Kejciu Posted October 8, 2013 Posted October 8, 2013 Jolu plakacik dostałam - poproszę o przesłanie jeszcze tego powyżej z wierszem - może da się tam umieścić numer telefonu?dzisiaj jak wrócę z pracy - podrukuję i zaniosę do Lecznicy :) obczajam jak wracam z pracy różne tablice ogłoszeniowe gdzie również można będzie powiesić takie plakaty :) Nadal jestem chora i na antybiotyku a spraw mam dużo bo też w sobotę wyjeżdżam i nie będzie mnie ponad tydzień ale postaram się ze wszystkim powyrabiać :) Quote
jola_li Posted October 8, 2013 Author Posted October 8, 2013 [quote name='kejciu']Jolu plakacik dostałam - poproszę o przesłanie jeszcze tego powyżej z wierszem - może da się tam umieścić numer telefonu?dzisiaj jak wrócę z pracy - podrukuję i zaniosę do Lecznicy :) obczajam jak wracam z pracy różne tablice ogłoszeniowe gdzie również można będzie powiesić takie plakaty :) Nadal jestem chora i na antybiotyku a spraw mam dużo bo też w sobotę wyjeżdżam i nie będzie mnie ponad tydzień ale postaram się ze wszystkim powyrabiać :)[/QUOTE] Niestety, ten obrazek z wierszem jest w niewielkiej - internetowej jedynie - rozdzielczości. Do druku się nie nadaje. Kejciu - dziękujemy Ci bardzo! Zdrowiej przede wszystkim! Quote
Nutusia Posted October 8, 2013 Posted October 8, 2013 No, nie ma to jak sobie pobeczeć w pracy przed południem... Jolu, ja też poproszę obie wersje na maila ;) Quote
jola_li Posted October 8, 2013 Author Posted October 8, 2013 Nutusiu - wysłałam :). Obrazek z wierszykiem przygotowałam do ogłoszeń i dlatego w kiepskiej - jak na potrzeby druku - rozdzielczości: http://tablica.pl/oferta/filonek-bezogonek-tricolorek-pozna-dobrych-ludzi-ID3Qo6x.html#2b93326e53 Quote
Nutusia Posted October 8, 2013 Posted October 8, 2013 Joluś - rozliczyłam bazarek, z którego połowa dochodu jest dla Filonka. Nie mam ostatniej wpłaty, ale chyba już się nie doczekam, więc chciałabym przelać. Podaj mi proszę nr konta ;) Quote
jola_li Posted October 8, 2013 Author Posted October 8, 2013 [quote name='Nutusia']Joluś - rozliczyłam bazarek, z którego połowa dochodu jest dla Filonka. Nie mam ostatniej wpłaty, ale chyba już się nie doczekam, więc chciałabym przelać. Podaj mi proszę nr konta ;)[/QUOTE] Nutusiu, najserdeczniej dziękuję :)!!! Numer konta wysłany, a obrazek z wierszem podmieniłam i ma teraz numer telefonu, gdyby ktoś chciał wykorzystać do słusznych celów ;). Do napisania za tydzień :)! Quote
Ellig Posted October 8, 2013 Posted October 8, 2013 Jolu, oglosilam Filonka na 14 grupach na facebook-u, trzymam kciuki za dom:) Quote
jola_li Posted October 8, 2013 Author Posted October 8, 2013 [quote name='Ellig']Jolu, oglosilam Filonka na 14 grupach na facebook-u, trzymam kciuki za dom:)[/QUOTE] Aajajaj, strasznie się cieszę i strasznie Ci dziękuję, Ellig :)! Kciuki też ściskam do białości! Quote
Mattilu Posted October 8, 2013 Posted October 8, 2013 Moje kciuki tez zacisniete :) Kasiu, zdrowiej! Quote
Nutusia Posted October 9, 2013 Posted October 9, 2013 Dziękuję Jolu, wszystko dotarło. Dostałam PW, że ostatnia bazarkowa wpłata w drodze, więc będzie komplet i zlecę mojemu "księgowemu" zrobienie przelewu ;) Tak mi się marzy choć domowy DT dla Filonka. Jestem absolutnie pewna, że pokazałby się z jak najlepszej strony i szybko powędrowałby do DS... Quote
Nutusia Posted October 14, 2013 Posted October 14, 2013 Na moim bazarku, z którego dochód był w 50% dla Filusia, uzbierało się 378 zł. A zatem na konto Joli wysłałam dziś 189,00 zł. Uprzejma prośba o potwierdzenie na bazarku, gdy pieniążki zostaną zaksięgowane: http://www.dogomania.pl/forum/threads/246762-ROZLICZAM-%C5%BBegnaj-lato-na-rok!?p=21419026#post21419026 Quote
ostatniaszansa Posted October 14, 2013 Posted October 14, 2013 Filonek coraz częściej się przylepia do ludzia i nie tylko do opiekunek ale do nas i do wolontariuszy. Grzecznie wołany wraca ze spacerów na polu. Ewa Quote
jola_li Posted October 14, 2013 Author Posted October 14, 2013 Wróciłam :). [quote name='kejciu']Filuś wisi już w naszej lecznicy :) [quote name='Nutusia']I nie tylko ;) Dziękuję Wam bardzo za ogłaszanie Filonka! [quote name='Nutusia']Na moim bazarku, z którego dochód był w 50% dla Filusia, uzbierało się 378 zł. A zatem na konto Joli wysłałam dziś 189,00 zł. Uprzejma prośba o potwierdzenie na bazarku, gdy pieniążki zostaną zaksięgowane: http://www.dogomania.pl/forum/threads/246762-ROZLICZAM-%C5%BBegnaj-lato-na-rok!?p=21419026#post21419026 Pieniążki już wpłynęły - wielkie dzięki, Nutusiu, za takie wsparcie; zaraz potwierdzę gdzie trzeba :)!!! [quote name='ostatniaszansa']Filonek coraz częściej się przylepia do ludzia i nie tylko do opiekunek ale do nas i do wolontariuszy. Grzecznie wołany wraca ze spacerów na polu. Ewa Ewa, dziękuję Ci za kolejną porcję dobrych wieści! Filusiowe przemiany nie są zbyt szybkie - musiał we wcześniejszym życiu zaznać dużo złego i nie tak łatwo przychodzi mu zaufać - ale są zdecydowanie widoczne, a Filonek sprzed paru miesięcy i teraz - to dwa różne psy :). Quote
Nutusia Posted October 15, 2013 Posted October 15, 2013 Nie ma za co dziękować - taka przecież była "umowa", gdy do mnie dzwoniłaś pytając, czy nie zostaniesz z "problemem" sama :) O tamtym dawnym Filonku już nie chcemy pamiętać. Filuś to mądrala - wie, że w nowej "odsłonie" ma większe szanse na dom ;) Quote
jola_li Posted October 15, 2013 Author Posted October 15, 2013 [quote name='Nutusia']Nie ma za co dziękować - taka przecież była "umowa", gdy do mnie dzwoniłaś pytając, czy nie zostaniesz z "problemem" sama :smile:[/QUOTE] Przyznam, że tego nie pamiętam - pamiętam natomiast rozmowę na ten temat z kimś innym. Quote
Ellig Posted October 15, 2013 Posted October 15, 2013 [quote name='ostatniaszansa']Filonek coraz częściej się przylepia do ludzia i nie tylko do opiekunek ale do nas i do wolontariuszy. Grzecznie wołany wraca ze spacerów na polu. Ewa[/QUOTE] Filonku, oby tak dalej :) Quote
Mattilu Posted October 15, 2013 Posted October 15, 2013 Ciesze sie bardzo z postepow Filonka :) Quote
lilk_a Posted October 17, 2013 Posted October 17, 2013 (edited) w ogłoszeniu na morusku podany jest mój nr do kontaktu i mój mail też ;) dzwoniła do mnie pani zainteresowana Filonkiem ... może zmieńcie numer bo ja nic nie wiem o Filonku ;) edit : podałam tej pani numer z tablicy 507 721 072 nie wiem czy dobry ale może lepszy od mojego :) Edited October 17, 2013 by lilk_a Quote
jola_li Posted October 17, 2013 Author Posted October 17, 2013 Lilk_a, przepraszam, ale na morusku ogłaszając Zapa wpisałam Twoje dane i teraz jak robię ogłoszenia dla Filonka one mi same wskakują i nic nie da się zmienić :(. Zapomniałam Ci o tym napisać przed wyjazdem. Dziękuję Ci bardzo za podanie właściwego telefonu. Dzwoniła do mnie bardzo miła Pani z Łodzi. Co z tego będzie - nie wiadomo. Odkładamy długopisy, książki, zeszyty, odkurzacze, łyżki i co tam jeszcze i - zaciskamy kciuki :)!!! Quote
lilk_a Posted October 17, 2013 Posted October 17, 2013 [quote name='jola_li']Lilk_a, przepraszam, ale na morusku ogłaszając Zapa wpisałam Twoje dane i teraz jak robię ogłoszenia dla Filonka one mi same wskakują i nic nie da się zmienić :(. Zapomniałam Ci o tym napisać przed wyjazdem. Dziękuję Ci bardzo za podanie właściwego telefonu. Dzwoniła do mnie bardzo miła Pani z Łodzi. Co z tego będzie - nie wiadomo. Odkładamy długopisy, książki, zeszyty, odkurzacze, łyżki i co tam jeszcze i - zaciskamy kciuki :)!!![/QUOTE] tak sobie pomyślałam że z automatu wchodzą wpisane dane :) nic się nie stało , może ta pani która dzwoniła do mnie zadzwoni na właściwy ;) Quote
Nutusia Posted October 17, 2013 Posted October 17, 2013 Odłożone!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Zaciśnięte!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
jola_li Posted October 17, 2013 Author Posted October 17, 2013 [quote name='lilk_a']tak sobie pomyślałam że z automatu wchodzą wpisane dane :) nic się nie stało , może ta pani która dzwoniła do mnie zadzwoni na właściwy ;)[/QUOTE] Wcześniej zaczynałam od ogłoszeń Filonka i Zapowi - zamiast Twoich - wskakiwały moje dane :). To akurat nie było problemem, bo byłam przygotowana na podanie Twojego numeru :). [quote name='Nutusia']Odłożone!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Zaciśnięte!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/QUOTE] I tak do poniedziałku, kiedy to Pani ma zamiar odwiedzić Filonka ;). Quote
Recommended Posts