Nutusia Posted August 23, 2013 Posted August 23, 2013 Cierpliwości, wytrwałości i zdrowia życzę... Quote
Mattilu Posted August 24, 2013 Posted August 24, 2013 Zdrowia zycze! Niech dzieci zdrowieja, a psy znikaja w dsach! Quote
Gusiaczek Posted August 29, 2013 Posted August 29, 2013 https://lh3.googleusercontent.com/-CGMFtqgH1mw/Uh-ZE8cAL8I/AAAAAAAATOo/9QKgKEAesH8/s640/y4%20038.jpg słoma cudna :p Quote
Mattilu Posted August 29, 2013 Posted August 29, 2013 Odnawiam jej tablice jako Kruszynce, wchodza, patrza i nic...:mad: Quote
Nutusia Posted August 30, 2013 Posted August 30, 2013 Ślepe jakieś? Psa w słomie nie widzą?... Od niedzieli wrzesień, może coś się ruszy. Też się trzymam tej myśli, jak pijany płotu. Quote
mestudio Posted September 4, 2013 Author Posted September 4, 2013 Zleciłam nowe ogłoszenia na 30 portalach, u mnie ma też tablicę i zmieniam zdjęcia - nic, cisza. Mam dwa tygodnie na znalezienie jej lokum. Quote
Nutusia Posted September 4, 2013 Posted September 4, 2013 O matko... Trzeba wierzyć w cud, bo chyba nic innego nie pozostaje... Na tych fotkach widać, że ona nie jest taka tylko czarno-biała. Coś tam spod tego czarnego "wystaje" ;) Quote
Ellig Posted September 4, 2013 Posted September 4, 2013 Kokota w slomie , cudnie sie prezentuje:) Do domku sunieczko,trzymam kciukasy!:) Quote
TZmestudio Posted September 4, 2013 Posted September 4, 2013 zrób mestudio zdjęcia z kokardką (na szyi albo na głowie) to oglądalność będzie o 100% większa. Może wtedy ktoś ją wypatrzy. TZmestudio Quote
Mattilu Posted September 4, 2013 Posted September 4, 2013 Ja odświeżam jej Tablicę jako Kruszynce - ma 668 wejść. Quote
Nutusia Posted September 4, 2013 Posted September 4, 2013 To wcale nie jest głupi pomysł z tą kokardką - może zwrócić uwagę. Ja róża w zębach wstawiona w photoshopie do pysia jednej suni u Poker ;) Quote
Ziutka Posted September 4, 2013 Posted September 4, 2013 Nutusia napisał(a):To wcale nie jest głupi pomysł z tą kokardką - może zwrócić uwagę. Ja róża w zębach wstawiona w photoshopie do pysia jednej suni u Poker ;) W zupełności się zgadzam :) Quote
mestudio Posted September 4, 2013 Author Posted September 4, 2013 To TZ-a poproszę o piękną kukardę dla Kokoty - jutro jak powróci z dyżuru / także TZ masz już zaplanowany wieczór. Quote
Nutusia Posted September 5, 2013 Posted September 5, 2013 Wieczór spędzony na kukardowaniu Kokoty z pewnością będzie należał do udanych :) Quote
mestudio Posted September 6, 2013 Author Posted September 6, 2013 Kukardy nie ma, ale za to Kokota była dziś w salonie kosmetycznym na przeglądzie pazurków. Serduszko rozłożyło pieskowi pieluszkę, zaprosiła Koko na pieluszkę i potem udawała, że obcina pieskowi pazurki. Quote
Mattilu Posted September 6, 2013 Posted September 6, 2013 Czy to oznacza, ze Kokota zlagodniala? Quote
mestudio Posted September 6, 2013 Author Posted September 6, 2013 Kokota toleruje Serduszko, jednak trzeba uważać. Koko wie, że dziecko nie zrobi jej krzywdy bo ja tego pilnuję, ale w pewnych sytuacjach dalej potrafi warknąć na dziecko, a z drugiej strony lubi przy małej się położyć jak ta zasypia czy leży sobie. Także jak dla mnie Koko nie nadaje się za bardzo do domu z dzieckiem gdyż dzieci chcą mieć pieski do przytulania, a nikt nie będzie pilnował jej tak jak ja przy dziecku. Quote
Mattilu Posted September 6, 2013 Posted September 6, 2013 Rozumiem. Ale wzruszajaco sie razem prezentuja :calus: Quote
mestudio Posted September 6, 2013 Author Posted September 6, 2013 Mattilu napisał(a):Rozumiem. Ale wzruszajaco sie razem prezentuja :calus: No tak, w dodatku Koko sama ochoczo poddaje się takim zabawom, ale to takie trochę obłudne z jej strony. Sańka waży 35 kg i Serduszko może na nią się nawet położyć gdybym pozwoliła, a Sania nawet nie mrugnie okiem, a z Kokotą boję się ją zostawić na chwilkę w jednym pomieszczeniu. Quote
Nutusia Posted September 8, 2013 Posted September 8, 2013 O rany gościa, jak Maleńka urosła!!!!! Kokota, ty wredziochu podstępny, miziają cię, do salonów piękności zapraszają a ty co? ;) Quote
Mattilu Posted September 8, 2013 Posted September 8, 2013 A ja dzis na spacerze w Luksie widzialam klona Kokoty! I tez byla wredna, i w towarzystwie malej dziewczynki... dalej zadnych telefonow? Quote
Recommended Posts