Ellig Posted August 21, 2013 Posted August 21, 2013 [quote name='baster i lusi']Aida jest z Warszawy.Jeśli chcecie to do niej zadzwonię.Toć to jej pupil.[/QUOTE] Dzwon, juz 3 osoby zawiadomione ale sa wakacje i na razie cisza. Quote
baster i lusi Posted August 21, 2013 Posted August 21, 2013 poczekam na Mestudio może już kogoś znalazła a nie chcę mieszać. Quote
Ellig Posted August 21, 2013 Posted August 21, 2013 [quote name='baster i lusi']poczekam na Mestudio może już kogoś znalazła a nie chcę mieszać.[/QUOTE] Ok, jeszcze kilka minut temu nikogo nie mialysmy.Czekamy na odpowiedzi. Quote
mestudio Posted August 21, 2013 Author Posted August 21, 2013 Jest już wszystko załatwione. Jak osoby robiące pa umówią się na konkretny termin to napiszę. Quote
Ellig Posted August 22, 2013 Posted August 22, 2013 [quote name='mestudio']Jest już wszystko załatwione. Jak osoby robiące pa umówią się na konkretny termin to napiszę.[/QUOTE] Dziekuje Renatce Z. za to ,ze zgodzila sie zrobic wizytę przedadopcyjna dla Farta:) Quote
from_wonderland Posted August 22, 2013 Posted August 22, 2013 Super, w takim razie trzymam kciuki i czekam na jakieś wieści :) Quote
Murka Posted August 23, 2013 Posted August 23, 2013 Kciuki można puścić; pani (raczej dziewczyna 20-letnia) zrezygnowała z adopcji Farcika z powodu.. długiego oczekiwania... Dzwoniła do mnie wczoraj i dziś z pytaniem kiedy będzie możliwy transport. Już to mnie zaniepokoiło... Po informacji, że wizyta przedadopcyjna będzie możliwa w przyszłym tygodniu (we wtorek lub później) i dopiero potem ew. organizacja transportu, wysłała mi SMSa, że rezygnuje. Pewnie to i lepiej. Quote
faith35 Posted August 23, 2013 Posted August 23, 2013 Szkoda... Cóż, szukamy dalej! Gdzieś ten domek musi być! :) Quote
mestudio Posted August 23, 2013 Author Posted August 23, 2013 Też uważam, że tak lepiej. Nie wiem do czego jej było tak pilno, a jak dziewczyny dzwoniły dwa dni temu żeby się umówić to nie odbierała i nie oddzwoniła. Quote
zozola77 Posted August 23, 2013 Posted August 23, 2013 to widocznie nie była mu pisana ta pani....kciukamy za naprawde fajny odpowiedzialny dom dla Farta... no Quote
Rubik Posted August 23, 2013 Posted August 23, 2013 Kibicuję wielu psiakom na dogo ( w tym Fartowi), czytam wątki, choć się nie odzywam. I spora część z nich ma doświadczenia takie, że ktoś jest zainteresowany, a jak słyszy o jakiś "przeszkodach" typu PA to przestaje... Przykre to. W takim razie kciuki za Farta wciąż zaciśnięte Quote
mestudio Posted August 23, 2013 Author Posted August 23, 2013 Niestety w przypadku psa w typie tej rasy nie ma zmiłuj się. A jak komuś zależy to poczeka i wszystko przeczeka :-). Quote
Murka Posted August 23, 2013 Posted August 23, 2013 Jak komuś zależy i jest w porządku to żadne tam wizyty, umowy, parę dni oczekiwania go nie zrażą. To też zawsze jest test jakie kto ma podejście... Ja nie rozumiem, czemu nie można poczekać dosłownie paru dni, ja czekałam prawie 2 miesiące na kicie bez łapki i nasza 4,5 letnia wówczas córka też... Podejrzewam, że ta dziewczyna chciała mieć pretekst, żeby zrezygnować z adopcji i wyjść z "twarzą" (dzisiaj to już miała pretensje, że to tak długo trwa!). Quote
faith35 Posted August 23, 2013 Posted August 23, 2013 Koniec końców, może to i lepiej, że zrezygnowała... Fartowi należy się domek najlepszy z najlepszych :) Quote
inka33 Posted August 24, 2013 Posted August 24, 2013 [quote name='faith35']Koniec końców, może to i lepiej, że zrezygnowała... Fartowi należy się domek najlepszy z najlepszych :)[/QUOTE] I zdaje mi się, że (jak to do astów) powinien być cierpliwy. ;) Quote
from_wonderland Posted August 24, 2013 Posted August 24, 2013 No, odnoszę wrażenie, że ludzie wyrażający chęć adopcji psa, który szuka domu, są święcie przekonani, że robią nam tym olbrzymią przysługę z ucałowaniem ręki :roll: w takim razie dobrze, że zrezygnowała Quote
Nutusia Posted August 26, 2013 Posted August 26, 2013 Super, że zrezygnowała TAKA pani. Dzięki temu Farcik znajdzie super domek i wszyscy będą mogli być o niego spokojni ;) Quote
aida Posted August 27, 2013 Posted August 27, 2013 (edited) Ja cały czas zaglądam do Farcika. Taki kochany chłopak że na pewno znajdzie dom z prawdziwego zdarzenia. Dokonałam przed chwilą przelewu 400 zł na hotelik Farcika bezpośrednio do Murki. Uwzględnijcie proszę to w swoich rozliczeniach Edited August 27, 2013 by aida Quote
mestudio Posted August 27, 2013 Author Posted August 27, 2013 [quote name='from_wonderland']No, odnoszę wrażenie, że ludzie wyrażający chęć adopcji psa, który szuka domu, są święcie przekonani, że robią nam tym olbrzymią przysługę z ucałowaniem ręki :roll: w takim razie dobrze, że zrezygnowała[/QUOTE][quote name='Nutusia']Super, że zrezygnowała TAKA pani. Dzięki temu Farcik znajdzie super domek i wszyscy będą mogli być o niego spokojni ;)[/QUOTE]To są właściwe podsumowania. Też odnoszę takie wrażenie.[quote name='aida']Ja cały czas zaglądam do Farcika. Taki kochany chłopak że na pewno znajdzie dom z prawdziwego zdarzenia.Dokonałam przed chwilą przelewu 400 zł na hotelik Farcika bezpośrednio do Murki. Uwzględnijcie proszę to w swoich rozliczeniach[/QUOTE]No powinnam tu sto serduszek wstawić i sto buziaków więc wstawiam duchowo. Pięknie dziękuję, bardzo, bardzo :-). Quote
Majkowska Posted August 27, 2013 Posted August 27, 2013 Witamy się i tutaj. Będę zaglądać. Jaki on piękny. Gdybym go pokazała mojej mamie to by na jego punkcie chyba oszalała, to jej typ. Quote
Nutusia Posted August 27, 2013 Posted August 27, 2013 To może pokaż. Szalejąca Mama bywa fajna ;) Quote
Recommended Posts