Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Na jednoosobowym tapczaniku ja i 2 sunki. jak widać Inka preferuje miejsce zastrzeżone dla partnera :evil_lol:

Panna wygodnicka;)

Na koniec jeszcze kilka fotek wiewióry

TO JUZ ABSOLUTNIE OSTATNIE FOTKI NASTĘPNE ZA KILKA DNI:lol:
INNE MOZNA ZOBACZYĆ NA WĄTKU MINKI:cool3:

Posted

http://i520.photobucket.com/albums/w327/betelinka/IMG_1746_85_1.jpg
to zestawienie najlepsze! jakby Inka miała młodsza siostrę :lol:

http://i520.photobucket.com/albums/w327/betelinka/IMG_1756_91_1.jpg
na drzewie siedział kot?:razz:
czy szczekają do słońca:lol:

piękna wiewióreczka, i podziwiam,że nie nawiała :cool3:
ładnie się cienie układają:loveu:
http://i520.photobucket.com/albums/w327/betelinka/IMG_1317_1_1.jpg

Posted

Cześć OdNówka- na tej fotce one nie szczekają na słońce ani na kota tylko na Sarę, która trzyma w pysku jabłko- przyczynę sporu:evil_lol:

Posted

Istny tajemniczy ogród... ptaszki, motylki, wiewiórka... i wspaniałe stado szczęśliwych psiaków... pewnie i ludzi... i jeszcze to jabłko... mityczna kraina, Eden... :loveu: :loveu: :loveu:
a psice niesamowite... tyle pięknych ujęć... tyle wspaniałych różnorodnych min i Minek ;) strasznie zazdrościmy przestrzeni i to takiej!!! i towarzystwa też!!!

Posted

[quote name='Asiaczek']Czy mi się wydaje, czy Inka dowodzi psią grupą? Jakos tak mi ze zdjęc wynika...
pzdr.
Inka jest najbardziej żywiołowa i wszędzie jej pełno, a dodatkowo te jej kolorki powodują,że bezustannie przyciaga obiektyw. Stąd pewnie takie wrażenie. na pewno jest bardzo kontaktowa i nie nie ma w niwj agresji w stosunku do pozostałych psów w tym stadzie:lol: Podobnie jak Twoje Baseczki obiektyw ja "lubi". :loveu:

[quote name='Rudzia-Bianca']http://i520.photobucket.com/albums/w327/betelinka/IMG_1750_88_1.jpg

jaki piękny psi ogon :) ( mój Wauziczek miał taki )

ale ja lubie do Was zaglądać :loveu:
Ja też lubię zagladać do Was, cieszę się,że ostatnio Biancia w dobrej kondycji.

[quote name='halbina']Istny tajemniczy ogród... ptaszki, motylki, wiewiórka... i wspaniałe stado szczęśliwych psiaków... pewnie i ludzi... i jeszcze to jabłko... mityczna kraina, Eden... :loveu: :loveu: :loveu:
a psice niesamowite... tyle pięknych ujęć... tyle wspaniałych różnorodnych min i Minek ;) strasznie zazdrościmy przestrzeni i to takiej!!! i towarzystwa też!!!
Prawie , prawie - dla psiaków to rzeczywiscie istny raj. A czy wiesz Halbinko,że tam w zimie na jedzonko przychodzi całe stado bażantów???? nawet mają w ogrodzie specjalny "paśnik".:lol:

Posted

betel napisał(a):

Prawie , prawie - dla psiaków to rzeczywiscie istny raj. A czy wiesz Halbinko,że tam w zimie na jedzonko przychodzi całe stado bażantów???? nawet mają w ogrodzie specjalny "paśnik".:lol:

No to może jakieś przyszłościowe fotki zrobisz tym bażantom...?
Pzdr.

Posted

Wszystkie nowe fotki sa robione przez TZ nowym aparatem , dlatego nie są idealne , bo dopiero uczy się jego obsługi. Ale trzeba przyznac ,że nawet niezamierzone efekty wygladaja fajnie:lol:

Tyle na dziś , jutro sesja domowa;)

Posted

Co do jakości zdjęć z nowego apratu, to niech się Od-Nowa wypowie, jako fachowiec:razz:, bo dla mnie ze starego też były zawsze piękne fotki:lol:.

Posted

erka

Co do jakości zdjęć z nowego apratu, to niech się Od-Nowa wypowie, jako fachowiec:razz:, bo dla mnie ze starego też były zawsze piękne fotki:lol:.

ten wpis najbardziej mnie cieszy dlatego,iż dowodzi oglądania przez Erke naszej galerii :multi: chociaż nic nie pisze, co wybaczymy ;)

a za fachowca nie mogę uchodzić :oops:;) ale dziękuję za komplement.
W każdym razie po zobaczeniu tych zdjęć z dworu jestem pod wielkim wrażeniem połysku sierści Inki :crazyeye::lol::loveu:
na wcześniejszych fotkach było to widać ale nie tak bardzo. a tu po prostu świeci po oczach :lol: