Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 343
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

O matko... Trzeba wierzyć w cud, bo chyba nic innego nie pozostaje...
Na tych fotkach widać, że ona nie jest taka tylko czarno-biała. Coś tam spod tego czarnego "wystaje" ;)

Posted

Nutusia napisał(a):
To wcale nie jest głupi pomysł z tą kokardką - może zwrócić uwagę. Ja róża w zębach wstawiona w photoshopie do pysia jednej suni u Poker ;)

W zupełności się zgadzam :)

Posted

Kukardy nie ma, ale za to Kokota była dziś w salonie kosmetycznym na przeglądzie pazurków.

Serduszko rozłożyło pieskowi pieluszkę, zaprosiła Koko na pieluszkę i potem udawała, że obcina pieskowi pazurki.

Posted

Kokota toleruje Serduszko, jednak trzeba uważać. Koko wie, że dziecko nie zrobi jej krzywdy bo ja tego pilnuję, ale w pewnych sytuacjach dalej potrafi warknąć na dziecko, a z drugiej strony lubi przy małej się położyć jak ta zasypia czy leży sobie.
Także jak dla mnie Koko nie nadaje się za bardzo do domu z dzieckiem gdyż dzieci chcą mieć pieski do przytulania, a nikt nie będzie pilnował jej tak jak ja przy dziecku.

Posted

Mattilu napisał(a):
Rozumiem. Ale wzruszajaco sie razem prezentuja :calus:

No tak, w dodatku Koko sama ochoczo poddaje się takim zabawom, ale to takie trochę obłudne z jej strony.
Sańka waży 35 kg i Serduszko może na nią się nawet położyć gdybym pozwoliła, a Sania nawet nie mrugnie okiem, a z Kokotą boję się ją zostawić na chwilkę w jednym pomieszczeniu.