Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

mestudio napisał(a):
Farcik jest przepiękny, cudny pies.

Odpowiedziałam obu zainteresowanym wczoraj i poprosiłam o skontaktowanie się z hotelikiem. Jeden z domów standardowo -pies do domu z dziećmi +York i pytanie jak pies zareaguje na Yorka. A ja się zastanawiam jak York zareagowałby na Farta.

Dobre pytanie...Z Yorkami nigdy nic nie wiadomo.

Posted

[quote name='mestudio']Jeśli Murka nic nie pisze o domkach tzn., że klapa niestety.[/QUOTE]
Szkoda a moze i nie, bedziemy szukac dalej domku dla Farta.

Posted

Niestety cisza, tzn. żadnych konkretów, bo co jakiś czas ktoś tam dzwoni. Z tych DSów od mestudio, to chyba tylko jeden SMS dostałam, odpisałam grzecznie i odpowiedzi żadnej...

Posted

[quote name='aida']Hotel Farcika za wrzesień opłacony[/QUOTE]

Aida, pięknie Ci dziękuję, nie mam pojęcia jak i czy kiedykolwiek będę mogła się odwdzięczyć za tak ogromną pomoc.
Bardzo, bardzo dziękuję.

Posted

Teraz noce chłodne więc przenieśliśmy Farcika z boksu zewnętrznego do wewnętrznego.
Farcik chyba jednak do zmarźlaków nie należy, bo zamiast grzać doopkę jak inne psiaki w ciepłej budce z kocykiem to wyciąga w/w kocyk i śpi na nim na podłodze ;) Ale dobrze, że przynajmniej, że nie rozdrabnia kocyka na części pierwsze :)

Rozliczenie:

Stan konta na 31 sierpnia wynosił +4 zł
Wpłaty:

+400 zł Bożena K.
Razem: +404 zł

Koszty:
-360 zł hotelowanie
-8 zł Fiprex
Razem: -368 zł

+404 zł - 368 zł = +36 zł
Stan konta na 30 września wynosi +36 zł.