inka33 Posted January 12, 2014 Posted January 12, 2014 konfirm13 napisał(a):Oj, co za niedyskretne pytania ;) Nutusiu, zapytaj Ali, czy podoba jej sie taki kawaler http://static1.wikia.nocookie.net/__cb20130316175220/psy-i-szczeniaki/pl/images/b/b9/Boston_terier.jpg, czy woli takiego? http://thebullybreeds.com/wp-content/uploads/2012/12/859833585-250x150.jpg No bo to jeszcze nie wiadomo, który z nich jest jej pisany....;) Juz wiem, że raczej ten z dołu. Też pasuje do Alutki wspaniale :) Kuńbinatorka...! ;) http://www.dogomania.pl/forum/threads/242724-FIONA-ma%C5%82a-suczka-dla-AKTYWNYCH-w-bdt-u-inka33-szukamy-domu-w-bloku?p=21756088#post21756088 Quote
Nutusia Posted January 13, 2014 Author Posted January 13, 2014 Amigę to ja mogę adoptować nawet przed wydaniem Alutki! :) Kawalerowie pierwsza klasa i z pewnością przypadliby do gustu Alutce (że o sobie nie wspomnę). Niestety, na straży stoi... LESIO! ;) Quote
Kejciu Posted January 13, 2014 Posted January 13, 2014 Nutusia napisał(a):Amigę to ja mogę adoptować nawet przed wydaniem Alutki! :) Kawalerowie pierwsza klasa i z pewnością przypadliby do gustu Alutce (że o sobie nie wspomnę). Niestety, na straży stoi... LESIO! ;) Ktoś musi pilnować porządku ! ! ! :- ) Quote
AMIGA Posted January 13, 2014 Posted January 13, 2014 Nutusia napisał(a):Amigę to ja mogę adoptować nawet przed wydaniem Alutki! :) ;) Ale z całym dobrodziejstwem inwentarza? :-) Quote
konfirm13 Posted January 13, 2014 Posted January 13, 2014 inka33 napisał(a):Kuńbinatorka...! ;) http://www.dogomania.pl/forum/threads/242724-FIONA-mała-suczka-dla-AKTYWNYCH-w-bdt-u-inka33-szukamy-domu-w-bloku?p=21756088#post21756088 Masz rację :). Jak ten kuń pod górę ;) Quote
Kejciu Posted January 13, 2014 Posted January 13, 2014 Po konsultacjach z Nutusią - wyróżniłam Almie ogłoszenie na gumtree 19,99zł + tablica 9,99zł Quote
Nutusia Posted January 13, 2014 Author Posted January 13, 2014 Bardzo dziękuję :) Jutro wpiszę koszt w rozliczenia, bo tych końcówek 99 bez kalkulatora nie ogarnę ;) Quote
Marysia R. Posted January 13, 2014 Posted January 13, 2014 No to trzymamy kciuki za TEN telefon:) Quote
Mattilu Posted January 13, 2014 Posted January 13, 2014 marysia o. napisał(a):no to trzymamy kciuki za ten telefon:) nieustajaco! Quote
AMIGA Posted January 14, 2014 Posted January 14, 2014 No ale jaaaak, no ale dlaczego?? Jak ja mam być adoptowana przez Nutusie z calym dobrodziejstwem inwentarza, to kto się będzie z Nusią bawił, jak Alutki nie będzie. Chichy chichami, śmichy śmichami, ale też mocno trzymam kciuki za TEN telefon Quote
Nutusia Posted January 14, 2014 Author Posted January 14, 2014 Amigo - nie martw się - nie będzie Alutki, będzie inna "zabaweczka" ;) Nie mówiąc o tym, że Gapcia nam się rozkręca z dnia na dzień - oczy ze zdziwienia oboje przecieramy!!!!! Quote
AMIGA Posted January 15, 2014 Posted January 15, 2014 To super, że Gapiszonek tak się rozkręca. Oby tylko to rozkręcanie nie rozkręciło się za bardzo i oby Gapiszonek nie dorównał Alutce i Liluchnie:evil_lol: Quote
Nutusia Posted January 15, 2014 Author Posted January 15, 2014 Oby, oby... bo ja już powoli momentami nie wyrabiam. Codziennie demolka :( Dla Alutki nie ma miejsc niedostępnych! Chodzi po komodzie, po stole, po blacie, po parapetach... Już nie wiem gdzie mam chować rzeczy! Wczoraj dobrały się do szafki z butami. Na szczęście - choć wyciągnęły buty - skupiły się na pustym pudełku po butach. Do tego poległa świeca ze świecznika, który stał na parapecie, fiołek stracił kilka listków, a aniołek złocenie z czuprynki. Na "deser" była kałuża i kupsko w salonie :( Alutka działa mniej więcej tak jak na filmiku - tyle, że bez użycia krzesła i tak z 1000 razy szybciej! http://www.youtube.com/watch?v=_ym0rxisOpw Z dobrych wieści - wygląda na to, że jeżowi Jerzemu zdarza się samodzielnie opróżnić pęcherz!!!!! :) Quote
AMIGA Posted January 15, 2014 Posted January 15, 2014 [quote name='Nutusia'] Alutka działa mniej więcej tak jak na filmiku - tyle, że bez użycia krzesła i tak z 1000 razy szybciej! http://www.youtube.com/watch?v=_ym0rxisOpw Z dobrych wieści - wygląda na to, że jeżowi Jerzemu zdarza się samodzielnie opróżnić pęcherz!!!!! :) Jaki cwany!!! Może Wy też zainstalujecie kamerkę? To by był hit sezonu :-) A z jeżem Jerzym to super wieści. Może akurat nadejdzie taki moment, kiedy Jerzy będzie się nadawał do samodzielnego życia w ogrodzie Quote
Nutusia Posted January 15, 2014 Author Posted January 15, 2014 Bardzo bym chciała zobaczyć co, kiedy i która wyczynia... Ale tu potrzebne byłoby kilka kamerek i... monter. Plus opcja, że kamerki mogą zostać... pożarte ;) Z sikania jeżowego baaaaaaaardzo się cieszymy. Na wiosnę i tak zamieszka w ogrodzie, ale w zamkniętym i zabezpieczonym wybiegu! Quote
AMIGA Posted January 15, 2014 Posted January 15, 2014 No tak, kamerki musiałyby wisieć w takim miejscu, żeby były poza zasięgiem Pomysłowego Dobromira = Alutki Quote
jola_li Posted January 15, 2014 Posted January 15, 2014 Nutusia napisał(a):Z dobrych wieści - wygląda na to, że jeżowi Jerzemu zdarza się samodzielnie opróżnić pęcherz!!!!! :) Wspaniała wiadomość!!! Oby było coraz lepiej! A bandę rozrabiaków przywiązać do kaloryfera i koniec ;)! A tak na marginesie - wczoraj znalazłam "Hrabiego Monte Christo" :)!!! Chyba Eloise była zainteresowana ;)? Będzie niezadługo na bazarku :)! Quote
Nutusia Posted January 15, 2014 Author Posted January 15, 2014 Bałabym się do kaloryfera - szczególnie... zimą ;) Z tym sikaniem to jeszcze musimy potwierdzić z Doktorami. Póki co, tylko Sławek zeznaje, że co się zasadzi do wysikania Jurka - prawie nic nie leci. Za to zaczęło waniać mocniej z Jerzykowej willi ;) Tak, Eloise marzyła o Hrabim (jakby to nie zabrzmiało ;)) Quote
eloise Posted January 15, 2014 Posted January 15, 2014 hurra! czekam więc na bazzarro i będę polować na Hrabiego :) Quote
Nutusia Posted January 15, 2014 Author Posted January 15, 2014 Martiko - jesteś szybsza niż... światło! :) Witaj! Quote
inka33 Posted January 15, 2014 Posted January 15, 2014 Nutusia napisał(a):Tak, Eloise marzyła o Hrabim (jakby to nie zabrzmiało ;)) Przypomniało mi się, jak moja wychowawczyni z liceum wpadła po przerwie do sali i od drzwi gromko wypaliła: - Potrzebuję na gwałt policjanta! Po rżeniu całej klasy, nawet nie dyskretnym(!), zorientowała się, co powiedziała do młodzieży i szybko wyjaśniła, dlaczego... :D Quote
Nutusia Posted January 15, 2014 Author Posted January 15, 2014 Ja miałam podobne "wejście smoka"... W naszym wiejskim sklepie nijaki pan Darek sprzedawał jaja - duże, każde miało po 2 żółtka, świeże, pachnące, pycha! Stoję kiedyś w kolejce za pewną panią, która mówi "o, jakie ładne jajka, może wezmę z 10", na co ja: "pewnie, niech pani bierze - takich jajek jak p. Darek nie ma nikt"!!!!! I wcale nie od razu się zorientowałam, co palnęłam, bo myślałam, co myślałam. A pani myślała co innego (i p. Darek chyba też), ale to już chyba... ich problem :) Aha, przestaliśmy bywać w sklepie u p. Darka, ale dopiero wtedy, gdy owe jajka zaczął sprzedawać po złotówce! ;) A za kosmiczną ceną jajek, poszły kosmiczne ceny i innych towarów :( Quote
Recommended Posts