ewelinka_m Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 ależ cudne ujęcia :loveu: a ta flora no brak mi słów.. ja też chcę takie zdjęcia robić:placz: Quote
betel Posted August 20, 2008 Author Posted August 20, 2008 Andziu , wrzucam Ci zrobione przez TZ fotki ulubionych zabawek Twojego psa...:evil_lol: Rzadko spotykana czarna żmija, na którą TZ prawie wszedł:cool3: Tu jej typowa koleżanka:lol: śliczne prawda???:cool1: A to tylko niewinny zaskroniec :razz: Twojemu psu jako zabawka , pewnie by nie odpowiadał ,za małe ryzyko:evil_lol: Quote
betel Posted August 20, 2008 Author Posted August 20, 2008 [quote name='Asiaczek']A co to za śmieszna roślinka? http://i520.photobucket.com/albums/w327/betelinka/DSC_1217a_2_1.jpg Pzdr. Asiaczku, Marcin mówi , że to nie roślinka , tylko taki pasożyt na róży ( coś w stylu jemioły):) Quote
Od-Nowa Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 galeria po długim zastoju ruszyła pełną parą!! to mi się bardzo podoba... nie umiem powiedzieć dlaczego... http://i520.photobucket.com/albums/w327/betelinka/DSC_1252_16_1.jpg a czy na poprzedniej stronie to na pewno lawenda? bo albo nie znam tej odmiany albo to różowa szałwia omszona bo kwiatki pasują i szpiczasty a nie owalny czubek ... kłosa... ;) eghm.. piękne te żmije.. ja to się nawet zaskrońca boję:crazyeye::cool3: Quote
Asiaczek Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 betel napisał(a):Asiaczku, Marcin mówi , że to nie roślinka , tylko taki pasożyt na róży ( coś w stylu jemioły):) Aaaa, ja zupełnie nie kumata jestem w botanice. Troszkę roślinek znam, ale duuuuzo nie. A kto robił fotki tym "zabawkom"?:crazyeye: Ja, tak jak Od-Nowa, wolę trzymać się z daleko od... takich "zabawek"...:lol: Pzdr. Quote
betel Posted August 21, 2008 Author Posted August 21, 2008 [quote name='Od-Nowa']galeria po długim zastoju ruszyła pełną parą!! to mi się bardzo podoba... nie umiem powiedzieć dlaczego... http://i520.photobucket.com/albums/w327/betelinka/DSC_1252_16_1.jpg a czy na poprzedniej stronie to na pewno lawenda? bo albo nie znam tej odmiany albo to różowa szałwia omszona bo kwiatki pasują i szpiczasty a nie owalny czubek ... kłosa... ;) eghm.. piękne te żmije.. ja to się nawet zaskrońca boję:crazyeye::cool3: No cóż taki ze mnie botanik , po Twojej interwencji Marcin wyprowadził mnie z błędu i poinformował ,że to krwawnica pospolita ( roślina bagienna) . Jeśli chodzi o gady, to ja też boję sie nawet zaskrońca:cool3:,Fujjj:razz: [quote name='halbina']ależ się napatrzyłam! :crazyeye: :loveu: Cześc Halbimko , pora żebyś Ty teraz poszałała ze swoim aparacikiem i wstawiła nowe zdjątka;) [quote name='Asiaczek']Aaaa, ja zupełnie nie kumata jestem w botanice. Troszkę roślinek znam, ale duuuuzo nie. A kto robił fotki tym "zabawkom"?:crazyeye: Ja, tak jak Od-Nowa, wolę trzymać się z daleko od... takich "zabawek"...:lol: Pzdr. No ktoż, jeśli nie mój TZ:diabloti:. Ja omijam takie stworzenia na kilometr:cool3: podobnie jak Ty i większość rozsądnych ludzi:lol: Quote
betel Posted August 21, 2008 Author Posted August 21, 2008 No cóż, podczas wczorajszej wycieczki nad Wisłę Marcin skręcił nogę w kostce , :cool1:ale wczesniej zdążył obfocić Inkę i panoramę miasta. "Pływająca Inka":lol: Sprawdzanie poziomu wody;) Start. Jeszcze na płyciźnie:cool3: Pływam ??? Oj, gdzie ten grunt!!!!:crazyeye: Quote
betel Posted August 21, 2008 Author Posted August 21, 2008 Mam kija , mam:multi: Uf, wylądowałam:roll: Quote
betel Posted August 21, 2008 Author Posted August 21, 2008 "Fazy zanurzenia":evil_lol: Bul...bulll... buuulllll.....:cool3: Plums!!!!!:-o Haloo!!!! Jestem:multi: Quote
betel Posted August 21, 2008 Author Posted August 21, 2008 "Fazy wynurzenia":lol: I tak bohaterski pies - Inka zdobył wrogi brzeg obcego lądu!!!:evil_lol: ( to się nazywa propaganda , albo pic na wodę - fotomontaż) Quote
betel Posted August 21, 2008 Author Posted August 21, 2008 Ale , jakby na to nie patrzyć, niektórzy wody nie lubią i... ... lisim kroczkiem przemykają boczkiem:evil_lol: Quote
betel Posted August 21, 2008 Author Posted August 21, 2008 "Fazy suszenia" Uwaga , osiągamy prędkość zbliżoną do światła.....:cool3: A wszystko to z powodu... przywiązania do ...patyczka:lol: Quote
betel Posted August 21, 2008 Author Posted August 21, 2008 KONIEC :lol: fotek w plenerze ( do momentu , kiedy Marcin znów będzie "na chodzie"):cool3: Quote
halbina Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 piękne widoczki (te z fazami też!)... ja wyjbieram się na weekend następny gdzieś, gdzie będą widoczki może... z Inką!... Platon niestety zostaje... Quote
Asiaczek Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 Bardzo ciekawe sa fazy! I te zanurzeniowe i te wynurzeniowe... Super pomysł na fotki i mini-serial! BRAWO!!! Pzdr. Quote
Od-Nowa Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 to zdaje się pierwsze wodne fotki Ineczki :hmmmm: pływała wcześniej? wygląda na troszkę niepewną :razz: świetne fotki :lol: jak widać kupno aparatu sprzyja integracji rodzinnej :lol: my też się świetnie przy nich bawimy Quote
betel Posted August 21, 2008 Author Posted August 21, 2008 halbina napisał(a):piękne widoczki (te z fazami też!)... ja wyjbieram się na weekend następny gdzieś, gdzie będą widoczki może... z Inką!... Platon niestety zostaje... No to miłej zabawy, szkoda tylko ze Platonek będzie siedział w domku, ale podróż z dwoma dużymi psami bez własnego samochodu jest faktycznie niemożliwa, a dama ma pierwszeństwo.;) Asiaczek napisał(a):Bardzo ciekawe sa fazy! I te zanurzeniowe i te wynurzeniowe... Super pomysł na fotki i mini-serial! BRAWO!!! Pzdr. Dzieki , lubie tak tematycznie segregować fotki, bo jest ich tak dużo ,że inaczej powstałby straszny chaos:lol: Od-Nowa napisał(a):to zdaje się pierwsze wodne fotki Ineczki :hmmmm: pływała wcześniej? wygląda na troszkę niepewną :razz: świetne fotki :lol: jak widać kupno aparatu sprzyja integracji rodzinnej :lol: my też się świetnie przy nich bawimy Nie , były już wczesniej fotki wodne i kałużaste, nawet filmik z dzikowego bajorka , bo Incia uwielbia taplać się w wodzie. Ale faktycznie pierwszy raz odważyła sie pływać , wcześniej zawsze musiała mieć grunt pod łapami;) Quote
Od-Nowa Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 no zapomniałam... oczywiście życzymy TZ-owi szybkiego powrotu do zdrowia ;) Quote
betel Posted August 21, 2008 Author Posted August 21, 2008 Od-Nowa napisał(a):no zapomniałam... oczywiście życzymy TZ-owi szybkiego powrotu do zdrowia ;) Dziękujemy:loveu: Quote
ewelinka_m Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 fuu jakie okropne te zaskrońce. wodna Inka :loveu: pływak z niej się zrobił niezły, głęboko tam? współczuje tz-towi i również szybkiego powrotu życzę, bo kto nam tu foty cykał będzie :evil_lol: Quote
betel Posted August 21, 2008 Author Posted August 21, 2008 ewelinka_m napisał(a):fuu jakie okropne te zaskrońce. wodna Inka :loveu: pływak z niej się zrobił niezły, głęboko tam? współczuje tz-towi i również szybkiego powrotu życzę, bo kto nam tu foty cykał będzie :evil_lol: Zaskroniec całkiem ładny , gorzej ze żmijami:lol:. Pozdrowionka Quote
betel Posted August 22, 2008 Author Posted August 22, 2008 Odzywam się ,tylko po to żeby zasygnalizować, obecność. Nowych fotek brak. Dzis podczas spaceru usiłowałam cyknać zdjęcia , ale komarów jest tyle , że nawet nie nie zdołałam włączyć aparatu , bo nie sposób zatrzymać sie w miejscu.:cool1: Quote
betel Posted August 23, 2008 Author Posted August 23, 2008 Dzis Inka, mimo suchej karmy na śniadanko a potem surowego jajka , chodziła za mną i sępiła o jedzenie. Cały czas była głodna , więc w końcu koło południa dałam im z Brysia po cielęcej parówce ( które kupiłam z myślą o Monice:evil_lol:) . Zrobiliśmy kilka fotek , bo zawsze mnie zadziwia , jak taki spory pies może, tak nieudolnie zabierać się do gryzienia zwykłej, miękkiej kiełbasy. Nawet Brysia potrafi ją zjeść szybciej i sprawniej- choć ona jest niejadkiem. Jedzenie czegokolwiek w wykonaniu Inki to cały rytuał, dobrze że nie ma teraz konkurencji , bo przy takim tempie zgłodu by padła. Jak jestesmy w Konstancinie, Inka dostaje jedzenie w osobnym pomieszczeniu niż pozostałe psy, ponieważ tamte błyskiem zjadają i zaraz dobrałyby się i do jej miski , a ta ciapa oczywiście by ustapiła.:cool3: "Sesja z parówką" Sprawdzamy , czy to aby na pewno jadalne:diabloti: Pierwszy nieśmiały gryz:cool3: Ok, już wiem jak sie do tego dobrać:lol: Nie spieszy mi się, szybie jedzenie jest niezdrowe;) Quote
Recommended Posts