Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 962
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

barb napisał(a):
No wlaśnie Till, wydaje Ci się, czy się znalazla ? I po ktorym zaginięciu ?
A poza tym jeśli pies ginie to szuka się go wszedzie i uwrażliwia ludzi na wszystkich wątkach .

tu nie chodziło o umieszczenie informacji o tym, że pies jest poszukiwany bo oczywiście należy wszędzie umieszczać taka informację gdzie tylko się da, ale na tym wątku Małgośka prosi o wyjaśnienie sytuacji z Truflą i tym co się z nią teraz dzieje, a z tego co kojarzę to Trufla była na ogólnym wątku olkuskim i ewentualnie na wątku dla tych psów olkuskich, które nie mają swoich indywidualnych wątków. Nie wiem czy Trufla zaginęła po raz kolejny, ale wydaje mi się, że gdy zaginęła to się odnalazła. No chyba, że tylko mi się tak wydaje, bo może rzeczywiście jest dalej poszukiwana

Posted

Till napisał(a):
tu nie chodziło o umieszczenie informacji o tym, że pies jest poszukiwany bo oczywiście należy wszędzie umieszczać taka informację gdzie tylko się da, ale na tym wątku Małgośka prosi o wyjaśnienie sytuacji z Truflą i tym co się z nią teraz dzieje, a z tego co kojarzę to Trufla była na ogólnym wątku olkuskim i ewentualnie na wątku dla tych psów olkuskich, które nie mają swoich indywidualnych wątków. Nie wiem czy Trufla zaginęła po raz kolejny, ale wydaje mi się, że gdy zaginęła to się odnalazła. No chyba, że tylko mi się tak wydaje, bo może rzeczywiście jest dalej poszukiwana

Niestety znów zaginęła.:shake:
Ale więcej spamować tu nie bedziemy.

Posted

barb napisał(a):
Niestety znów zaginęła.:shake:
Ale więcej spamować tu nie bedziemy.

przestań się wygłupiać, myślałam, ze zrozumiałaś co miałam na myśli jak już wyjaśniłam, że chodzi o to, że tu może Małgośka nie uzyska informacji na jej temat i wyjaśnień. Po co ten foch. Przykra sytuacja z Truflą, to jest coś na rzeczy, że tak ucieka

Posted

Till napisał(a):

to sygnatura, na wątku nie pisałam
zdublowało mi się tylko wstawienie plakatu ale już więcej nie będę..............

Posted

[quote name='RudyKas']Ja chciałam tylko napisać,że skoro Messi ma mieć nowy domek, to swoją deklarację przeniosę na Grafisia.

Pięknie dziękuję! Napisz proszę tę informację na wątku Grafisia.

[quote name='gluchypies']Z mojego bazarku http://www.dogomania.pl/forum/thread...-15-11-godz-22 właśnie przelałam 80 zł dla Messiego.

Proszę o potwierdzenie na bazarku, gdy dojdą :smile:

Dotarło, pięknie dziękuję!

[quote name='zozola77']to teraz kciukamy mocno..dzis juz 26...

Nadal kciuki wskazane..............

Posted

dzwonił do mnie pan, z rodzina, która ma adoptować Messiego, mają już legowisko, zamówili szelki i smycz, dopytał wszystko na temat żywienia, będzie zamawiał karmę:) Messi ma jechać do nich w poniedziałek i jak wszystko na miejscu pójdzie dobrze to zostanie:) Oczywiście trzeba do tego podejść narazie na chłodno bo państwo nie mają doświadczenia, ale chętnie sie uczą i słuchają, oby sobie poradzili. Trzymajcie kciuki!

Posted

[quote name='Till']dzwonił do mnie pan, z rodzina, która ma adoptować Messiego, mają już legowisko, zamówili szelki i smycz, dopytał wszystko na temat żywienia, będzie zamawiał karmę:) Messi ma jechać do nich w poniedziałek i jak wszystko na miejscu pójdzie dobrze to zostanie:) Oczywiście trzeba do tego podejść narazie na chłodno bo państwo nie mają doświadczenia, ale chętnie sie uczą i słuchają, oby sobie poradzili. Trzymajcie kciuki![/QUOTE]
zaciskam kciuki z całych sił.:cool2:
[quote name='Panna Marple']trzymam kciuki, a z nerwów bedę mieć pełno w gaciach...Oby się udało![/QUOTE]
:lol::lol::lol::lol::lol:

Posted

[quote name='Panna Marple']trzymam kciuki, a z nerwów bedę mieć pełno w gaciach...Oby się udało![/QUOTE]

to na odstresowanie zapraszam na mój rymowany bazarek :evil_lol: .. link w sygnaturze

musi sie udać!!! i koniec!!!

Posted

Mam wpłaty od:

basiek8 - 20 zł (27.11.),
mdk8 - 10 zł (29.11.).

Pięknie dziękuję.

Po przelaniu kwoty 273 zł za hotel od 10 do 30 listopada oraz zwrot za dojazd do pierwszego DS 40 zł, zostało na koncie Messiego kwota 31,52 zł.

Posted

[quote name='Panna Marple']Pchły spakowane? Zielona noc przygotowana?[/QUOTE]
Powiem wam jaką ja miałam wpadkę z pchłami.Miałam wtedy jeszcze 3 małe kundelki i poszłam kupić do weta coś na pchły.Wet się mnie pyta ile razem ważą oczywiście psy a ja zrozumiałam że pchły .I mu na to nie wiem bo ich nie łapałam.Śmiałyśmy się potem dobre kilka minut.

Posted

dziś przeprowadzka, wczoraj była jeszcze długa rozmowa edukacyjna z córką, która ma być główną opiekunką Messiego. Wydaje się wszystko ok, ale w ostatnim czasie zwroty tak często się zdarzają, że wolę dmuchać na zimne. Tak czy siak trzymajcie kciuki!! :)