Mattilu Posted September 16, 2013 Posted September 16, 2013 Wyczytałam na wątasie Radysów, że Kokota jedzie do domku, ale w wolnej chwili poproszę o więcej szczegółów, bo wciąż nie mogę w to uwierzyć!!! Baaaaardzo się cieszę :loveu: Quote
TZmestudio Posted September 16, 2013 Posted September 16, 2013 [quote name='Mattilu']Wyczytałam na wątasie Radysów, że Kokota jedzie do domku, ale w wolnej chwili poproszę o więcej szczegółów, bo wciąż nie mogę w to uwierzyć!!! Baaaaardzo się cieszę :loveu: My też nie..... TZmestudio Quote
Marysia R. Posted September 16, 2013 Posted September 16, 2013 Trzymam kciuki, żeby wszystko gładko poszło, trzymaj się Kokota:lol: Quote
Ellig Posted September 16, 2013 Posted September 16, 2013 Kokota trzymalam kciuki bardzo mocno i jeszcze nie puszczam, powodzenia:) Quote
mestudio Posted September 16, 2013 Author Posted September 16, 2013 Ja też nie puszczam do czasu aż ona będzie na miejscu, jedzie dziś do Piaseczna,a tam odbierze ją od swojej siostry pani z Sokołowa Podlaskiego. Koko zamieszka z panią, która jest zawsze w domku ze względu na chory kręgosłup i szuka towarzysza kanapowego. W domu jest 12 letnia córka. Dom sprawdzony przez Karola Paula Psy Pilne Adopcje, a ja zastrzegłam sobie wizytę poadopcyjną. Quote
Gusiaczek Posted September 16, 2013 Posted September 16, 2013 No, Wredoto, doczekałaś i ty :) mestudio, ciepło się teraz ubieraj, bo w chaupie przeciągi ;) Quote
Nutusia Posted September 16, 2013 Posted September 16, 2013 Kokocińska - kokoś się teraz do woli we własnej chacie! :) Quote
mestudio Posted September 16, 2013 Author Posted September 16, 2013 [quote name='Gusiaczek']No, Wredoto, doczekałaś i ty :) mestudio, ciepło się teraz ubieraj, bo w chaupie przeciągi ;) E tam, chłop mi w piecu pali jak marudzę, a koty wylegują się jak już przygasa :-). Quote
Gusiaczek Posted September 16, 2013 Posted September 16, 2013 Kominka zazdroszczę - my skazani jesteśmy na łaskę administracji, która dba jedynie o kasę, a lokatorów ma w głębokim poważaniu :shake: https://lh5.googleusercontent.com/-hT2rDZ0my84/Ujby-C2OHBI/AAAAAAAATy8/7CoNnEw6Cy0/s640/z4%2520005.jpg Quote
Mattilu Posted September 16, 2013 Posted September 16, 2013 Dobra, ja też trzymam nadal kciuki i nie puszczę aż nie zobaczę zdjęcia z nowej kanapy w DS!!! :) Quote
mestudio Posted September 16, 2013 Author Posted September 16, 2013 [quote name='Gusiaczek']Kominka zazdroszczę - my skazani jesteśmy na łaskę administracji, która dba jedynie o kasę, a lokatorów ma w głębokim poważaniu :shake: https://lh5.googleusercontent.com/-hT2rDZ0my84/Ujby-C2OHBI/AAAAAAAATy8/7CoNnEw6Cy0/s640/z4%20005.jpg My mamy własną administrację, samo się ogrzewanie włącza jak temperatura spada do ustawionej przez nas. Gorzej jak prądu nie ma :-). Quote
mestudio Posted September 16, 2013 Author Posted September 16, 2013 No i stało się. Kokota pojechała. Ta mała kochana, charakterna foka sobie pojechała. Kochana klusia. Wiem, co myślicie, ale ja ją polubiłam, pewnie dlatego, że ja też charakterna jestem jak diabli. Quote
Mattilu Posted September 16, 2013 Posted September 16, 2013 Ale opowiedz cos wiecej, do kogo pojechala? przeciez w sumie my tez ja polubilismy ;) Quote
mestudio Posted September 16, 2013 Author Posted September 16, 2013 [quote name='mestudio']... jedzie dziś do Piaseczna,a tam odbierze ją od swojej siostry pani z Sokołowa Podlaskiego. Koko zamieszka z panią, która jest zawsze w domku ze względu na chory kręgosłup i szuka towarzysza kanapowego. W domu jest 12 letnia córka. Dom sprawdzony przez Karola Paula Psy Pilne Adopcje, a ja zastrzegłam sobie wizytę poadopcyjną.[/QUOTE] Dziś nocuje u pani Joasi pod Piasecznem,a jutro jedzie dalej.Już rozmawiałam z Panią Joasią i jest całkiem dobrze, nie licząc stresu Kokoty. Jestem umówiona na relację z nowego domu w weekend. Quote
Gusiaczek Posted September 17, 2013 Posted September 17, 2013 Wszystkiego dobrego Koko:) Bardzo się cieszę :) Quote
Jo37 Posted September 17, 2013 Posted September 17, 2013 Jak będziecie potrzebować wizyty poadopcyjnej to ja często przejeżdżam przez Sokołów Podlaski. Quote
Mattilu Posted September 17, 2013 Posted September 17, 2013 Kokota, będę dalej w stanie gotowości :) Quote
mestudio Posted September 18, 2013 Author Posted September 18, 2013 [quote name='Jo37']Jak będziecie potrzebować wizyty poadopcyjnej to ja często przejeżdżam przez Sokołów Podlaski.[/QUOTE] Joasiu bardzo dziękuję, oczywiście, że zrobimy kontrolę :-). Dziś panie dzwoniły do mnie już z docelowego domku. Kokota jest zestresowana, powarkuje na obcych :-), ale zachwytom nad jej urodą nie było końca. Myślę,że strach minie lada dzień i będzie super. Quote
Nutusia Posted September 18, 2013 Posted September 18, 2013 Z pewnością tak będzie! A na obcych trzeba powarkiwać. W końcu jakoś na tę miseczkę zarobić trzeba ;) Quote
Gusiaczek Posted September 18, 2013 Posted September 18, 2013 [quote name='mestudio']Joasiu bardzo dziękuję, oczywiście, że zrobimy kontrolę :-). Dziś panie dzwoniły do mnie już z docelowego domku. Kokota jest zestresowana, powarkuje na obcych :-), ale zachwytom nad jej urodą nie było końca. Myślę,że strach minie lada dzień i będzie super.[/QUOTE] Będzie gitara! :) ja w stresie tez warczę ;) Quote
Mattilu Posted September 18, 2013 Posted September 18, 2013 [quote name='Gusiaczek']Będzie gitara! :) ja w stresie tez warczę ;)[/QUOTE] Gusiak! no coś Ty?!! ;) Quote
Poker Posted September 18, 2013 Posted September 18, 2013 [quote name='Gusiaczek']Będzie gitara! :) ja w stresie tez warczę ;)[/QUOTE] A ja nawet gryzę :evil_lol: Fajnie ,że małe czarne i podobno wredne ma dom. Quote
Recommended Posts