FredziaFredzia Posted July 7, 2013 Posted July 7, 2013 Dostanę wypłatę do końca tygodnia i wpłacam :) Quote
Okamia Posted July 8, 2013 Author Posted July 8, 2013 To tak co do kwot weekend z jednym psem = 105 zł tydzień od czwrtku do środy z jednym psem = 210 zł zaraz dodam w pierwszym poście Quote
Aleks89 Posted July 8, 2013 Posted July 8, 2013 Obama napisał(a):Czekamy na kompromitującą fotorelację!:loveu: To będzie KULTURALNY Ę I Ą zlot bezalkoholowy z samymi ŁAGODNYMI kochającymi świat pieskami :loveu: Quote
jonQuilla Posted July 8, 2013 Posted July 8, 2013 Obama napisał(a):Czekamy na kompromitującą fotorelację!:loveu: ja też ja też! :) skoro już mnie tam nie będzie to chcę popaczeć! Quote
Okamia Posted July 8, 2013 Author Posted July 8, 2013 Aleks89 napisał(a):To będzie KULTURALNY Ę I Ą zlot bezalkoholowy z samymi ŁAGODNYMI kochającymi świat pieskami :loveu: O to to! Zresztą nikt nie będzie miał czasu zdjęć robić :evil_lol: A Żonkila z nami za rok pojedziesz? :cool3: Quote
FredziaFredzia Posted July 8, 2013 Posted July 8, 2013 Aleks89 napisał(a):bezalkoholowy nie jadę . Quote
Okamia Posted July 8, 2013 Author Posted July 8, 2013 FredziaFredzia napisał(a):nie jadę . Cicho - pozory trzeba sprawiać :diabloti: Quote
Aleks89 Posted July 8, 2013 Posted July 8, 2013 FredziaFredzia napisał(a):nie jadę . Wszyscy wiedzą ,że masz problem z % i chodzisz na spotkania AA ,więc specjalnie dla ciebie nie będzie alkoholu:loveu: Quote
Okamia Posted July 8, 2013 Author Posted July 8, 2013 Aleks89 napisał(a):Zleci mam nadzieje :P Ale to jeszcze tyle dni :shake: Będziemy sobie umilać czas na fejsbuczku :evil_lol: Quote
A&L Posted July 8, 2013 Posted July 8, 2013 Zawsze można zrobić before przed zlotem :P Później też after :evil_lol: Quote
jonQuilla Posted July 8, 2013 Posted July 8, 2013 Okamia napisał(a): A Żonkila z nami za rok pojedziesz? :cool3: będę chciała i mam nadzieję że urlop będę mogla sobie dopasować bo w tym roku zaważyło dosłownie kilka dni i nie mam mozliwości zamiany :roll: Quote
Okamia Posted July 8, 2013 Author Posted July 8, 2013 jonQuilla napisał(a):będę chciała i mam nadzieję że urlop będę mogla sobie dopasować bo w tym roku zaważyło dosłownie kilka dni i nie mam mozliwości zamiany :roll: W przyszłym roku weźmiemy się szybciej za planowanie - Oleczek będzie współorganizatorem :loveu::diabloti: Quote
A&L Posted July 8, 2013 Posted July 8, 2013 jonQuilla napisał(a):będę chciała i mam nadzieję że urlop będę mogla sobie dopasować bo w tym roku zaważyło dosłownie kilka dni i nie mam mozliwości zamiany :roll: Rzuć pracę w imię melanżu <3 Quote
Okamia Posted July 8, 2013 Author Posted July 8, 2013 A&L napisał(a):Rzuć pracę w imię melanżu <3 Jaki melanż! Przecie my będziemy ino elokwentnie dyskutować na tematy psie :shake::evil_lol: Quote
jonQuilla Posted July 8, 2013 Posted July 8, 2013 Okamia napisał(a):W przyszłym roku weźmiemy się szybciej za planowanie - Oleczek będzie współorganizatorem :loveu::diabloti: ehh...jeśli Olek będzie organizował to w dupie będziemy i gówno zobaczymy :evil_lol: A&L napisał(a):Rzuć pracę w imię melanżu <3 niee...aż taka żulówa ze mnie nie jest :evil_lol: Okamia napisał(a):Jaki melanż! Przecie my będziemy ino elokwentnie dyskutować na tematy psie :shake::evil_lol: tym bardziej nie widzę powodu żeby rzucać pracę :eviltong::razz: Quote
A&L Posted July 8, 2013 Posted July 8, 2013 Okamia napisał(a):Jaki melanż! Przecie my będziemy ino elokwentnie dyskutować na tematy psie :shake::evil_lol: No oczywiście, przy wódce i browarze :loveu: Quote
Okamia Posted July 8, 2013 Author Posted July 8, 2013 A&L napisał(a):No oczywiście, przy wódce i browarze :loveu: Kto przy wódce i browarze ten przy wódce i browarze :eviltong: jonQuilla napisał(a):ehh...jeśli Olek będzie organizował to w dupie będziemy i gówno zobaczymy Trochę wiary w naszego rodzynka :evil_lol: Quote
A&L Posted July 8, 2013 Posted July 8, 2013 Okamia napisał(a):Kto przy wódce i browarze ten przy wódce i browarze :eviltong: A to jakieś inne plany są, mam się wypisać? :-( Quote
Okamia Posted July 8, 2013 Author Posted July 8, 2013 A&L napisał(a):A to jakieś inne plany są, mam się wypisać? :-( nie... ja po prostu wódki pić nie mogę - przynajmniej tej z PL sklepów :evil_lol: A browarów nie lubiem :eviltong: Quote
FredziaFredzia Posted July 8, 2013 Posted July 8, 2013 Okamia bimber własny pędzi :lol: PS. Żadna alkoholiczka! Do pięt nie dorównuję żonkili :diabloti: Quote
Okamia Posted July 8, 2013 Author Posted July 8, 2013 FredziaFredzia napisał(a):Okamia bimber własny pędzi :lol: PS. Żadna alkoholiczka! Do pięt nie dorównuję żonkili :diabloti: Wydałaś mnie :mad: Quote
Recommended Posts