Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

I jeszcze filmik, na którym pojawia się jedna z naszych kotek (nie ma jednej łapki), Ciapek bardzo lubi się z nią bawić:
[video=youtube_share;q3LmQGYThHs]http://youtu.be/q3LmQGYThHs[/video]

Posted

Przyjaciel Agatki z pierwszego okresu niedoli - Jackuś, który już w szczęśliwym domku od piątku 23 sierpnia, podzieli się z nią swoim "majątkiem" i sfinansuje jej sterylizację. Co Wy na to?...

Posted

zachary napisał(a):
Przyjaciel Agatki z pierwszego okresu niedoli - Jackuś, który już w szczęśliwym domku od piątku 23 sierpnia, podzieli się z nią swoim "majątkiem" i sfinansuje jej sterylizację. Co Wy na to?...

A ja na to jak na lato....czyli cała jestem na tak.

Posted

Gosiapk, koteczka bez łapki nie jest do adopcji, sami ją adoptowaliśmy :) To oczko w głowie naszej córci :)
Polecam forum miau.pl - tam pełno kociastych w potrzebie...

A czy zauważyliście, jaki ma brzuszek w ciapki nasz Ciapek?? :)

Posted

Murka napisał(a):
Gosiapk, koteczka bez łapki nie jest do adopcji, sami ją adoptowaliśmy :) To oczko w głowie naszej córci :)
Polecam forum miau.pl - tam pełno kociastych w potrzebie...

A czy zauważyliście, jaki ma brzuszek w ciapki nasz Ciapek?? :)

Rzeczywiście na miau tych kocich nieszczęść cała masa i niestety są takie bez łapek, bez oczek czy niby całe i zdrowe ale bez domków... Strasznie to smutne niestety...

Posted

wreszcie mam chwilkę, żeby obejrzeć piękne zdjęcia (uszaty Ciaputek - Jacuś jak nietoperz ! :D) i filmik, sprawdzić przelewy (wielkie dzięki wszystkim kochanym dobrym duszom: scarletto , Iwonie Gieniusz i ela-ja :loveu:), wysłać przelew do Murki, i uaktualnić rozliczenia.

Tutaj też gratuluję Jackowi ("starszemu" prawie bratu naszego Jacusia - Ciapka), że znalazł świetny domek. Mocno wierzę, że Dwupak też czeka taki dobry los :kciuki: :)

Zachary - wielkie dzięki za propozycję pokrycia kosztów sterylki Agatki z kasy Jack'a. :calus:

Posted

Natknęłam się na sygnaturę Alfy i miałam nie zajrzeć? Na razie groszem wesprzeć nie mogę, ale sercem jestem a Agatką. Tak jakoś wyszło, że wszystkie święte Agaty to męczennice - z miny Agatki wnoszę, że chętnie uwolniłaby się już od nachalnej obecności Jacusia. Pora odciąć pępowinę. Domek dla Jacusia na cito!

Posted

agata51 napisał(a):
Natknęłam się na sygnaturę Alfy i miałam nie zajrzeć? Na razie groszem wesprzeć nie mogę, ale sercem jestem a Agatką. Tak jakoś wyszło, że wszystkie święte Agaty to męczennice - z miny Agatki wnoszę, że chętnie uwolniłaby się już od nachalnej obecności Jacusia. Pora odciąć pępowinę. Domek dla Jacusia na cito!

Agatko - serdecznie witamy u Agatki :lol:. Zostań z nami dłużej...

Posted

agata51 napisał(a):

Witaj Kolejna Agatko :) Miło Cię tu widzieć :hand:

Posted

Wczoraj pojawiła się kolejna wpłata od scarletto w wysokości 100zł - dziękuję najserdeczniej w imieniu naszego Dwupaczka :calus:

Murko, jak tam telefony w sprawie Jacusia Ciapka? Dzwoni ktoś jeszcze?

Posted

agat21 napisał(a):
Wczoraj pojawiła się kolejna wpłata od scarletto w wysokości 100zł - dziękuję najserdeczniej w imieniu naszego Dwupaczka :calus:

Żałuję, że nie mam możliwości pomóc bardziej ... ideałem byłby kochający domek dla nich. Agatka ma wyjątkowe miejsce w moim sercu i bardzo jej kibicuję w znalezieniu jak najbardziej wspaniałego domku - takiego jak miał szczęście znaleźć nasz Jack !

Posted

scarletto napisał(a):
Żałuję, że nie mam możliwości pomóc bardziej ... ideałem byłby kochający domek dla nich. Agatka ma wyjątkowe miejsce w moim sercu i bardzo jej kibicuję w znalezieniu jak najbardziej wspaniałego domku - takiego jak miał szczęście znaleźć nasz Jack !

Znajdzie, znajdzie i ona i Ciapunio. Tylko jedne znajdują wcześniej, inne później. Ona ma ogłoszenia?

Posted

[quote name='agat21']Nie mam w ogóle opcji edycji sygnatury, albo, oferma, nie potarfię jej znaleźć..:oops:
Chyba musisz mieć bo przecież masz wstawione dwa banerki...
Wejdź w Ustawienia / na samej górze, drugie z prawej strony/, później po prawej stronie masz takie jakby działy: Moje wiadomości, Moje subskrypcje, Moje ustawienia. I w tych ustawieniach masz Edytuj sygnaturę. I Agatka może wskoczyć w Twój podpis :lol:.

Posted

Ktoś tam dzwoni o malucha, ale nic wartego uwagi. Np. dzisiaj dzwonił jakiś mamrotliwy pan z Krasnystawu i pytał czy tam jest psiak :roll: Coś tam mamrotał i pytał czy na umowę jest psiak oddawany, jak powiedziałam, że tak, to powiedział, że jeszcze jakiegoś pieska mają na widoku i jak coś to się odezwą. Także im ta umowa coś nie pasiła :razz:

Posted

Murka napisał(a):
Ktoś tam dzwoni o malucha, ale nic wartego uwagi. Np. dzisiaj dzwonił jakiś mamrotliwy pan z Krasnystawu i pytał czy tam jest psiak :roll: Coś tam mamrotał i pytał czy na umowę jest psiak oddawany, jak powiedziałam, że tak, to powiedział, że jeszcze jakiegoś pieska mają na widoku i jak coś to się odezwą. Także im ta umowa coś nie pasiła :razz:

Nam taki pan też nie pasi....:cool3:.