Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Och jak miło , tyle wpisów:multi::multi::multi:
Dzięki za pochwały, fotki rzeczywiscie ostrzejsze i bardziej wyraziste, dlatego Inucha jest taka błyszcząca. To zdjecie które podoba sie Asiaczkowi jest też ulubionym Marcina , a ja optuję za fotką która skopiowała Rudzia. OdNówko i Ereczko w przyszłości, jak TZ potrenuje na pewno fotki bedę fajniejsze , ale to cały czas wprawki.
Buziaki dla wszyskich Gości:loveu:

• Replies 3.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

halbina napisał(a):
Istny tajemniczy ogród... ptaszki, motylki, wiewiórka... i wspaniałe stado szczęśliwych psiaków... pewnie i ludzi... i jeszcze to jabłko... mityczna kraina, Eden... :loveu: :loveu: :loveu:
a psice niesamowite... tyle pięknych ujęć... tyle wspaniałych różnorodnych min i Minek ;) strasznie zazdrościmy przestrzeni i to takiej!!! i towarzystwa też!!!

oj tak, oj tak!!!!!:loveu::loveu::loveu:

Posted

A teraz bardzo gruba pani i Inka ( niestety na tych fotkach nie da się mnie usunąć , tylko dlatego narażam swoje i wsze poczucie estetyki):razz:

No cóż "...do piersi przytul psa...";)

Posted

[quote name='betel']O i Andzia się objawiła:loveu:

ja zaglądam, zaglądam ino tylko nie piszę:eviltong:

ale teraz napiszę:

zajebiaszcze zdjęcie pani psorko!:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Może i byłoby "zajebiaszcze" , gdyby pani było o 25 kg mniej, no cóz staram sie ostatnio odchudzac , jezdze po 20 kilometrów dziennie na stacjonarnym rowerze i jem mniej , ale na razie nie widać efektów:-(

Posted

Ja zeszczuplałam... 4 numery mniejsze ubrania... choroba i śmierć mamy, ośmiokilowa cysta na janiku i 3 lata depresji... jakoś teraz nnie cieszy mnie ten sukces... :roll:

Posted

Halbinko, trudno żeby Cię cieszył , jak tyle przeżyłaś :calus:,ale na pewno szczuplejsza będziesz zdrowsza. :lol: Niestety ja na depresję choruję już 16 lat, a leki, które przyjmuję powodują także to, że tyję. Ale teraz muszę zrzucić choć z 15 kilo, żeby lepiej się czuć . Będzie trudno , ale spróbuję powalczyć, może się uda:cool3: Najgorsze jest to, że po jakimś czasie waga wraca.Już raz w ciągu 7 miesięcy zrzuciłam 30 kg. Niestety teraz już nie mam tyle siły woli:cool1:
Ale to tylko takie dywagacje , najważniejsze są tu przecież bohaterki wątku czyli Incia i Brysia:loveu:

Posted

najważniejsze są tu przecież bohaterki wątku czyli Incia i Brysia:loveu:

i Betel :multi:

Świetne zdjęcia z Pańciuchą :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:
Zupełnie inaczej sobie Inkową Panią wyobrażałam ;)
jakie jesteście z córką podobne ;)
świetne!
dobrze,że TZ sobie kupił ten aparat :diabloti:

a,że trzeba się naćwiczyć to oczywiste. żeby być zgranym ze sprzętem za pan brat potrzeba czasu i cykania cykania :lol:

Posted

No tak, Monia rzeczywiście jest bardzo podobna do mnie, jak byłam młoda i "piękna", choć ma też pewne rysy po tacie.
Ja bardzo nie lubię się fotografować i tylko rodzina, presją moralną, zmusiła mnie do wstawienia tych fotek na forum.:eviltong:

Posted

no to rowerek, ale taki normalny i z piesami do lasku... ja od kiedy wyprowadzam stadko, nie "wracam do wagi" jakoś... ;)
ale ja jadam znacznie gorzej niż moje psiaki i kociaki... ani czasu, ani apetytu nie mam... zdoności kulinarnych w ogóle... :oops:

Posted

zdjęcie Kani rewelacja!!
pieski oczywiście też, chociaż ostatnio najchętniej oglądałabym takie lasy, listki i jarzębinki :lol:

ciekawam jaki TZ ma obiektyw bo trudno ze zdjęć wywnioskować. czasami są bardzo jasne i ostre a potem ciemne i marmoladowe chyba,że podmienia a robi dwoma?
ja mam jeden strasznie ciemny a drugi ostrzy jak pędzący ślimak :roll:

Posted

Od Nówka , TZ ma tylko 1 obiektyw , mówi ,że 55-200VR ,cokolwiek by to nie znaczyło, a zmiana wyglądu zdjęć wynika z eksperymentów z balansem bieli i innymi opcjami. Na razie nie dorobił się innych obiektywów i mam nadzieję,że choć z rok na nie poczeka:cool3: