betel Posted August 23, 2008 Author Posted August 23, 2008 No , co się gapisz:crazyeye: Jedzenie to jednak ciężka praca...:evil_lol: ...ale się opłaca- hmm, niezłe:cool3: Quote
betel Posted August 23, 2008 Author Posted August 23, 2008 Przeżuwanko;) Ojej, to już koniec!!!:shake: KONIEC Quote
Rudzia-Bianca Posted August 23, 2008 Posted August 23, 2008 Betel zdjęcia faz rewelacja, złaszcza zanurzanie :) pozdrowienia dla TZ niech mu się noga szybko odkręca ;) a parówkowa Inka :lol: Quote
Od-Nowa Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 nie wiedziałam,że Inka taka jedzeniowa gapa :lol: a Brysia nie zapolowała na tą paróweczkę? czy była sznurem do krzesła uwiązana :evil_lol: Lirut też tak ma,że w stresujących okolicznościach nie zje. Więc na wyjazdach jest problem. Quote
Asiaczek Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 Ja tez jakoś nie doczytałam, że Inka to taki gapiszonek przy jedzeniu... Ale u mnie jedna z suniek (wolniej jedząca od pozostałych) tez dostaje jedzenie w łazience. Powód - taki, jak w przypadku Bryłki i Inki.:lol: Pzdr. Quote
betel Posted August 24, 2008 Author Posted August 24, 2008 Rudzia-Bianca napisał(a):Betel zdjęcia faz rewelacja, złaszcza zanurzanie :) pozdrowienia dla TZ niech mu się noga szybko odkręca ;) a parówkowa Inka :lol: Cześć Rudzia-Bianca, :lol:mnie też się to zanurzanie podoba, choć pewnie gdybym była na miejscu, zaraz trzęsłabym portkami ze strachu o Inkę:cool3: TZ siedzi z giczołem do góry i jest lepiej , ale od poniedziałku zaczyna pracę i nie wiem jak sobie poradzi , bo to nie jest zajęcie siedzące.:cool1: Od-Nowa napisał(a):nie wiedziałam,że Inka taka jedzeniowa gapa :lol: a Brysia nie zapolowała na tą paróweczkę? czy była sznurem do krzesła uwiązana :evil_lol: Lirut też tak ma,że w stresujących okolicznościach nie zje. Więc na wyjazdach jest problem. Incia jeszcze u Erki i Elwiry jadła jak z łaski i często Elwira musiała ją osobno dokarmiać z ręki , bo przy takiej gromadzie nic by dla niej nie zostało. A wczoraj hrabiny jadły parówy "na salonach" Inka u Marcina:razz: , a Brysia :cool1: na wersalce u Moniki.Pozdrowionka dla Lirutka i Tajdziora. Asiaczek napisał(a):Ja tez jakoś nie doczytałam, że Inka to taki gapiszonek przy jedzeniu... Ale u mnie jedna z suniek (wolniej jedząca od pozostałych) tez dostaje jedzenie w łazience. Powód - taki, jak w przypadku Bryłki i Inki.:lol: Pzdr. Hej , Asiaczku, jak widzę, nie tylko ja mam niejadki:lol: Moje obydwie panny są udane , zazwyczaj jedna je po drugiej i najchętniej jadłaby z miski tamtej. A podczas ich posiłku obowiązuje całkowity zakaz wstępu do kuchni , bo jak ktoś się kręci, to przestają jeść. Tylko ja czasami mogę się po niej szwędać , ale to ja też daję im papu , więc jakoś mnie tolerują. Bryłka poza tym nie raczy jadać na podłodze tylko musi mieć postawioną miseczkę na kuchennej amerykance:cool3:. No cóż, ładnie nas wytresowały:evil_lol: Quote
betel Posted August 24, 2008 Author Posted August 24, 2008 Pogoda deszczowa , Inka nudzi się w domu , więc ktoś się z nią musi pobawić . Padło na TZ , a ja robiłam fotki:cool3:. Brysi nie męczyłam, bo boli ją oczko. "Obgryzanie pana" Inka - sprężynka:evil_lol: Ale kiełki:lol: A może tak własną łapkę???:diabloti: Albo ogonek???:diabloti: Quote
betel Posted August 24, 2008 Author Posted August 24, 2008 Straszny pies:evil_lol: Zostaw moje ząbki:cool3: Gryzę cie , ale to z sympatii:lol: Badanie gardziołka???:diabloti: Smętny gapciuch;) Quote
betel Posted August 24, 2008 Author Posted August 24, 2008 Chwila odpoczynku - rozejm:lol: Nie widzicie ,że nie mam co robić , zajmijcie się mną:razz: Pobawimy się w "Czerwonego Kapturka" - ja będę złym wilkiem ,a ty ciamajdowatym leśniczym:lol: Ale fajny gnat:multi: Quote
betel Posted August 24, 2008 Author Posted August 24, 2008 Co, palec w oko!!!:cool3: Uwaga, zaraz ukąszę:razz: Czekaj, czekaj , ja ci pokażę:razz: Quote
Rudzia-Bianca Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 uwielbiam Wasze domowe psie foto story - super sesja :) a co do niejadków to Biana też do nich należy jak wiecie i też z Kielc jest :) Erka uczyła sunie oszczędności :evil_lol: ale jest wyjatek kiedy jesteśmy na spacerze to Biana zje każe napotkane pskudztwo :mad: Quote
halbina Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 tak... sesja super! do potęgi nawet!!! Inka świetnie obfocona w czasie nudnej deszczowej pory... :evil_lol: Quote
Od-Nowa Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 odwiedzam , odwieddzam póki czas ;) Ineczka niech lepiej Pańciuche wyciągnie z domu :cool3: bo lato się skończy i tłok przy herbacie na kanapie będzie. Quote
betel Posted August 26, 2008 Author Posted August 26, 2008 Rudzia-Bianca napisał(a):uwielbiam Wasze domowe psie foto story - super sesja :) a co do niejadków to Biana też do nich należy jak wiecie i też z Kielc jest :) Erka uczyła sunie oszczędności :evil_lol: ale jest wyjatek kiedy jesteśmy na spacerze to Biana zje każe napotkane pskudztwo :mad: A to ci dobiero Biancia - łotrzyk.:lol:Inka na szczęście na dworze nie je swiństw , za to poluje na wszystko , co się rusza szczególnie na krety, ku mojej boleści:cool1: halbina napisał(a):tak... sesja super! do potęgi nawet!!! Inka świetnie obfocona w czasie nudnej deszczowej pory... :evil_lol: Dzięki , Halbinko, ja najbardziej lubię fotki w plenerze, ale cóż zrobić, jak pogody nie ma i komary gryzą na potegę Od-Nowa napisał(a):odwiedzam , odwieddzam póki czas ;) Ineczka niech lepiej Pańciuche wyciągnie z domu :cool3: bo lato się skończy i tłok przy herbacie na kanapie będzie. Lato już się powoli kończy , a ja jutro mam radę i za parę dni do roboty:-( Quote
Asiaczek Posted August 30, 2008 Posted August 30, 2008 No, proszę, jaka z Inki jest Inka-Sprężynka!!! Wygimnastykowana Panna, nie ma co!!! A sesja z "ludzkim gnatem" - ekstra!:lol: Pzdr. Quote
betel Posted August 31, 2008 Author Posted August 31, 2008 Asiaczek napisał(a):No, proszę, jaka z Inki jest Inka-Sprężynka!!! Wygimnastykowana Panna, nie ma co!!! A sesja z "ludzkim gnatem" - ekstra!:lol: Pzdr. Cześć Asiaczku, Inka czasem robi takie wygibasy ,że boje się żeby sobie karku nie skręciła:evil_lol: Quote
betel Posted August 31, 2008 Author Posted August 31, 2008 "Kościosmakowanie" Dziś Marcin przyniósł psinkom wędzone świńskie uszy i giczołki, Inka od razu wyczuła przysmaki i z niecierpliwością wspinała się na szafkę w przedpokuju, żeby po nie sięgnąć. Niestety jedzenie musiało odbywać się na balkonie, bo to draństwo nie dośc ,że tłuste, to jeszcze bardzo "aromatyczne" Inka obgryzała giczoł , a brysia ucho:evil_lol: Brysia na wszelki wypadek ułożyła się tyłem , żeby jej Inka uszka nie ukradła:cool3: Nareszcie można użyć zębów i pazurów;) Quote
betel Posted August 31, 2008 Author Posted August 31, 2008 A to już zdjęcia spacerowe- co prawda spacer byle jaki, bo z pańcią , a pańcia tak daleko nie chadza. Pan nadal okulawiony musi oszczędzać nogę:razz: Inaka czatuje na kreta:cool3: Na szczęście tym razem polowanie się nie udało.;) Przegubowiec zawraca:lol: Brysia - pysia:loveu: Quote
betel Posted August 31, 2008 Author Posted August 31, 2008 Roześmiany ryjek!!! Niczym lwica z małym na sawannie;) W kwiatach wrotycza Quote
betel Posted August 31, 2008 Author Posted August 31, 2008 wrotycz lisek i wilczek:razz: Czyżby pchła????:crazyeye: Bryłcia strażnik:evil_lol: Jak Bryłcia , to Incia też...:razz: Quote
betel Posted August 31, 2008 Author Posted August 31, 2008 Skupiona mina - wróg na horyzoncie:cool1: Co my tu mamy???:cool3: Mijany;) kochane pyszczydło:loveu: dziwna mina Brysi:cool3: Quote
betel Posted August 31, 2008 Author Posted August 31, 2008 :evil_lol: Profil lewy;) Profil prawy;) Teraz powiedz , z której strony jestem ładniejsza????:evil_lol: Poza prwie jak podczas prezentacji na wystawie:evil_lol: Quote
betel Posted August 31, 2008 Author Posted August 31, 2008 Brysia i światłocienie;) Mina nr 1455 mina nr 809 Indianski zwiadowca "Wielkie Ucho " na posterunku;) indianski tropiciel " Ruda Kita" w akcji:evil_lol: Quote
betel Posted August 31, 2008 Author Posted August 31, 2008 dzika malwa Brysia się opala;) Bliskie spotkanie...;) Quote
Recommended Posts