Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 343
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nutusia napisał(a):
Kokota miałby się nie spodobać? Nie wierzę!!!! ;) :)

Prosimy bez takich tam uwag.....

Kokota jest ładną sunią, może ja jestem zbyt ostrożna w wydaniu jej,może wyolbrzymiam problem, ale chcę być odpowiedzialna pomimo tego, że mi nie po drodze z nią. Za tydzień nie powinno jej tu być przez 3 dni.......Muszę ją i tak gdzieś zamelinować.

Posted

[quote name='mestudio']Prosimy bez takich tam uwag.....

Kokota jest ładną sunią, może ja jestem zbyt ostrożna w wydaniu jej,może wyolbrzymiam problem, ale chcę być odpowiedzialna pomimo tego, że mi nie po drodze z nią. Za tydzień nie powinno jej tu być przez 3 dni.......Muszę ją i tak gdzieś zamelinować.

O, i tak lubię - otwarcie, uczciwie i z miłością :)

Posted

Nutusia napisał(a):
No przecież to był żart... Może nie na miejscu - w takim razie przepraszam.

Wiem, przecie, że żart.

Gusiaczek napisał(a):
O, i tak lubię - otwarcie, uczciwie i z miłością :)

No bo ładna jest, ja takie pokraczki lubię:-).

Posted

Tak Jamor oglasza sunie z Hotelu:"
[h=5]poszukiwany tez domek dla tej małej wrednej suczki. Ta znaleziona we wsi ostrołęka gm. Warka. Sucz ma ok 1,5 roku, 8 kg wagi ale za to charakterek bandziorki. Wszędzie jej pełno, stawia sie do innych psów i robi za dzwonek przy bramie. Małolitrażowy bezobsługowy podwrókowy alarm. Wredna,wiec do dzieci raczej sie nie nada, ale za to idelany prezent dla Twojej teściowej. Suka po obróbkach - odrobaczona, zaszczepiona, wysterylizowana. Dorzucę litrę wyborowej"[/h]
:)

Posted

mestudio napisał(a):
Prosimy bez takich tam uwag.....

Kokota jest ładną sunią, może ja jestem zbyt ostrożna w wydaniu jej,może wyolbrzymiam problem, ale chcę być odpowiedzia lna pomimo tego, że mi nie po drodze z nią. Za tydzień nie powinno jej tu być przez 3 dni.......Muszę ją i tak gdzieś zamelinować.

Uważam, że mestudio troszkę z tą ostrożnością przedobrza. Po prostu domowi wyraźnie trzeba opowiedzieć o zachowaniu i jeśli jest nadal na tak to zrobić wizytę PA połączoną z prelekcją o wrednych psach. I tylko w Warszawie i okolicy, tak, aby w razie czego można było zabrać.

TZmestudio

Posted

To się rozumie samo przez się ;) Ukrywać niczego nie można, bo się potem mści na nas, a najbardziej na psie, bo i tak prędzej czy później wylezie na wierzch.
Co do tekstu Jamora - reklama to to nie jest, czyli tylko dla koneserów małych wredot :)

Posted

[quote name='Aśka Belkowska']Dziękuję, podczytuje czasami wątek, bo mała ma charakterek w oczach. Lubię mądre psiny.

Oj ma charakterek, pięknie się jeży jak się wkurzy na jakiegoś psa, startuje z jazgotem do naszej suki 6x większej od niej. Nawet fakt, że Lady ją strząchnęła nie pomógł.

[quote name='Ellig']" O zabawki nie dba, patroszy."

Zabaweczek nie patroszy Kokotka:-)

Posted

Nutusia napisał(a):
Patroszy tylko 6x większe od siebie suczki ;) Przynajmniej tak jej się wydaje :)

Jeszcze 2 lata temu to Lady by ją wypatroszyła za takie podskakiwanie, ale Lady się starzeje i łagodnieje z wiekiem.

Posted

Zagladam do Kokoty, mamy sporo telefonow dotyczacych adopcji Fionki, jak bedzie jakis sensowny "domek" z ktorego propozycji nie skorzystamy to bede wysylac Kokotkę, dostalam juz zdjecia i opis od Ewy.

Posted

Ellig napisał(a):
Zagladam do Kokoty, mamy sporo telefonow dotyczacych adopcji Fionki, jak bedzie jakis sensowny "domek" z ktorego propozycji nie skorzystamy to bede wysylac Kokotkę, dostalam juz zdjecia i opis od Ewy.

Elu dziękuję :-).
jakaś Pani ze mną koresponduje w sprawie Kokoty, zobaczymy.