betel Posted August 18, 2008 Author Posted August 18, 2008 Och jak miło , tyle wpisów:multi::multi::multi: Dzięki za pochwały, fotki rzeczywiscie ostrzejsze i bardziej wyraziste, dlatego Inucha jest taka błyszcząca. To zdjecie które podoba sie Asiaczkowi jest też ulubionym Marcina , a ja optuję za fotką która skopiowała Rudzia. OdNówko i Ereczko w przyszłości, jak TZ potrenuje na pewno fotki bedę fajniejsze , ale to cały czas wprawki. Buziaki dla wszyskich Gości:loveu: Quote
andzia69 Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 halbina napisał(a):Istny tajemniczy ogród... ptaszki, motylki, wiewiórka... i wspaniałe stado szczęśliwych psiaków... pewnie i ludzi... i jeszcze to jabłko... mityczna kraina, Eden... :loveu: :loveu: :loveu: a psice niesamowite... tyle pięknych ujęć... tyle wspaniałych różnorodnych min i Minek ;) strasznie zazdrościmy przestrzeni i to takiej!!! i towarzystwa też!!! oj tak, oj tak!!!!!:loveu::loveu::loveu: Quote
betel Posted August 18, 2008 Author Posted August 18, 2008 Najpierw Monia i Brysia Tu mają podobne miny:lol: Quote
betel Posted August 18, 2008 Author Posted August 18, 2008 A teraz bardzo gruba pani i Inka ( niestety na tych fotkach nie da się mnie usunąć , tylko dlatego narażam swoje i wsze poczucie estetyki):razz: No cóż "...do piersi przytul psa...";) Quote
andzia69 Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 [quote name='betel']O i Andzia się objawiła:loveu: ja zaglądam, zaglądam ino tylko nie piszę:eviltong: ale teraz napiszę: zajebiaszcze zdjęcie pani psorko!:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
betel Posted August 18, 2008 Author Posted August 18, 2008 Może i byłoby "zajebiaszcze" , gdyby pani było o 25 kg mniej, no cóz staram sie ostatnio odchudzac , jezdze po 20 kilometrów dziennie na stacjonarnym rowerze i jem mniej , ale na razie nie widać efektów:-( Quote
halbina Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 Ja zeszczuplałam... 4 numery mniejsze ubrania... choroba i śmierć mamy, ośmiokilowa cysta na janiku i 3 lata depresji... jakoś teraz nnie cieszy mnie ten sukces... :roll: Quote
betel Posted August 18, 2008 Author Posted August 18, 2008 Halbinko, trudno żeby Cię cieszył , jak tyle przeżyłaś :calus:,ale na pewno szczuplejsza będziesz zdrowsza. :lol: Niestety ja na depresję choruję już 16 lat, a leki, które przyjmuję powodują także to, że tyję. Ale teraz muszę zrzucić choć z 15 kilo, żeby lepiej się czuć . Będzie trudno , ale spróbuję powalczyć, może się uda:cool3: Najgorsze jest to, że po jakimś czasie waga wraca.Już raz w ciągu 7 miesięcy zrzuciłam 30 kg. Niestety teraz już nie mam tyle siły woli:cool1: Ale to tylko takie dywagacje , najważniejsze są tu przecież bohaterki wątku czyli Incia i Brysia:loveu: Quote
Od-Nowa Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 najważniejsze są tu przecież bohaterki wątku czyli Incia i Brysia:loveu: i Betel :multi: Świetne zdjęcia z Pańciuchą :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Zupełnie inaczej sobie Inkową Panią wyobrażałam ;) jakie jesteście z córką podobne ;) świetne! dobrze,że TZ sobie kupił ten aparat :diabloti: a,że trzeba się naćwiczyć to oczywiste. żeby być zgranym ze sprzętem za pan brat potrzeba czasu i cykania cykania :lol: Quote
saga_86 Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 Piękne zdjęcia z pańcią:loveu:Prosimy o takie częściej:cool3: A podobieństwo córki do mamy uderzające:crazyeye: Quote
betel Posted August 18, 2008 Author Posted August 18, 2008 No tak, Monia rzeczywiście jest bardzo podobna do mnie, jak byłam młoda i "piękna", choć ma też pewne rysy po tacie. Ja bardzo nie lubię się fotografować i tylko rodzina, presją moralną, zmusiła mnie do wstawienia tych fotek na forum.:eviltong: Quote
betel Posted August 18, 2008 Author Posted August 18, 2008 No to własnie mój TZ ćwiczy i cyka , a ja wklejam i wklejam;) Dla kontrastu jarzebinka;) Ale sus:lol: Quote
betel Posted August 18, 2008 Author Posted August 18, 2008 Po tej dynamice odrobine lesnej melancholii:cool3: Quote
halbina Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 no to rowerek, ale taki normalny i z piesami do lasku... ja od kiedy wyprowadzam stadko, nie "wracam do wagi" jakoś... ;) ale ja jadam znacznie gorzej niż moje psiaki i kociaki... ani czasu, ani apetytu nie mam... zdoności kulinarnych w ogóle... :oops: Quote
betel Posted August 18, 2008 Author Posted August 18, 2008 Uwaga 2 zdjęcia i 2 miny Brysi :evil_lol: Była sobie kania... Quote
betel Posted August 18, 2008 Author Posted August 18, 2008 na koniec sentymentalny krajobraz żywcem z ruskiego filmu :) Quote
Rudzia-Bianca Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 Betel ależ Monia jest podobna do Ciebie :) co do kg się nie wypowiadam bo sama nie wiem co z nimi zrobić a mam z 25 na bidę do zrzucenia :( Zdjęcia piękne, zwłaszcza moja ulubienica Bryłcia :loveu: a Incia wtulona w Pańciuchową pierś wygląda na najszczęśliwszego psa na świecie :) http://i520.photobucket.com/albums/w327/betelinka/DSC_1016_3_1.jpg tu ma śmieszną minkę Bryłeczka :) Quote
Od-Nowa Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 zdjęcie Kani rewelacja!! pieski oczywiście też, chociaż ostatnio najchętniej oglądałabym takie lasy, listki i jarzębinki :lol: ciekawam jaki TZ ma obiektyw bo trudno ze zdjęć wywnioskować. czasami są bardzo jasne i ostre a potem ciemne i marmoladowe chyba,że podmienia a robi dwoma? ja mam jeden strasznie ciemny a drugi ostrzy jak pędzący ślimak :roll: Quote
betel Posted August 19, 2008 Author Posted August 19, 2008 Od Nówka , TZ ma tylko 1 obiektyw , mówi ,że 55-200VR ,cokolwiek by to nie znaczyło, a zmiana wyglądu zdjęć wynika z eksperymentów z balansem bieli i innymi opcjami. Na razie nie dorobił się innych obiektywów i mam nadzieję,że choć z rok na nie poczeka:cool3: Quote
betel Posted August 19, 2008 Author Posted August 19, 2008 najpierw roślinka:cool3: To moja ulubiona foteczka:lol: Quote
betel Posted August 19, 2008 Author Posted August 19, 2008 Piękna długa łapka:loveu: Tu Incia wygląda super!!! Quote
Recommended Posts