrzucać bo na karteczce dotyczącej nowej ustawy śmieciowej nie napisali :shake:). A tak serio większość psów nie wiadomo jak zachowa się w takim stadzie. Dlatego trzeba się psychicznie przygotować na spięcia między psami. Zwłaszcza, że w większości będą to psy duże. Każdy pilnuje swojego psa. Na terenie ośrodka nie puszczamy psów luzem!

Aby nie było pretensji dodam jeszcze, że mimo iż organizujemy z Kasią ten zlot nie będziemy Wam organizować czasu. Wiadomo będą spacery, grill itp. Ale nie zmuszamy nikogo do uczestniczenia ani nie wymyślamy rozrywek! To nie obóz!

Osoby chętne na tygodniowy pobyt proszę o PW z informacją bo wątek zaczyna się robić nie do ogarnięcia :siara:
Osobą poniżej 18 roku życia dziękujemy ;)

Wydarzenie na fejsie

asiak_kasia napisał(a):
Dobra to teraz konkrety moi zlotowicze

Dzwoniła dzisiaj do mnie pani z ośrodka-potrzebowała konkretów bo maja chetnych na nasz termin

mam 2 domki 5 osobowe zarezerwowane od 15-18.08
i jeden domek 4 osobowy od 15-08-21.08 i nie ma innych terminów, wiec Ci co chcieli tydzień muszą się zgodzić na taki termin, albo jechać na 4 dni. Nie ma innej opcji. I mamy TYLKO 14 miejsc.
Osob niepełnoletnich nie bierzemy. Sory bardzo, ale z naszymi psami, nie wyobrazam sobie pilnowac jeszcze kogos młodszego. :roll:

Płatne jest od osoby-30zł/doba plus 5zł za psa

Kasę musimy wpłacić do końca lipca/pierwszy tydzień sierpnia.

i tak to wyglada na chwilę obecną, jak nam się ludzie wykruszą bo coś nie pasuje, to zlotu nie będzie. Niestety trochę późno się zebralismy, i nie ma zbytnio możliwości kombinować. A my jedziemy w psami i to już jest problem dla wielu ośrodków. Także no, albo bierzemy co jest, albo ja już nic wiecej nie wykombinuje.

W tytule : Zlot Sulejów 2013 + nick z dgm

Kwota za weekend z jednym psem = 105 zł
tydzień z jednym psem = 210

Edited by Okamia
  • Replies 589
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

To ja dodam tylko od siebie, że jezeli Jankowo nie wypali, to mamy 2 inne alternatywy. Także zlot być będzie pytanie tylko ile osób chętnych i jaki termin. Wiec może niech się każdy określi.
Przede wszystkim na ile dni, i kiedy by mu pasowało. postaramy się jakoś wypośrodkować. :roll:

Posted

Rinuś napisał(a):
Ja jeśli już to piątek ,sobota, niedziela. Ale z tą kasą do końca lipca to nie ma szans.

Jeszcze nie przeszłaś testów i jeszcze nie wiesz czy pojedziesz a już marudzisz :shake::mad:

Posted

Aleks89 napisał(a):
Musi być min 5dni :P inaczej pan i władca nie odpala dupeczki i nie jedzie O!:diabloti:

Się cies że w ogóle coś zorganizuje :eviltong:

Posted

Bynajmniej ;) Nie mam go z kim zostawić nawet jakbym nie chciała z nim jechać :eviltong: Pewnie wszyscy przyjedziemy w komplecie.

Posted

Testem kwalifikacyjnym jest to, że nie biorę odp. za śmierć i ciężkie kalectwo powstałe na skutek obcowania z Jarim... Jak ci to nie przeszkadza, to... niech się inni wypowiedzą :evil_lol:

Posted

Amber napisał(a):
Bynajmniej ;-) Nie mam go z kim zostawić nawet jakbym nie chciała z nim jechać :eviltong: Pewnie wszyscy przyjedziemy w komplecie.

Spróbuj nie wziąć Jareczka :mad:
Iza. napisał(a):
jakbym przeszła testy kwalifikacyjne to ja też chętnie :P

Wydajesz się zbyt normalna na nasze towarzystwo :evil_lol:

Posted

asiak_kasia napisał(a):
gupie baby. Jedziesz.:multi: Im więcej tym lepiej. Bedzie taniej Łośki :shake:

:evil_lol: Może jeszcze zatem zaproszę pana Kazia z małżonką? On nie z dogo, ale szybko się zaaklimatyzuje :evil_lol:

Posted

Amber napisał(a):
:evil_lol: Może jeszcze zatem zaproszę pana Kazia z małżonką? On nie z dogo, ale szybko się zaaklimatyzuje :evil_lol:

bierz! :loveu: w naszym towarzystwie kazdy bedzie lśnił :evil_lol:

Posted

Amber napisał(a):

Ja nadmienię, że pieski które jadą nie muszą być normalne ale pilnowane już tak! Celem zlotu będzie szkolenie polegające na awersji przez OE i kolczatkę :evil_lol:

Posted

Okamia napisał(a):
Ja nadmienię, że pieski które jadą nie muszą być normalne ale pilnowane już tak! Celem zlotu będzie szkolenie polegające na awersji przez OE i kolczatkę :evil_lol:

i łańcuch i kopy z buta w ryj :loveu:

Posted

asiak_kasia napisał(a):
i łańcuch i kopy z buta w ryj :loveu:

a to ja odpadam jednak :diabloti: nie mogę tak ryzykowac, bo już hodowczyni chciała mi raz psa zabrać :diabloti: