Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='baster i lusi']Aida jest z Warszawy.Jeśli chcecie to do niej zadzwonię.Toć to jej pupil.[/QUOTE]
Dzwon, juz 3 osoby zawiadomione ale sa wakacje i na razie cisza.

Posted

[quote name='baster i lusi']poczekam na Mestudio może już kogoś znalazła a nie chcę mieszać.[/QUOTE]
Ok, jeszcze kilka minut temu nikogo nie mialysmy.Czekamy na odpowiedzi.

Posted

[quote name='mestudio']Jest już wszystko załatwione. Jak osoby robiące pa umówią się na konkretny termin to napiszę.[/QUOTE]
Dziekuje Renatce Z. za to ,ze zgodzila sie zrobic wizytę przedadopcyjna dla Farta:)

Posted

Kciuki można puścić; pani (raczej dziewczyna 20-letnia) zrezygnowała z adopcji Farcika z powodu.. długiego oczekiwania... Dzwoniła do mnie wczoraj i dziś z pytaniem kiedy będzie możliwy transport. Już to mnie zaniepokoiło... Po informacji, że wizyta przedadopcyjna będzie możliwa w przyszłym tygodniu (we wtorek lub później) i dopiero potem ew. organizacja transportu, wysłała mi SMSa, że rezygnuje. Pewnie to i lepiej.

Posted

Kibicuję wielu psiakom na dogo ( w tym Fartowi), czytam wątki, choć się nie odzywam. I spora część z nich ma doświadczenia takie, że ktoś jest zainteresowany, a jak słyszy o jakiś "przeszkodach" typu PA to przestaje... Przykre to.
W takim razie kciuki za Farta wciąż zaciśnięte

Posted

Jak komuś zależy i jest w porządku to żadne tam wizyty, umowy, parę dni oczekiwania go nie zrażą. To też zawsze jest test jakie kto ma podejście... Ja nie rozumiem, czemu nie można poczekać dosłownie paru dni, ja czekałam prawie 2 miesiące na kicie bez łapki i nasza 4,5 letnia wówczas córka też... Podejrzewam, że ta dziewczyna chciała mieć pretekst, żeby zrezygnować z adopcji i wyjść z "twarzą" (dzisiaj to już miała pretensje, że to tak długo trwa!).

Posted

[quote name='faith35']Koniec końców, może to i lepiej, że zrezygnowała... Fartowi należy się domek najlepszy z najlepszych :)[/QUOTE]
I zdaje mi się, że (jak to do astów) powinien być cierpliwy. ;)

Posted (edited)

Ja cały czas zaglądam do Farcika. Taki kochany chłopak że na pewno znajdzie dom z prawdziwego zdarzenia.

Dokonałam przed chwilą przelewu 400 zł na hotelik Farcika bezpośrednio do Murki. Uwzględnijcie proszę to w swoich rozliczeniach

Edited by aida
Posted

[quote name='from_wonderland']No, odnoszę wrażenie, że ludzie wyrażający chęć adopcji psa, który szuka domu, są święcie przekonani, że robią nam tym olbrzymią przysługę z ucałowaniem ręki :roll: w takim razie dobrze, że zrezygnowała[/QUOTE][quote name='Nutusia']Super, że zrezygnowała TAKA pani. Dzięki temu Farcik znajdzie super domek i wszyscy będą mogli być o niego spokojni ;)[/QUOTE]To są właściwe podsumowania. Też odnoszę takie wrażenie.[quote name='aida']Ja cały czas zaglądam do Farcika. Taki kochany chłopak że na pewno znajdzie dom z prawdziwego zdarzenia.Dokonałam przed chwilą przelewu 400 zł na hotelik Farcika bezpośrednio do Murki. Uwzględnijcie proszę to w swoich rozliczeniach[/QUOTE]No powinnam tu sto serduszek wstawić i sto buziaków więc wstawiam duchowo. Pięknie dziękuję, bardzo, bardzo :-).