Mattilu Posted August 16, 2013 Posted August 16, 2013 Czesc Farcik! Polecialo dla Ciebie sierpniowe 20 zl. Quote
Ellig Posted August 17, 2013 Posted August 17, 2013 Mattilu napisał(a):Czesc Farcik! Polecialo dla Ciebie sierpniowe 20 zl. wspaniale!:) Quote
Murka Posted August 18, 2013 Posted August 18, 2013 U Farcika wszystko dobrze; zabawkami interesuje się średnio, co mu nie przeszkadza rozerwać koc na strzępy (ostatnio mu dałam, żeby sadzał na nim swoją szlachetną doopkę, a nie na betonie; ach jak się cieszę, że nie dałam mu materaca, bo miałam taki zamysł ;) chyba boksu bym nie poznała). On w ogóle jest jakoś taki mało męski, siusia jak sunia, w przysiadzie i długo (zawsze jak wyjdzie z boksu to muszę na niego chwilę czekać aż skończy, żeby wypuścić go na drugi wybieg). Z jednej strony to fajnie, bo nie ma charakteru dominanta. Myślę, że nawet z samcem by się potrafił zgodzić i mu ustąpić. Wczoraj miałam telefon "o amstafa", myślałam, że to o Farta chodzi, ale pan mówi, że o Mojrę (mamy jeszcze czarną astkę), no to się tłumaczę, że mamy dwa asty... a pan mi mówi, że on właśnie "dwóch potrzebuje" i się "napalił"... Oczywiście byłyby w domu, dom z ogrodem, pan miał dalmatyńczyka itd. Pan już chciał przyjeżdżać zobaczyć psy (z Lublina), ale powiedziałam parę razy o wizycie przedadopcyjnej, że bez niej nie weźmie ich. I jakoś się już Pan nie odezwał... Quote
Mattilu Posted August 18, 2013 Posted August 18, 2013 No i bardzo dobrze, ze sie nie odezwal :) Quote
Nutusia Posted August 18, 2013 Posted August 18, 2013 Tak jest! Napalonym panom dziękujemy ;) :) Quote
Gusiaczek Posted August 19, 2013 Posted August 19, 2013 Nutusia napisał(a):Tak jest! Napalonym panom dziękujemy ;) :) O tak! Jakoś źle mi się kojarzy "napalenie na amstafy" ..... Przyznam, że Fart, jego historia sprawiły, że i mnie udało się "przejrzeć na oczy" i pokochać tę rasę Zawsze twierdziłam, że to nie pies jest "zły" ino bywają głupi, źli ludzie ... Niestety, gdy widzę ASTa z przyczepionym bezkarkowcem-bezmózgowcem do smyczy mam w sobie lęk i obawy .... Quote
mestudio Posted August 19, 2013 Author Posted August 19, 2013 Zrobiłam Farcikowi tablicę bo w pakieciku jej nie było co mnie zdziwiło nieco. Poszukam też jakiegoś bazarku z ogłoszeniami i puszczę nowe ogłoszenia. Dziękujemy za wpłaty, dziś wpiszę je wszystkie w rozliczenie. Przelałam 14 zł za hotelik. Quote
inka33 Posted August 19, 2013 Posted August 19, 2013 Może nie było w pakieciku, bo wcześniej miał "luzem" sama tablicę...? :hmmmm: Mizianki dla chłopaka! :glaszcze: Quote
mestudio Posted August 19, 2013 Author Posted August 19, 2013 Ktoś zrobił tablicę, ale mail aktywacyjny nie był na mnie. Moje ogłoszenie usunęli, a szkoda bo bym pilnowała. Quote
faith35 Posted August 19, 2013 Posted August 19, 2013 Bardzo dobrze, że się nie odezwał :) Farciarzu, szukaj domku, szukaj :) Quote
Murka Posted August 21, 2013 Posted August 21, 2013 (edited) Zgłosił się sensownie brzmiący domek dla Farcika. Potrzebna wizyta Warszawa-Białołęka i mocne kciuki :) Edited August 21, 2013 by Murka Quote
Ellig Posted August 21, 2013 Posted August 21, 2013 Murka napisał(a):Zgłosił się sensownie brzmiący domek dla Farcika. Potrzebna wizyta Warszawa-Białęka i mocne kciuki :) Kciuki juz trzymam! A osoby z okolic szukam:) Quote
Nutusia Posted August 21, 2013 Posted August 21, 2013 Kejciu mogłaby zrobić (ma po drodze z pracy), ale pewnie dopiero w poniedziałek, bo póki co się urlopuje... Quote
Ellig Posted August 21, 2013 Posted August 21, 2013 Ewa, dzwoni do osoby z Bialoleki, jak nie wyjechala to moze sie uda zrobic wizytę:) Quote
mestudio Posted August 21, 2013 Author Posted August 21, 2013 Elu, Ola jest na urlopie, czekam na odpowiedź drugiej pani. Jeszcze napiszę do Atomówki, ona robiła wizytę pa u Renaty (dt Iskierki). Quote
Ellig Posted August 21, 2013 Posted August 21, 2013 mestudio napisał(a):Elu, Ola jest na urlopie, czekam na odpowiedź drugiej pani. Jeszcze napiszę do Atomówki, ona robiła wizytę pa u Renaty (dt Iskierki). Ok, to szukamy dalej:) Quote
baster i lusi Posted August 21, 2013 Posted August 21, 2013 mestudio napisał(a):Elu, Ola jest na urlopie, czekam na odpowiedź drugiej pani. Jeszcze napiszę do Atomówki, ona robiła wizytę pa u Renaty (dt Iskierki). Aida jest z Warszawy.Jeśli chcecie to do niej zadzwonię.Toć to jej pupil. Quote
Ellig Posted August 21, 2013 Posted August 21, 2013 baster i lusi napisał(a):Aida jest z Warszawy.Jeśli chcecie to do niej zadzwonię.Toć to jej pupil. Dzwon, juz 3 osoby zawiadomione ale sa wakacje i na razie cisza. Quote
baster i lusi Posted August 21, 2013 Posted August 21, 2013 poczekam na Mestudio może już kogoś znalazła a nie chcę mieszać. Quote
Recommended Posts