Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

konfirm13 napisał(a):
Oj, co za niedyskretne pytania ;)

Nutusiu, zapytaj Ali, czy podoba jej sie taki kawaler http://static1.wikia.nocookie.net/__cb20130316175220/psy-i-szczeniaki/pl/images/b/b9/Boston_terier.jpg,
czy woli takiego?
http://thebullybreeds.com/wp-content/uploads/2012/12/859833585-250x150.jpg
No bo to jeszcze nie wiadomo, który z nich jest jej pisany....;)

Juz wiem, że raczej ten z dołu. Też pasuje do Alutki wspaniale :)

Kuńbinatorka...! ;)
http://www.dogomania.pl/forum/threads/242724-FIONA-ma%C5%82a-suczka-dla-AKTYWNYCH-w-bdt-u-inka33-szukamy-domu-w-bloku?p=21756088#post21756088

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Amigę to ja mogę adoptować nawet przed wydaniem Alutki! :)

Kawalerowie pierwsza klasa i z pewnością przypadliby do gustu Alutce (że o sobie nie wspomnę). Niestety, na straży stoi... LESIO! ;)

Posted

Nutusia napisał(a):
Amigę to ja mogę adoptować nawet przed wydaniem Alutki! :)

Kawalerowie pierwsza klasa i z pewnością przypadliby do gustu Alutce (że o sobie nie wspomnę). Niestety, na straży stoi... LESIO! ;)

Ktoś musi pilnować porządku ! ! ! :- )

Posted

No ale jaaaak, no ale dlaczego?? Jak ja mam być adoptowana przez Nutusie z calym dobrodziejstwem inwentarza, to kto się będzie z Nusią bawił, jak Alutki nie będzie.
Chichy chichami, śmichy śmichami, ale też mocno trzymam kciuki za TEN telefon

Posted

Amigo - nie martw się - nie będzie Alutki, będzie inna "zabaweczka" ;)
Nie mówiąc o tym, że Gapcia nam się rozkręca z dnia na dzień - oczy ze zdziwienia oboje przecieramy!!!!!

Posted

To super, że Gapiszonek tak się rozkręca. Oby tylko to rozkręcanie nie rozkręciło się za bardzo i oby Gapiszonek nie dorównał Alutce i Liluchnie:evil_lol:

Posted

Oby, oby... bo ja już powoli momentami nie wyrabiam. Codziennie demolka :(
Dla Alutki nie ma miejsc niedostępnych! Chodzi po komodzie, po stole, po blacie, po parapetach... Już nie wiem gdzie mam chować rzeczy! Wczoraj dobrały się do szafki z butami. Na szczęście - choć wyciągnęły buty - skupiły się na pustym pudełku po butach. Do tego poległa świeca ze świecznika, który stał na parapecie, fiołek stracił kilka listków, a aniołek złocenie z czuprynki. Na "deser" była kałuża i kupsko w salonie :(

Alutka działa mniej więcej tak jak na filmiku - tyle, że bez użycia krzesła i tak z 1000 razy szybciej!
http://www.youtube.com/watch?v=_ym0rxisOpw

Z dobrych wieści - wygląda na to, że jeżowi Jerzemu zdarza się samodzielnie opróżnić pęcherz!!!!! :)

Posted

[quote name='Nutusia']

Alutka działa mniej więcej tak jak na filmiku - tyle, że bez użycia krzesła i tak z 1000 razy szybciej!
http://www.youtube.com/watch?v=_ym0rxisOpw

Z dobrych wieści - wygląda na to, że jeżowi Jerzemu zdarza się samodzielnie opróżnić pęcherz!!!!! :)

Jaki cwany!!! Może Wy też zainstalujecie kamerkę? To by był hit sezonu :-)

A z jeżem Jerzym to super wieści. Może akurat nadejdzie taki moment, kiedy Jerzy będzie się nadawał do samodzielnego życia w ogrodzie

Posted

Bardzo bym chciała zobaczyć co, kiedy i która wyczynia... Ale tu potrzebne byłoby kilka kamerek i... monter. Plus opcja, że kamerki mogą zostać... pożarte ;)
Z sikania jeżowego baaaaaaaardzo się cieszymy. Na wiosnę i tak zamieszka w ogrodzie, ale w zamkniętym i zabezpieczonym wybiegu!

Posted

Nutusia napisał(a):

Wspaniała wiadomość!!! Oby było coraz lepiej!

A bandę rozrabiaków przywiązać do kaloryfera i koniec ;)!

A tak na marginesie - wczoraj znalazłam "Hrabiego Monte Christo" :)!!!
Chyba Eloise była zainteresowana ;)?
Będzie niezadługo na bazarku :)!

Posted

Bałabym się do kaloryfera - szczególnie... zimą ;)
Z tym sikaniem to jeszcze musimy potwierdzić z Doktorami. Póki co, tylko Sławek zeznaje, że co się zasadzi do wysikania Jurka - prawie nic nie leci. Za to zaczęło waniać mocniej z Jerzykowej willi ;)

Tak, Eloise marzyła o Hrabim (jakby to nie zabrzmiało ;))

Posted

Nutusia napisał(a):
Tak, Eloise marzyła o Hrabim (jakby to nie zabrzmiało ;))

Przypomniało mi się, jak moja wychowawczyni z liceum wpadła po przerwie do sali i od drzwi gromko wypaliła:
- Potrzebuję na gwałt policjanta!

Po rżeniu całej klasy, nawet nie dyskretnym(!), zorientowała się, co powiedziała do młodzieży i szybko wyjaśniła, dlaczego... :D

Posted

Ja miałam podobne "wejście smoka"... W naszym wiejskim sklepie nijaki pan Darek sprzedawał jaja - duże, każde miało po 2 żółtka, świeże, pachnące, pycha! Stoję kiedyś w kolejce za pewną panią, która mówi "o, jakie ładne jajka, może wezmę z 10", na co ja: "pewnie, niech pani bierze - takich jajek jak p. Darek nie ma nikt"!!!!! I wcale nie od razu się zorientowałam, co palnęłam, bo myślałam, co myślałam. A pani myślała co innego (i p. Darek chyba też), ale to już chyba... ich problem :)
Aha, przestaliśmy bywać w sklepie u p. Darka, ale dopiero wtedy, gdy owe jajka zaczął sprzedawać po złotówce! ;) A za kosmiczną ceną jajek, poszły kosmiczne ceny i innych towarów :(