Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Zrobię to, jak tylko głowa zacznie pracować. Na razie jest marnie, w związku z akcją "Lunka". Nie te lata, żeby zarywać kilka nocy pod rząd i funkcjonować jak gdyby nigdy nic... :(

Posted

Zabazarkowana jestem okropnie, ale o Filonku myślę codziennie :)!

A dziś dostałam od Ostatniejszansy (Agnieszki) zdjęcia z wczoraj (ja niestety, nie mogłam pojechać) - DZIĘKUJĘ :)!

Tu blask od niego bije, jakby miał sierść nabalsamowaną u fryzjera, a on tak właśnie ma - lśni jak słoneczko ;):

A tu Filuś bez smyczy na dużym wybiegu - zgrabny chłopak, co :)?:

Posted

[quote name='Nutusia']Śliczny on jest - prześliczny! Kasia postara się go popromować w naszej lecznicy ;)[/QUOTE]
I moze, jesli by mogla, niech dolaczy te zdjecia do ogloszen? One pokazuja, jaki on jest ladny!

Posted

[quote name='kejciu']Zdjęcia śliczne - będę z nimi " działała " :) kto może jakiś plakacik zrobić do porozwieszania?[/QUOTE]

Uśmiechnij się do Inki, ona jest plakacikowy miszcz :-)

Posted

[quote name='kejciu']Zdjęcia śliczne - będę z nimi " działała " :) kto może jakiś plakacik zrobić do porozwieszania?[/QUOTE]
Nie robiłam plakatów, ale mogę spróbować, tylko najwcześniej pojutrze ;).
Jaki to ma być format?

Posted

nie jestem dobra w te klocki, wydarzenia żadnego bym w zyciu na FB nie prowadziła, ale udostępniłam Filonka. Może ktoś go wypatrzy, choć ci moi znajomi tacy mało psiolubni :(

Posted (edited)

[quote name='ostatniaszansa']Filonek jak zobaczył,że jego kolega Boluś się wspina na kolan,a to on też :) No Jolu możesz być zazdrosna:evil_lol: Ewa
Ożesz!!!!
Jak sobie przypomnę Filonka, który chciał się zapaść pod ziemię jak Agnieszka chciała go pogłaskać i który szczekał na wszystko, co się rusza tak, że uszy puchły, to - zazdroszczę, że tego nie widziałam :)!
To bardzo wrażliwy piesek, bardzo przeżył rozstanie z tym, co znał, choć to, co znał wcale nie było takie dobre. Ale widać myślał, że gdzie indziej może być tylko gorzej, bo świata bez kija i kagańców wcześniej nie znał.
Ewa - dziękujemy za TAKIE wieści :)!

Przygotowałam takie 3 propozycje plakaciku (na razie bez tekstu) - powiedzcie, co o nich sądzicie. Coś dodać, ująć, zmienić :)?
Nie wstawiałam wielu zdjęć, bo doszłam do wniosku, że to oddaje dobrze Filonkowy obraz i jak ktoś się zainteresuje, to i tak potrzebne będą dodatkowe zdjęcia i dodatkowe informacje. A propos informacji - czy wstawić tekst ogłoszenia z 1 strony, czy coś nowego?

Edited by jola_li
Posted (edited)

[quote name='mari23']podpisuję się pod tym :)
a plakat nr 1 - rewelacja, to psie marzenie o domu i rodzinie.... ogłoszenie bez słów :)

[quote name='Mattilu']Tak, mi tez najbardziej podoba sie plakat nr 1 :)

[quote name='Nutusia']Wszystkie śliczne, ale pierwszy najbardziej wymowny. Może trochę skrócić ten tekst ogłoszeniowy tylko?... Żeby się obraz nie zatarł.
Ufff, dopiero mi zreperowali Internet...

Dziękuję za opinie.
Czyli nr 1 przechodzi przez aklamację :).

Może być tak?

Edited by jola_li
Posted (edited)

[quote name='Mattilu']Mi sie bardzo podoba :)[/QUOTE]
Się cieszę :)!

Odnowiłam Filusiowi ogłoszenia na tablicy, gumtree, morusku, przygarnijzwierzaka, cafeanimal i e-zwierzak.

(Pojutrze wyjeżdżam i nie będzie mnie ok. tygodnia).

Edited by jola_li