betel Posted September 7, 2008 Author Posted September 7, 2008 Wracam do pierwszego banerka , bo ten mi się opatrzył a skoro i tak nie mogę dać więcej niz 5 do podpisu , to mogę sobie pozwolić na szerszy:cool3: Quote
halbina Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 szczęściara z Ciebie... umiesz zrobić banerki... :loveu: Quote
Rudzia-Bianca Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 o tak tak szczęściara , toż to czarna magia najczarniejsza i jeszcze ich linkowanie :niewiem::niewiem::niewiem::comp26::hmmmm::flaming: Quote
Asiaczek Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 Ćwiczenia z aparatem zaliczone na 6! http://i520.photobucket.com/albums/w327/betelinka/DSC_1703_1_1.jpg A w jaki sposób doczyściłaś Bryłkę z tej fury piachu? http://i520.photobucket.com/albums/w327/betelinka/DSC_1721_11_1.jpg Pzdr. Quote
betel Posted September 8, 2008 Author Posted September 8, 2008 Cześć wszystkim Cioteczkom, mam nowe fotki , ale dziś juz nie mam siły ich wklejać, zrobie to jutro. Asiaczku , Rudziu, Halbinko - wasze uznanie dla zdjęć TZ-a to miód na jego serce:lol: Quote
Rudzia-Bianca Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 Się cieszę i liczę że będzie więcej takich zdjęć przepięknych widać ze z udziałem serducha robionych :) Quote
Asiaczek Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 A mamy inne wyjście, niż chwalenie TZ? Fotki sa coraz piękniejsze, coraz ciekawsze widoki na nich, no i te eksperymenty... Pozazdrościć!:lol: Pzdr. Quote
Od-Nowa Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 witamy się pourlopowo :lol: nadgoniłam wszystkie zaległości! padłam ze śmiechu widząc umorusane od stóp do głów psice. zapewne jeszcze chcące z tej radośći uściskać Twojego TZ. Czy wrócił czysty z tego spaceru?:cool3: ( wątpię :diabloti: ) a o jakim biszkopcie mowa? :cool3: Quote
betel Posted September 9, 2008 Author Posted September 9, 2008 [quote name='Asiaczek']A mamy inne wyjście, niż chwalenie TZ? Fotki sa coraz piękniejsze, coraz ciekawsze widoki na nich, no i te eksperymenty... Pozazdrościć!:lol: Pzdr. Kochana jesteś Asiaczku!:loveu: Bardzo nas to cieszy , tym bardziej,że mojemu TZ-owi potrzeba duuużo wiary w siebie. [quote name='Od-Nowa']witamy się pourlopowo :lol: nadgoniłam wszystkie zaległości! padłam ze śmiechu widząc umorusane od stóp do głów psice. zapewne jeszcze chcące z tej radośći uściskać Twojego TZ. Czy wrócił czysty z tego spaceru?:cool3: ( wątpię :diabloti: ) a o jakim biszkopcie mowa? :cool3: Marcin wrócił zdecydowanie bardziej czysty niż psie panienki:diabloti:, choć dresy i tak nadawały się do prania. Najgorzej prezentowała się nisko skanalizowana Brysia A Biszkopt to psiak , którego , jeśli dotrze w końcu do Kilec, chcieliśmy wziąc na Tymaczas - wyglada tak: [quote name='Rudzia-Bianca']Się cieszę i liczę że będzie więcej takich zdjęć przepięknych widać ze z udziałem serducha robionych :) Rodziu - Bianco dziekujemy za komplementy i pozdrawiamy wodnego psa Biancię:lol: Quote
Asiaczek Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 Pięknie zapowiada się ten Biszkopcik!:loveu: Weźcie go, weźcie, proszę... http://img219.imageshack.us/img219/5748/080904szczeniakzbiaogonxx9.jpg Pzdr. Quote
betel Posted September 9, 2008 Author Posted September 9, 2008 Po ostatnim wypadziedo lasu, na który Marcin i sunie ruszylio 4 rano fotobranie było bardzo obfite . Po ostrej selekcji i tak uzbierało mi się około 100 zdjęć:-(, które zamierzam tu wkleić. :evil_lol: NAJPIERW FOTKI PRZYRODNICZO- KRAJOBRAZOWE , DLA POKAZANIA TERENÓW NA KTÓRYCH BUSZOWALI!!! Kanie , mniam , mniam:lol: Leśna mgiełka o poranku Droga w nieznane;) Okienko na młodniak:lol: Pniaczek- nieboraczek Quote
betel Posted September 9, 2008 Author Posted September 9, 2008 Teraz kilka fotek psiaków w biegu, na bezdrożach:cool3: Quote
Asiaczek Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 Reportaz zapowiada się baaaardzo interesująco... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 Inka-Jednonóżka!:loveu: http://i520.photobucket.com/albums/w327/betelinka/DSC_2139_21_1.jpg Pzdr. Quote
betel Posted September 9, 2008 Author Posted September 9, 2008 No cóż Asiaczku :lol:, mam nadzieję, że nie zamęczę Was taką ilością zdjęć! Quote
betel Posted September 9, 2008 Author Posted September 9, 2008 Śliczna z każdej strony! Lisior:lol: Quote
betel Posted September 9, 2008 Author Posted September 9, 2008 "Zobacz, ile jesieni! Pełno jak w cebrze wina, A to dopiero początek, Dopiero się zaczyna. " ( Julian Tuwim) malutki pajaczek snuje swoja długą nić... Quote
betel Posted September 9, 2008 Author Posted September 9, 2008 Oko drzewa "motylem jestem......" powój, słońce i cień Quote
betel Posted September 9, 2008 Author Posted September 9, 2008 Zawody o puchar wielkiego ucha:evil_lol: Brysia najchętniej uzywałaby wody wyłacznie do picia:cool3: Inka - krokodyl Quote
betel Posted September 9, 2008 Author Posted September 9, 2008 kangurzy skok!!!:multi: Zpraszanie Brysi do wodnej zabawy Pyskówka:evil_lol: struś błotny Czyścioszek:crazyeye: Quote
betel Posted September 9, 2008 Author Posted September 9, 2008 Ale fajne błotko:diabloti: Inka lepi zamki z błota:cool3: O zniknęło!!!!!:crazyeye: Polowanie na wodnika;) Quote
betel Posted September 9, 2008 Author Posted September 9, 2008 Skubany wodnik dał dyla:diabloti: Mam, mam patyczka:multi: Coś mi dało w pychol:cool1: Psia kość , ale sie przyczepiło:angryy: A teraz zapalę sobie cygaro Quote
Recommended Posts