betel Posted August 31, 2008 Author Posted August 31, 2008 Brysia - sandomierski "zakapior" Inka - struś:evil_lol: Czyż nie jestem urocza???:cool3: Quote
betel Posted August 31, 2008 Author Posted August 31, 2008 Ciężka droga do domu:evil_lol: A ku- ku;) Quote
betel Posted August 31, 2008 Author Posted August 31, 2008 No co , siusiam sobie!!!:mad: Małe wąchanko;) ogon w ogon , łapa w łapę;) Idę ,już idę... KONIEC Quote
DuDziaczek Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 Jejku ile fotek :loveu::loveu::loveu: http://i520.photobucket.com/albums/w327/betelinka/IMG_2241_48_1.jpg Wielkie ucho:evil_lol: Quote
andzia69 Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 tak patrzę i patrzę na tą Inkę...ona chyba miała charta w przodkach - ma takie długaśne kopytka:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
betel Posted August 31, 2008 Author Posted August 31, 2008 DuDziaczek napisał(a):Jejku ile fotek :loveu::loveu::loveu: http://i520.photobucket.com/albums/w327/betelinka/IMG_2241_48_1.jpg Wielkie ucho:evil_lol: cześc Dudziaczku , dawno do nas nie zagladałaś. Śmiejesz sie z "Wielkiego Ucha" , o nieładnie:eviltong: andzia69 napisał(a):tak patrzę i patrzę na tą Inkę...ona chyba miała charta w przodkach - ma takie długaśne kopytka:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Andziu , Inka ma faktycznie długie łapska. Jak położy się za mnią i wyprostuje kopyta, to mało mi dziury nie zrobi w plecach. Wtedy ona , chudzina, zajmuje 2/3 łózka , a ja resztę:evil_lol: Quote
Rudzia-Bianca Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 http://i520.photobucket.com/albums/w327/betelinka/IMG_2232_44_1.jpg świetne zdjęcie :) Quote
Asiaczek Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 Wędzone gnaty jedzone na balkonie, ale.... na podusi...:evil_lol: Eh, Ta Pańcia... Inka miała nie tylko charta w rodowodzie, ale i gdzies tam przemknął jakiś Afrykańczyk - basenji...:lol: Pzdr. Quote
halbina Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 fajna sesja... jedzonko i spacerek... mniam, mniam... i te ich minki numerowane... :cool3: Quote
Rudzia-Bianca Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 od razu widać ze już po wakacjach , dziewczyny zniknęły :( Quote
betel Posted September 4, 2008 Author Posted September 4, 2008 Cześć Asiaczku, Halbinko, Ewelinko i wszystkie pozostałe Cioteczki. Dziś mam troszkę fotek ,które o świcie nad Wisłą robił Marcin ( miał dzis dzień wolny, wiec poszalał z aparatem.) Będzie to sesja suńkowo- roślinno - krajobrazowa. Dla każdego coś miłego;) Wschód słońca nad Wisłą Nie pies, nie wydra tylko czapla!!!:lol: Incia łowi na wędkę ryby:evil_lol: Oj chyba coś złapała , wędka jakaś cięzka... Quote
betel Posted September 4, 2008 Author Posted September 4, 2008 Precz z czystym futrem:diabloti: Quote
betel Posted September 4, 2008 Author Posted September 4, 2008 Brrrr, zimno!!!!:cool1: Byle do brzegu!:cool3: A teraz sprint;) Oj, jak się zmachałam!!!! Co ta Inka tam wyczynia???:crazyeye: Quote
betel Posted September 4, 2008 Author Posted September 4, 2008 Biegnijmy, biegnijmy:cool3: W kolorach palonej kawy;) Pastele Quote
betel Posted September 4, 2008 Author Posted September 4, 2008 Brysia - piesek skalny:cool3: Krajobraz z tysiąca i jednego wschodu... Quote
betel Posted September 4, 2008 Author Posted September 4, 2008 słońce na wodzie widok zgoła nie sandomierski- niczym z opowiesci fentasy:lol: Inka -myśliciel Brysia - mokra biedulisia ...radości było wiele... Quote
betel Posted September 4, 2008 Author Posted September 4, 2008 Wielki gacek w akcji:evil_lol: chruśniak, ale nie malinowy:cool3: "Zielono mi" Dziki powój pachnący migdałami... zwykła pokrzywa też może być piękna i tajemnicza:razz: Quote
betel Posted September 4, 2008 Author Posted September 4, 2008 Obraz nędzy i rozpaczy... Długołapa w lepszym stanie - tylko troszkę piachu i mokra:razz: Bardzo groźny pies:evil_lol: Quote
Rudzia-Bianca Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 Sądząc po fotkach Marcinowa noga już zdrowa :) Inula nieźle sobie w wodzie poczyna :evil_lol: Wszystkie zdjęcia niesamowite , te kolory światło super Ale Brysia jest najpiekniejsza :loveu: Quote
Rudzia-Bianca Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 coś mi się gdzies o moje chore oczęta obiło że u Was jakaś tajna narada miała być ??? no i ;) Quote
betel Posted September 7, 2008 Author Posted September 7, 2008 Cóż tajne narady wypadły właściwie pozytywnia i jeśli Biszkopt przyjedzie do Kielc i nie będzie chętnych na DS, to pewnie na jakiś czas trafi do nas na DT:cool3: Quote
Rudzia-Bianca Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 betel napisał(a):Cóż tajne narady wypadły właściwie pozytywnia i jeśli Biszkopt przyjedzie do Kielc i nie będzie chętnych na DS, to pewnie na jakiś czas trafi do nas na DT:cool3: :multi::multi::multi: Quote
Recommended Posts