Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jolu plakacik dostałam - poproszę o przesłanie jeszcze tego powyżej z wierszem - może da się tam umieścić numer telefonu?dzisiaj jak wrócę z pracy - podrukuję i zaniosę do Lecznicy :)
obczajam jak wracam z pracy różne tablice ogłoszeniowe gdzie również można będzie powiesić takie plakaty :)
Nadal jestem chora i na antybiotyku a spraw mam dużo bo też w sobotę wyjeżdżam i nie będzie mnie ponad tydzień ale postaram się ze wszystkim powyrabiać :)

Posted

[quote name='kejciu']Jolu plakacik dostałam - poproszę o przesłanie jeszcze tego powyżej z wierszem - może da się tam umieścić numer telefonu?dzisiaj jak wrócę z pracy - podrukuję i zaniosę do Lecznicy :)
obczajam jak wracam z pracy różne tablice ogłoszeniowe gdzie również można będzie powiesić takie plakaty :)
Nadal jestem chora i na antybiotyku a spraw mam dużo bo też w sobotę wyjeżdżam i nie będzie mnie ponad tydzień ale postaram się ze wszystkim powyrabiać :)[/QUOTE]
Niestety, ten obrazek z wierszem jest w niewielkiej - internetowej jedynie - rozdzielczości. Do druku się nie nadaje.

Kejciu - dziękujemy Ci bardzo!
Zdrowiej przede wszystkim!

Posted

Joluś - rozliczyłam bazarek, z którego połowa dochodu jest dla Filonka. Nie mam ostatniej wpłaty, ale chyba już się nie doczekam, więc chciałabym przelać. Podaj mi proszę nr konta ;)

Posted

[quote name='Nutusia']Joluś - rozliczyłam bazarek, z którego połowa dochodu jest dla Filonka. Nie mam ostatniej wpłaty, ale chyba już się nie doczekam, więc chciałabym przelać. Podaj mi proszę nr konta ;)[/QUOTE]
Nutusiu, najserdeczniej dziękuję :)!!!
Numer konta wysłany, a obrazek z wierszem podmieniłam i ma teraz numer telefonu, gdyby ktoś chciał wykorzystać do słusznych celów ;).

Do napisania za tydzień :)!

Posted

[quote name='Ellig']Jolu, oglosilam Filonka na 14 grupach na facebook-u, trzymam kciuki za dom:)[/QUOTE]
Aajajaj, strasznie się cieszę i strasznie Ci dziękuję, Ellig :)!
Kciuki też ściskam do białości!

Posted

Dziękuję Jolu, wszystko dotarło. Dostałam PW, że ostatnia bazarkowa wpłata w drodze, więc będzie komplet i zlecę mojemu "księgowemu" zrobienie przelewu ;)
Tak mi się marzy choć domowy DT dla Filonka. Jestem absolutnie pewna, że pokazałby się z jak najlepszej strony i szybko powędrowałby do DS...

Posted

Wróciłam :).

[quote name='kejciu']Filuś wisi już w naszej lecznicy :)

[quote name='Nutusia']I nie tylko ;)
Dziękuję Wam bardzo za ogłaszanie Filonka!

[quote name='Nutusia']Na moim bazarku, z którego dochód był w 50% dla Filusia, uzbierało się 378 zł. A zatem na konto Joli wysłałam dziś 189,00 zł.
Uprzejma prośba o potwierdzenie na bazarku, gdy pieniążki zostaną zaksięgowane: http://www.dogomania.pl/forum/threads/246762-ROZLICZAM-%C5%BBegnaj-lato-na-rok!?p=21419026#post21419026

Pieniążki już wpłynęły - wielkie dzięki, Nutusiu, za takie wsparcie; zaraz potwierdzę gdzie trzeba :)!!!

[quote name='ostatniaszansa']Filonek coraz częściej się przylepia do ludzia i nie tylko do opiekunek ale do nas i do wolontariuszy. Grzecznie wołany wraca ze spacerów na polu. Ewa
Ewa, dziękuję Ci za kolejną porcję dobrych wieści!
Filusiowe przemiany nie są zbyt szybkie - musiał we wcześniejszym życiu zaznać dużo złego i nie tak łatwo przychodzi mu zaufać - ale są zdecydowanie widoczne, a Filonek sprzed paru miesięcy i teraz - to dwa różne psy :).

Posted

Nie ma za co dziękować - taka przecież była "umowa", gdy do mnie dzwoniłaś pytając, czy nie zostaniesz z "problemem" sama :)

O tamtym dawnym Filonku już nie chcemy pamiętać. Filuś to mądrala - wie, że w nowej "odsłonie" ma większe szanse na dom ;)

Posted

[quote name='Nutusia']Nie ma za co dziękować - taka przecież była "umowa", gdy do mnie dzwoniłaś pytając, czy nie zostaniesz z "problemem" sama :smile:[/QUOTE]
Przyznam, że tego nie pamiętam - pamiętam natomiast rozmowę na ten temat z kimś innym.

Posted

[quote name='ostatniaszansa']Filonek coraz częściej się przylepia do ludzia i nie tylko do opiekunek ale do nas i do wolontariuszy. Grzecznie wołany wraca ze spacerów na polu. Ewa[/QUOTE]

Filonku, oby tak dalej :)

Posted (edited)

w ogłoszeniu na morusku podany jest mój nr do kontaktu i mój mail też ;) dzwoniła do mnie pani zainteresowana Filonkiem ... może zmieńcie numer bo ja nic nie wiem o Filonku ;)

edit : podałam tej pani numer z tablicy 507 721 072

nie wiem czy dobry ale może lepszy od mojego :)

Edited by lilk_a
Posted

Lilk_a, przepraszam, ale na morusku ogłaszając Zapa wpisałam Twoje dane i teraz jak robię ogłoszenia dla Filonka one mi same wskakują i nic nie da się zmienić :(. Zapomniałam Ci o tym napisać przed wyjazdem.
Dziękuję Ci bardzo za podanie właściwego telefonu.
Dzwoniła do mnie bardzo miła Pani z Łodzi. Co z tego będzie - nie wiadomo.
Odkładamy długopisy, książki, zeszyty, odkurzacze, łyżki i co tam jeszcze i - zaciskamy kciuki :)!!!

Posted

[quote name='jola_li']Lilk_a, przepraszam, ale na morusku ogłaszając Zapa wpisałam Twoje dane i teraz jak robię ogłoszenia dla Filonka one mi same wskakują i nic nie da się zmienić :(. Zapomniałam Ci o tym napisać przed wyjazdem.
Dziękuję Ci bardzo za podanie właściwego telefonu.
Dzwoniła do mnie bardzo miła Pani z Łodzi. Co z tego będzie - nie wiadomo.
Odkładamy długopisy, książki, zeszyty, odkurzacze, łyżki i co tam jeszcze i - zaciskamy kciuki :)!!![/QUOTE]
tak sobie pomyślałam że z automatu wchodzą wpisane dane :) nic się nie stało , może ta pani która dzwoniła do mnie zadzwoni na właściwy ;)

Posted

[quote name='lilk_a']tak sobie pomyślałam że z automatu wchodzą wpisane dane :) nic się nie stało , może ta pani która dzwoniła do mnie zadzwoni na właściwy ;)[/QUOTE]
Wcześniej zaczynałam od ogłoszeń Filonka i Zapowi - zamiast Twoich - wskakiwały moje dane :).
To akurat nie było problemem, bo byłam przygotowana na podanie Twojego numeru :).

[quote name='Nutusia']Odłożone!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Zaciśnięte!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/QUOTE]
I tak do poniedziałku, kiedy to Pani ma zamiar odwiedzić Filonka ;).