Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 962
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Messi w nowym domu! :) wszystko wygląda dobrze, ale zobaczymy. Ogród duży, ogrodzony, dom duży, ponoć bardzo ładny, w środku też (oby Messi nie poniszczył czegoś żeby problemów nie było :)Nie będzie musiał zostawać bo zawsze jest babcia, później przychodzą córki ze szkoły. Powiedzieli, że planują wziąć Messiego na szkolenie, fajnie, myślę, że podobałoby mu się, Messi jest bardzo inteligentny:) No to życzmy mu wszystkiego dobrego na nowej drodze życia! ;)

Posted

[quote name='Till']Messi w nowym domu! :) wszystko wygląda dobrze, ale zobaczymy. Ogród duży, ogrodzony, dom duży, ponoć bardzo ładny, w środku też (oby Messi nie poniszczył czegoś żeby problemów nie było :)Nie będzie musiał zostawać bo zawsze jest babcia, później przychodzą córki ze szkoły. Powiedzieli, że planują wziąć Messiego na szkolenie, fajnie, myślę, że podobałoby mu się, Messi jest bardzo inteligentny:) No to życzmy mu wszystkiego dobrego na nowej drodze życia! ;)[/QUOTE]

Super wieści!

Ale ja dopiero teraz zaczynam trzymać kciuki, by było ok z tym domkiem.

Posted

[quote name='Javena']Tz ,że ogłoszenia mogę zdjac?[/QUOTE]

nie, nie ściągaj narazie bo licho nie śpi, a też może inne pieski dzięki niemu znajdą dom. Tak dzięki Majce znalazły :)

Posted

[quote name='rudakacha']Jak myślicie, czy mogę już zadysponować deklaracją stałą Messiego dla innego psiaka?

Na razie nic nie wiemy na temat Messiego, jak mu w nowym dmu.

Till wyjechała na kilka dni, jak tylko wróci, to na pewno da nam znać co u Messiego.

Wcześniej prosiłam o przeniesienie deklaracji stałych z Messiegona Grafiego:

http://www.dogomania.pl/forum/threads/248529-Wybite-z%C4%99by-opuchni%C4%99ty-pys-Grafi-z-Olkusza-b%C5%82aga-o-pomoc

Posted

Mam e-maila od Angeliki z 5.12. :

"02.12.2013 hotel grudzień 2 dni x 13 zł = 26 zł
02.12.2013 transport do nowego domu 50 zł

nowi opiekunowie dali 100 zł

czyli zostaje 24 zł naddatku

na co go przeznaczyć?"

Posted

Przeniosłam tylko okazało się, że Messi zostaje i w rezultacie deklaracje (razem 50 pln) wpłacałam i Messiemu i Grafiemu. Ale dobrze, poczekam aż wróci Till i sprawa się wyjaśni. Wiecie, że każda wolna deklaracja jest na wagę złota:-(

[quote name='MALWA']Na razie nic nie wiemy na temat Messiego, jak mu w nowym dmu.

Till wyjechała na kilka dni, jak tylko wróci, to na pewno da nam znać co u Messiego.

Wcześniej prosiłam o przeniesienie deklaracji stałych z Messiegona Grafiego:

http://www.dogomania.pl/forum/threads/248529-Wybite-zęby-opuchnięty-pys-Grafi-z-Olkusza-błaga-o-pomoc

Posted

[quote name='rudakacha']Przeniosłam tylko okazało się, że Messi zostaje i w rezultacie deklaracje (razem 50 pln) wpłacałam i Messiemu i Grafiemu. Ale dobrze, poczekam aż wróci Till i sprawa się wyjaśni. Wiecie, że każda wolna deklaracja jest na wagę złota:-([/QUOTE]

Rozumiem, czyli te pieniądze co wpłacałaś na Grafiego były dodoatkowe, bo wpłacałaś podwójnie.

Posted

Mam nowe wpłaty od:

[FONT=Times New Roman][/FONT][FONT=Calibri]mocca35 – 15 zł, 5/12[/FONT]
[FONT=Times New Roman][/FONT][FONT=Calibri]denta – 20 zł, 5/12[/FONT]
[FONT=Times New Roman][/FONT][FONT=Calibri] [/FONT]
[FONT=Times New Roman][/FONT][FONT=Calibri] [/FONT]
[FONT=Times New Roman]Pięknie dziękuję.

Messi ma teraz 66,52 zł.
[/FONT]