Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wracam do pierwszego banerka , bo ten mi się opatrzył a skoro i tak nie mogę dać więcej niz 5 do podpisu , to mogę sobie pozwolić na szerszy:cool3:

• Replies 3.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cześć wszystkim Cioteczkom, mam nowe fotki , ale dziś juz nie mam siły ich wklejać, zrobie to jutro.
Asiaczku , Rudziu, Halbinko - wasze uznanie dla zdjęć TZ-a to miód na jego serce:lol:

Posted

witamy się pourlopowo :lol:
nadgoniłam wszystkie zaległości! padłam ze śmiechu widząc umorusane od stóp do głów psice. zapewne jeszcze chcące z tej radośći uściskać Twojego TZ. Czy wrócił czysty z tego spaceru?:cool3:
( wątpię :diabloti: )

a o jakim biszkopcie mowa? :cool3:

Posted

[quote name='Asiaczek']A mamy inne wyjście, niż chwalenie TZ? Fotki sa coraz piękniejsze, coraz ciekawsze widoki na nich, no i te eksperymenty... Pozazdrościć!:lol:
Pzdr.
Kochana jesteś Asiaczku!:loveu: Bardzo nas to cieszy , tym bardziej,że mojemu TZ-owi potrzeba duuużo wiary w siebie.

[quote name='Od-Nowa']witamy się pourlopowo :lol:
nadgoniłam wszystkie zaległości! padłam ze śmiechu widząc umorusane od stóp do głów psice. zapewne jeszcze chcące z tej radośći uściskać Twojego TZ. Czy wrócił czysty z tego spaceru?:cool3:
( wątpię :diabloti: )

a o jakim biszkopcie mowa? :cool3:
Marcin wrócił zdecydowanie bardziej czysty niż psie panienki:diabloti:, choć dresy i tak nadawały się do prania. Najgorzej prezentowała się nisko skanalizowana Brysia
A Biszkopt to psiak , którego , jeśli dotrze w końcu do Kilec, chcieliśmy wziąc na Tymaczas - wyglada tak:

[quote name='Rudzia-Bianca']Się cieszę i liczę że będzie więcej takich zdjęć przepięknych widać ze z udziałem serducha robionych :)

Rodziu - Bianco dziekujemy za komplementy i pozdrawiamy wodnego psa Biancię:lol:

Posted

Po ostatnim wypadziedo lasu, na który Marcin i sunie ruszylio 4 rano fotobranie było bardzo obfite . Po ostrej selekcji i tak uzbierało mi się około 100 zdjęć:-(, które zamierzam tu wkleić. :evil_lol:

NAJPIERW FOTKI PRZYRODNICZO- KRAJOBRAZOWE , DLA POKAZANIA TERENÓW NA KTÓRYCH BUSZOWALI!!!

Kanie , mniam , mniam:lol:

Leśna mgiełka o poranku

Droga w nieznane;)

Okienko na młodniak:lol:

Pniaczek- nieboraczek

Posted

"Zobacz, ile jesieni!
Pełno jak w cebrze wina,
A to dopiero początek,
Dopiero się zaczyna. "

( Julian Tuwim)

malutki pajaczek snuje swoja długą nić...

Posted

Skubany wodnik dał dyla:diabloti:

Mam, mam patyczka:multi:

Coś mi dało w pychol:cool1:

Psia kość , ale sie przyczepiło:angryy:

A teraz zapalę sobie cygaro