betel Posted September 9, 2008 Author Posted September 9, 2008 Inka toczy bój z patykiem Brysia pomyka niczym zajączek ...albo jak młody żbik:evil_lol: a może po prostu jak zadowolony z zycia psiak czyli sunia:evil_lol: Spacerek Quote
andzia69 Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 ło jesuuuuuu:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: strach się bać:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Od-Nowa Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 takie błocka i sceny znam dobrze, tylko psiak inny :diabloti: zacytowane przez Andzie zdjęcie najlepsze!!! :evil_lol: chociaż najbardziej podoba mi się uchwycony zaczątek jesieni na zdjęciach.... Quote
Rudzia-Bianca Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 Betel ależ Ty masz artystę w domu przez duże AAAA zdjęcia przepiękne A psiska chyba uwielbiają te spacery :loveu: Quote
betel Posted September 10, 2008 Author Posted September 10, 2008 Cześć kobietki:lol: Asiaczku, Andziu , OdNówko i Rudziu- Bianko, dzięki za cierpliwośc w oglądaniu takiej masy zdjęć. Sama ogromnie nie lubię czekać, aż sie otworzą:mad:. Rudziu,:loveu: twój komentarz sprawił Marcinowi wielką przyjemnośc , bo fotografika to jego pasja , od dawna , tylko jak dotąd nie było finansów na taki aparat jaki ma obecnie i o jakim marzył. Fotki na pewno będa lepsze , gdy kupimy jeszcze, inne niż podstawowy, obiektywy. Na to jednak trzeba będzie poczekać straszna drożyzna:-( No i trening czyni mistrza, więc musi duzo pstrykać;) Quote
Rudzia-Bianca Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 Betel ja uwielbiam oglądać zdjęcia im więcej tym lepiej i to jeszcze takie :) A na otwieranie zdjęć mam sposób otwieram kika wąków na raz i eden czytam a w drugim już czekają gotowe do oglądania zdjęcia :) Życzę Marcinowi szybkiego zakupu wymarzonych obiektywów . A jaki to jest aparat bo chba przeoczyłam :oops: Quote
Asiaczek Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 Prosiak błotny...:loveu: http://i520.photobucket.com/albums/w327/betelinka/DSC_2257_110_1.jpg Potwór z wody... gdyby nie ta adresówka, to bym się przestraszyła...:evil_lol: http://i520.photobucket.com/albums/w327/betelinka/DSC_2397a_198_1.jpg A ja nie mam żadnych problemów z otwieraniem się zdjęć... Autorowi - buziaka za cudne fotki! Pzdr. Quote
betel Posted September 10, 2008 Author Posted September 10, 2008 [quote name='Asiaczek']Prosiak błotny...:loveu: http://i520.photobucket.com/albums/w327/betelinka/DSC_2257_110_1.jpg Potwór z wody... gdyby nie ta adresówka, to bym się przestraszyła...:evil_lol: http://i520.photobucket.com/albums/w327/betelinka/DSC_2397a_198_1.jpg A ja nie mam żadnych problemów z otwieraniem się zdjęć... Autorowi - buziaka za cudne fotki! Pzdr. dzięki Asiaczku za wizytkę , miło nam bardzo:loveu: Quote
betel Posted September 10, 2008 Author Posted September 10, 2008 Rudzia-Bianca napisał(a):Betel ja uwielbiam oglądać zdjęcia im więcej tym lepiej i to jeszcze takie :) A na otwieranie zdjęć mam sposób otwieram kika wąków na raz i eden czytam a w drugim już czekają gotowe do oglądania zdjęcia :) Życzę Marcinowi szybkiego zakupu wymarzonych obiektywów . A jaki to jest aparat bo chba przeoczyłam :oops: To jest Nikon D300 lustrzanka taka na poły profesjonalnai niestety cena tez jest "profesjonalna". Dla mnie czarna magia , andodatek strasznie cieżki i dośc duży- na pewno nie bede go dotykac , wole mojego Canonka z automatem:evil_lol: Quote
betel Posted September 10, 2008 Author Posted September 10, 2008 Bryśka Czasami nawet płynie, jak nie ma innego wyjścia:evil_lol: Quote
betel Posted September 10, 2008 Author Posted September 10, 2008 Zdjęcia maja dość kiepską jakość z powodu oświetlenia- pokazują jak Inka wygrzebuje się z wykrotu, który pod pniem wymyła woda. Inka rapoli się na wystajacy z wody konar Siedzi Incia na żerdzi i kombinuje , co tu dalej zrobić... Zmiana pozycji i rozmyslań ciąg dalszy:cool3: Bohaterska decyzja i zeskok na drugą stronę konaru Quote
betel Posted September 10, 2008 Author Posted September 10, 2008 Teraz seria zdjęć pajęczyn , różnorodnych kształtów i formy.:cool3: Te wszystkie jasne plamki na trawach to ...pajęczynki Quote
betel Posted September 10, 2008 Author Posted September 10, 2008 pająk ekspresjonista:evil_lol: Quote
Asiaczek Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 Patrząc na te fotki stwierdzam, że jesień równiez może być piękna... Te pajęczynki, polanki, gra świateł...hm... romantyzm pełna gębą:lol: Pzdr. Quote
betel Posted September 10, 2008 Author Posted September 10, 2008 [quote name='Asiaczek']Patrząc na te fotki stwierdzam, że jesień równiez może być piękna... Te pajęczynki, polanki, gra świateł...hm... romantyzm pełna gębą:lol: Pzdr. Masz rację Asiaczku, jesień może być piękna , szczególnie ta wczesna, bo potem już tylko kap, kap, kap, clup, chlup , chlup....;) Quote
Asiaczek Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 E, tam! Nawet na te klap, klap i chlup, chlup jest rada: łózeczko, kocyk, podusia, dobra książka, kot/pies obok i jakieś ciepłe pitko...:lol: Pzdr. Quote
Od-Nowa Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 co tam u Was słychać? zstawiłam miejsce na banerek Biszkopcika ;) Quote
betel Posted September 12, 2008 Author Posted September 12, 2008 Oto watek Biszkopta z mnóstwem zdjęć:http://dogomania.pl/forum/showthread.php?t=120447 :loveu: __________________ Na razie zrobiłam wątek z banerkiem sie wstrzymam dopóki psiak nie ucywilizuje się, zreszta zobaczymy jak to będzie , teraz szczepienie , nauka siusiania ,odstresowywanie , a potem sie zobaczy..... Jest jeszcze czas na szukanie mu DS Quote
Asiaczek Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 Byłam, widziałam Biszkopta! Jesoooo, jaki on słodki i... jaki malusi...:loveu: Pzdr. Quote
betel Posted September 13, 2008 Author Posted September 13, 2008 Brysia i Inka z dala od małego szkodnika;) na wycieczce w lesie , pewno będą zdjecia , jak znam Marcina:lol: Powolutku sunie przyzwyczajają się do obecności Biszkopta , choć jeszcze na pewno nie można by ich zostawić samych. Inka wieczorem odzyskała humor i przestała rozkładać uszka jak nietoperek , co robi gdy jest nieszczęsliwa, więc chyba sytuacja sie normalizuje. Quote
Recommended Posts