Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wyczytałam na wątasie Radysów, że Kokota jedzie do domku, ale w wolnej chwili poproszę o więcej szczegółów, bo wciąż nie mogę w to uwierzyć!!!

Baaaaardzo się cieszę :loveu:

• Replies 343
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Mattilu']Wyczytałam na wątasie Radysów, że Kokota jedzie do domku, ale w wolnej chwili poproszę o więcej szczegółów, bo wciąż nie mogę w to uwierzyć!!!

Baaaaardzo się cieszę :loveu:

My też nie.....
TZmestudio

Posted

Ja też nie puszczam do czasu aż ona będzie na miejscu, jedzie dziś do Piaseczna,a tam odbierze ją od swojej siostry pani z Sokołowa Podlaskiego. Koko zamieszka z panią, która jest zawsze w domku ze względu na chory kręgosłup i szuka towarzysza kanapowego. W domu jest 12 letnia córka.
Dom sprawdzony przez Karola Paula Psy Pilne Adopcje, a ja zastrzegłam sobie wizytę poadopcyjną.

Posted

[quote name='Gusiaczek']No, Wredoto, doczekałaś i ty :)
mestudio, ciepło się teraz ubieraj, bo w chaupie przeciągi ;)

E tam, chłop mi w piecu pali jak marudzę, a koty wylegują się jak już przygasa :-).

Posted

[quote name='Gusiaczek']Kominka zazdroszczę - my skazani jesteśmy na łaskę administracji, która dba jedynie o kasę,
a lokatorów ma w głębokim poważaniu :shake:

https://lh5.googleusercontent.com/-hT2rDZ0my84/Ujby-C2OHBI/AAAAAAAATy8/7CoNnEw6Cy0/s640/z4%20005.jpg

My mamy własną administrację, samo się ogrzewanie włącza jak temperatura spada do ustawionej przez nas. Gorzej jak prądu nie ma :-).

Posted

No i stało się. Kokota pojechała. Ta mała kochana, charakterna foka sobie pojechała. Kochana klusia.
Wiem, co myślicie, ale ja ją polubiłam, pewnie dlatego, że ja też charakterna jestem jak diabli.

Posted

[quote name='mestudio']... jedzie dziś do Piaseczna,a tam odbierze ją od swojej siostry pani z Sokołowa Podlaskiego. Koko zamieszka z panią, która jest zawsze w domku ze względu na chory kręgosłup i szuka towarzysza kanapowego. W domu jest 12 letnia córka.
Dom sprawdzony przez Karola Paula Psy Pilne Adopcje, a ja zastrzegłam sobie wizytę poadopcyjną.[/QUOTE]

Dziś nocuje u pani Joasi pod Piasecznem,a jutro jedzie dalej.Już rozmawiałam z Panią Joasią i jest całkiem dobrze, nie licząc stresu Kokoty.
Jestem umówiona na relację z nowego domu w weekend.

Posted

[quote name='Jo37']Jak będziecie potrzebować wizyty poadopcyjnej
to ja często przejeżdżam przez Sokołów Podlaski.[/QUOTE]

Joasiu bardzo dziękuję, oczywiście, że zrobimy kontrolę :-).

Dziś panie dzwoniły do mnie już z docelowego domku. Kokota jest zestresowana, powarkuje na obcych :-), ale zachwytom nad jej urodą nie było końca.
Myślę,że strach minie lada dzień i będzie super.

Posted

[quote name='mestudio']Joasiu bardzo dziękuję, oczywiście, że zrobimy kontrolę :-).

Dziś panie dzwoniły do mnie już z docelowego domku. Kokota jest zestresowana, powarkuje na obcych :-), ale zachwytom nad jej urodą nie było końca.
Myślę,że strach minie lada dzień i będzie super.[/QUOTE]

Będzie gitara! :)
ja w stresie tez warczę ;)

Posted

[quote name='Gusiaczek']Będzie gitara! :)
ja w stresie tez warczę ;)[/QUOTE]

A ja nawet gryzę :evil_lol:
Fajnie ,że małe czarne i podobno wredne ma dom.