Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Andziu , wrzucam Ci zrobione przez TZ fotki ulubionych zabawek Twojego psa...:evil_lol:

Rzadko spotykana czarna żmija, na którą TZ prawie wszedł:cool3:

Tu jej typowa koleżanka:lol:

śliczne prawda???:cool1:

A to tylko niewinny zaskroniec :razz:
Twojemu psu jako zabawka , pewnie by nie odpowiadał ,za małe ryzyko:evil_lol:

Posted

galeria po długim zastoju ruszyła pełną parą!!

to mi się bardzo podoba... nie umiem powiedzieć dlaczego...
http://i520.photobucket.com/albums/w327/betelinka/DSC_1252_16_1.jpg

a czy na poprzedniej stronie to na pewno lawenda?
bo albo nie znam tej odmiany albo to różowa szałwia omszona bo kwiatki pasują i szpiczasty a nie owalny czubek ... kłosa... ;) eghm..

piękne te żmije.. ja to się nawet zaskrońca boję:crazyeye::cool3:

Posted

betel napisał(a):
Asiaczku, Marcin mówi , że to nie roślinka , tylko taki pasożyt na róży ( coś w stylu jemioły):)

Aaaa, ja zupełnie nie kumata jestem w botanice. Troszkę roślinek znam, ale duuuuzo nie.

A kto robił fotki tym "zabawkom"?:crazyeye: Ja, tak jak Od-Nowa, wolę trzymać się z daleko od... takich "zabawek"...:lol:
Pzdr.

Posted

[quote name='Od-Nowa']galeria po długim zastoju ruszyła pełną parą!!

to mi się bardzo podoba... nie umiem powiedzieć dlaczego...
http://i520.photobucket.com/albums/w327/betelinka/DSC_1252_16_1.jpg

a czy na poprzedniej stronie to na pewno lawenda?
bo albo nie znam tej odmiany albo to różowa szałwia omszona bo kwiatki pasują i szpiczasty a nie owalny czubek ... kłosa... ;) eghm..

piękne te żmije.. ja to się nawet zaskrońca boję:crazyeye::cool3:

No cóż taki ze mnie botanik , po Twojej interwencji Marcin wyprowadził mnie z błędu i poinformował ,że to krwawnica pospolita ( roślina bagienna) . Jeśli chodzi o gady, to ja też boję sie nawet zaskrońca:cool3:,Fujjj:razz:

[quote name='halbina']ależ się napatrzyłam! :crazyeye: :loveu:
Cześc Halbimko , pora żebyś Ty teraz poszałała ze swoim aparacikiem i wstawiła nowe zdjątka;)

[quote name='Asiaczek']Aaaa, ja zupełnie nie kumata jestem w botanice. Troszkę roślinek znam, ale duuuuzo nie.

A kto robił fotki tym "zabawkom"?:crazyeye: Ja, tak jak Od-Nowa, wolę trzymać się z daleko od... takich "zabawek"...:lol:
Pzdr.

No ktoż, jeśli nie mój TZ:diabloti:. Ja omijam takie stworzenia na kilometr:cool3: podobnie jak Ty i większość rozsądnych ludzi:lol:

Posted

No cóż, podczas wczorajszej wycieczki nad Wisłę Marcin skręcił nogę w kostce , :cool1:ale wczesniej zdążył obfocić Inkę i panoramę miasta.

"Pływająca Inka":lol:

Sprawdzanie poziomu wody;)

Start.

Jeszcze na płyciźnie:cool3:

Pływam ???

Oj, gdzie ten grunt!!!!:crazyeye:

Posted

"Fazy wynurzenia":lol:

I tak bohaterski pies - Inka zdobył wrogi brzeg obcego lądu!!!:evil_lol: ( to się nazywa propaganda , albo pic na wodę - fotomontaż)

Posted

to zdaje się pierwsze wodne fotki Ineczki :hmmmm: pływała wcześniej?
wygląda na troszkę niepewną :razz:

świetne fotki :lol: jak widać kupno aparatu sprzyja integracji rodzinnej :lol:
my też się świetnie przy nich bawimy

Posted

halbina napisał(a):
piękne widoczki (te z fazami też!)... ja wyjbieram się na weekend następny gdzieś, gdzie będą widoczki może... z Inką!... Platon niestety zostaje...

No to miłej zabawy, szkoda tylko ze Platonek będzie siedział w domku, ale podróż z dwoma dużymi psami bez własnego samochodu jest faktycznie niemożliwa, a dama ma pierwszeństwo.;)

Asiaczek napisał(a):
Bardzo ciekawe sa fazy! I te zanurzeniowe i te wynurzeniowe...
Super pomysł na fotki i mini-serial! BRAWO!!!
Pzdr.

Dzieki , lubie tak tematycznie segregować fotki, bo jest ich tak dużo ,że inaczej powstałby straszny chaos:lol:

Od-Nowa napisał(a):
to zdaje się pierwsze wodne fotki Ineczki :hmmmm: pływała wcześniej?
wygląda na troszkę niepewną :razz:

świetne fotki :lol: jak widać kupno aparatu sprzyja integracji rodzinnej :lol:
my też się świetnie przy nich bawimy

Nie , były już wczesniej fotki wodne i kałużaste, nawet filmik z dzikowego bajorka , bo Incia uwielbia taplać się w wodzie. Ale faktycznie pierwszy raz odważyła sie pływać , wcześniej zawsze musiała mieć grunt pod łapami;)

Posted

fuu jakie okropne te zaskrońce.

wodna Inka :loveu: pływak z niej się zrobił niezły, głęboko tam?

współczuje tz-towi i również szybkiego powrotu życzę, bo kto nam tu foty cykał będzie :evil_lol:

Posted

ewelinka_m napisał(a):
fuu jakie okropne te zaskrońce.

wodna Inka :loveu: pływak z niej się zrobił niezły, głęboko tam?

współczuje tz-towi i również szybkiego powrotu życzę, bo kto nam tu foty cykał będzie :evil_lol:

Zaskroniec całkiem ładny , gorzej ze żmijami:lol:. Pozdrowionka

Posted

Odzywam się ,tylko po to żeby zasygnalizować, obecność. Nowych fotek brak. Dzis podczas spaceru usiłowałam cyknać zdjęcia , ale komarów jest tyle , że nawet nie nie zdołałam włączyć aparatu , bo nie sposób zatrzymać sie w miejscu.:cool1:

Posted

Dzis Inka, mimo suchej karmy na śniadanko a potem surowego jajka , chodziła za mną i sępiła o jedzenie. Cały czas była głodna , więc w końcu koło południa dałam im z Brysia po cielęcej parówce ( które kupiłam z myślą o Monice:evil_lol:) . Zrobiliśmy kilka fotek , bo zawsze mnie zadziwia , jak taki spory pies może, tak nieudolnie zabierać się do gryzienia zwykłej, miękkiej kiełbasy. Nawet Brysia potrafi ją zjeść szybciej i sprawniej- choć ona jest niejadkiem. Jedzenie czegokolwiek w wykonaniu Inki to cały rytuał, dobrze że nie ma teraz konkurencji , bo przy takim tempie zgłodu by padła. Jak jestesmy w Konstancinie, Inka dostaje jedzenie w osobnym pomieszczeniu niż pozostałe psy, ponieważ tamte błyskiem zjadają i zaraz dobrałyby się i do jej miski , a ta ciapa oczywiście by ustapiła.:cool3:

"Sesja z parówką"

Sprawdzamy , czy to aby na pewno jadalne:diabloti:

Pierwszy nieśmiały gryz:cool3:

Ok, już wiem jak sie do tego dobrać:lol:

Nie spieszy mi się, szybie jedzenie jest niezdrowe;)