mestudio Posted September 9, 2013 Author Posted September 9, 2013 Właśnie próbuję opchnąć Kokotę :-), a nuż się spodoba. Quote
Nutusia Posted September 9, 2013 Posted September 9, 2013 Kokota miałby się nie spodobać? Nie wierzę!!!! ;) :) Quote
mestudio Posted September 9, 2013 Author Posted September 9, 2013 Nutusia napisał(a):Kokota miałby się nie spodobać? Nie wierzę!!!! ;) :) Prosimy bez takich tam uwag..... Kokota jest ładną sunią, może ja jestem zbyt ostrożna w wydaniu jej,może wyolbrzymiam problem, ale chcę być odpowiedzialna pomimo tego, że mi nie po drodze z nią. Za tydzień nie powinno jej tu być przez 3 dni.......Muszę ją i tak gdzieś zamelinować. Quote
Nutusia Posted September 9, 2013 Posted September 9, 2013 No przecież to był żart... Może nie na miejscu - w takim razie przepraszam. Quote
Gusiaczek Posted September 9, 2013 Posted September 9, 2013 [quote name='mestudio']Prosimy bez takich tam uwag..... Kokota jest ładną sunią, może ja jestem zbyt ostrożna w wydaniu jej,może wyolbrzymiam problem, ale chcę być odpowiedzialna pomimo tego, że mi nie po drodze z nią. Za tydzień nie powinno jej tu być przez 3 dni.......Muszę ją i tak gdzieś zamelinować. O, i tak lubię - otwarcie, uczciwie i z miłością :) Quote
mestudio Posted September 9, 2013 Author Posted September 9, 2013 Nutusia napisał(a):No przecież to był żart... Może nie na miejscu - w takim razie przepraszam. Wiem, przecie, że żart. Gusiaczek napisał(a):O, i tak lubię - otwarcie, uczciwie i z miłością :) No bo ładna jest, ja takie pokraczki lubię:-). Quote
Mattilu Posted September 9, 2013 Posted September 9, 2013 Ech, te zdradzieckie, lamiace serca Kokoty ;) Quote
Ellig Posted September 10, 2013 Posted September 10, 2013 Tak Jamor oglasza sunie z Hotelu:" [h=5]poszukiwany tez domek dla tej małej wrednej suczki. Ta znaleziona we wsi ostrołęka gm. Warka. Sucz ma ok 1,5 roku, 8 kg wagi ale za to charakterek bandziorki. Wszędzie jej pełno, stawia sie do innych psów i robi za dzwonek przy bramie. Małolitrażowy bezobsługowy podwrókowy alarm. Wredna,wiec do dzieci raczej sie nie nada, ale za to idelany prezent dla Twojej teściowej. Suka po obróbkach - odrobaczona, zaszczepiona, wysterylizowana. Dorzucę litrę wyborowej"[/h] :) Quote
Aśka Belkowska Posted September 10, 2013 Posted September 10, 2013 Gdybym była z młodego pokolenia powiedziałabym, że tekst jest zaj...., ale jestem panią w słusznym wieku, więc powiem krótko: "REWELACJA!!!" :multi: Quote
mestudio Posted September 10, 2013 Author Posted September 10, 2013 Elu, ależ mi poprawiłaś nastrój. Tekst fantastyczny. Asiu, witaj u małej wredziochy:-). Quote
TZmestudio Posted September 10, 2013 Posted September 10, 2013 mestudio napisał(a):Prosimy bez takich tam uwag..... Kokota jest ładną sunią, może ja jestem zbyt ostrożna w wydaniu jej,może wyolbrzymiam problem, ale chcę być odpowiedzia lna pomimo tego, że mi nie po drodze z nią. Za tydzień nie powinno jej tu być przez 3 dni.......Muszę ją i tak gdzieś zamelinować. Uważam, że mestudio troszkę z tą ostrożnością przedobrza. Po prostu domowi wyraźnie trzeba opowiedzieć o zachowaniu i jeśli jest nadal na tak to zrobić wizytę PA połączoną z prelekcją o wrednych psach. I tylko w Warszawie i okolicy, tak, aby w razie czego można było zabrać. TZmestudio Quote
Nutusia Posted September 10, 2013 Posted September 10, 2013 To się rozumie samo przez się ;) Ukrywać niczego nie można, bo się potem mści na nas, a najbardziej na psie, bo i tak prędzej czy później wylezie na wierzch. Co do tekstu Jamora - reklama to to nie jest, czyli tylko dla koneserów małych wredot :) Quote
Aśka Belkowska Posted September 10, 2013 Posted September 10, 2013 Dziękuję, podczytuje czasami wątek, bo mała ma charakterek w oczach. Lubię mądre psiny. Quote
Ellig Posted September 10, 2013 Posted September 10, 2013 [quote name='mestudio']Elu, ależ mi poprawiłaś nastrój. Tekst fantastyczny. " O zabawki nie dba, patroszy." Quote
mestudio Posted September 10, 2013 Author Posted September 10, 2013 [quote name='Aśka Belkowska']Dziękuję, podczytuje czasami wątek, bo mała ma charakterek w oczach. Lubię mądre psiny. Oj ma charakterek, pięknie się jeży jak się wkurzy na jakiegoś psa, startuje z jazgotem do naszej suki 6x większej od niej. Nawet fakt, że Lady ją strząchnęła nie pomógł. [quote name='Ellig']" O zabawki nie dba, patroszy." Zabaweczek nie patroszy Kokotka:-) Quote
Nutusia Posted September 10, 2013 Posted September 10, 2013 Patroszy tylko 6x większe od siebie suczki ;) Przynajmniej tak jej się wydaje :) Quote
mestudio Posted September 10, 2013 Author Posted September 10, 2013 Nutusia napisał(a):Patroszy tylko 6x większe od siebie suczki ;) Przynajmniej tak jej się wydaje :) Jeszcze 2 lata temu to Lady by ją wypatroszyła za takie podskakiwanie, ale Lady się starzeje i łagodnieje z wiekiem. Quote
Ellig Posted September 12, 2013 Posted September 12, 2013 Zagladam do Kokoty, mamy sporo telefonow dotyczacych adopcji Fionki, jak bedzie jakis sensowny "domek" z ktorego propozycji nie skorzystamy to bede wysylac Kokotkę, dostalam juz zdjecia i opis od Ewy. Quote
mestudio Posted September 12, 2013 Author Posted September 12, 2013 Ellig napisał(a):Zagladam do Kokoty, mamy sporo telefonow dotyczacych adopcji Fionki, jak bedzie jakis sensowny "domek" z ktorego propozycji nie skorzystamy to bede wysylac Kokotkę, dostalam juz zdjecia i opis od Ewy. Elu dziękuję :-). jakaś Pani ze mną koresponduje w sprawie Kokoty, zobaczymy. Quote
Ellig Posted September 12, 2013 Posted September 12, 2013 mestudio napisał(a):Elu dziękuję :-). jakaś Pani ze mną koresponduje w sprawie Kokoty, zobaczymy. Trzymam kciukasy!:) Quote
Mattilu Posted September 12, 2013 Posted September 12, 2013 Dobrze, ze w razie czego Ela bedzie miala Kokote na wzgledzie! A swoja droga, na jakie imie ona w koncu reaguje?:evil_lol: Quote
mestudio Posted September 12, 2013 Author Posted September 12, 2013 Mattilu napisał(a):Dobrze, ze w razie czego Ela bedzie miala Kokote na wzgledzie! A swoja droga, na jakie imie ona w koncu reaguje?:evil_lol: Koko, tak na nią wołamy. Quote
Mattilu Posted September 12, 2013 Posted September 12, 2013 Bo Imie Kokota jest malo "eksportowe" ;) Quote
TZmestudio Posted September 12, 2013 Posted September 12, 2013 Reaguje jeszcze na imię Wredota. To tak jakby co..... :-) TZmestudio Quote
Nutusia Posted September 14, 2013 Posted September 14, 2013 Kciuki za efekty korespondencji w sprawie Koko :) Quote
Recommended Posts