Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Asiaczek napisał(a):
Inka - jak widać - bardzo wyrozumiała dla przytulasków. Czy to ze strony Moniki (?)...
http://i520.photobucket.com/albums/w327/betelinka/IMG_2578_34_1.jpg

... czy to ze strony Biszkopta.:loveu:
http://i520.photobucket.com/albums/w327/betelinka/IMG_2547_4_1.jpg

Pzdr.

Oj tak , czasem Biszkopt ze zwoim dziecięcym uporem nieżle daje Ince popalić
Rudzia-Bianca napisał(a):

A ząbki ma jak pirania:evil_lol:

Posted

betel napisał(a):
Witaj Jamnicze - prawda, że Incia bardzo dostojnie wygląda na tym czerwonym tle:evil_lol:.

Tu się nie ma z czego śmiać, ona na prawdę ślicznie wygląda :loveu:
I te jej plameczki - białe i rude :pSaidi ma trochę czarnych, ale udało mi się znaleźć przy palcach jedna rudą :razz:

Posted

jamnicze napisał(a):
Tu się nie ma z czego śmiać, ona na prawdę ślicznie wygląda :loveu:
I te jej plameczki - białe i rude :pSaidi ma trochę czarnych, ale udało mi się znaleźć przy palcach jedna rudą :razz:

Nie przeczę, dla mnie jest najpiękniejszą sunią wszechczasów- tylko ja nie mogę być obiektywna, bo to moja ulubienica:lol:

Posted

Biszkopt zostaje u nas na stałe- w związku z tym zmieniam nazwę naszego wątku i banerek , nie będę jednak przenosić fotek Biszkopta z jego wątku na obecny- będe go tylko kontunuawać już na wspólnym wątku Inki, Bri i Biszkopta - czyli tutaj

Kto ma ochotę jeszcze raz przyjrzeć się foteczkom Biszkopta z wcześniejszego okresu zapraszam na stary watek:
http://dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10870836#post10870836

Posted

:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::multi::multi::multi::multi: ale piękna wiadomośc w ten paskudny dzień :)
GRATULUJĘ powiększenia rodzinki i zazdraszczam bardzo ( oczywiście życzliwie )

Niech Wam się razem dobrze żyje :)

PS Ja wiedziałam że tak będzie zanim mały dał się złapać :evil_lol:

Posted

Dzięki Rudziu i Jamnicze- myślę , że to dobrze dla Biszkopta , tylko że u nas tymaczas spalony zanim się naprawdę zaczął:diabloti:. Nie odważę się więcej brać psiaka na tymczas, chyba że dorobię się domu. Bo 4 -ty pies w bloku, to już byłaby przesada:evil_lol:. Ale jeśli dorobię sie domu, to będę chciała założyć hotelik dla psiaków w trudnej sytuacji. Może za kilka lat, to będzie realne:razz:

Posted

betel napisał(a):
Dzięki Rudziu i Jamnicze- myślę , że to dobrze dla Biszkopta , tylko że u nas tymaczas spalony zanim się naprawdę zaczął:diabloti:. Nie odważę się więcej brać psiaka na tymczas, chyba że dorobię się domu. Bo 4 -ty pies w bloku, to już byłaby przesada:evil_lol:. Ale jeśli dorobię sie domu, to będę chciała założyć hotelik dla psiaków w trudnej sytuacji. Może za kilka lat, to będzie realne:razz:

Wobec tego trzymam kciuki za spełnienie marzeń :p

Posted

andzia69 napisał(a):
nie mogło byc inaczej!:loveu::loveu::loveu: sliczny masz teraz banerek Betelku!:p

Dzięki Andziu, byłaś dla mnie natchnieniem - stwierdziłam, że skoro Ty dajesz sobie radę z trzema dużymi, to my jakoś poradzimy sobie z trzema mniejszymi:evil_lol: Teraz liczebnie jest remis;)
Jednak w tej dziedzinie , nikt z nas nie przebije pani Ani , która jest dosłownie i w przenośni psim Aniołem:angel:no i Erki oczywiście.

Posted

zobaczyłam nowy banerek u Ciebie... więc przylazłam :p
no i czytam i patrzę i oczy się śmieją razem z brzuchem :lol:
tulimy całą trójkę choć wirtualnie, to serdecznie. Niech Wam się dobrze razem układa :loveu:

[CENTER]:multi::multi::multi:
hip hip hurra
:multi::multi::multi:[/CENTER]