Mortes Posted March 18, 2015 Author Posted March 18, 2015 Trzymajcie Kochani kciuki :) Chyba Wasz zmasowany atak ogłoszeniowy dla Pysi przynosi skutki ;) Dzwonił dzis wielce obiecujący telefon o Pysię . Rodzinka z dwoma dziewczynkami 4 letnimi które juz mają w domu kotka i wiedzą jak obchodzić sie ze zwierzętami a poza tym Pysia mieszkała z dziećmi więc nie powinno być to dla niej szokiem . Rodzinka ma domek z ogródkiem i Pysia mieszkałaby w domu . Rodzinka mieszka w Sieprawiu więc tylko 25 km od hoteliku Makili . W niedzielę umówiłam ich na wizytę zapoznawczą z Pysia . Pani nie ma nic przeciwko wypełnieniu ankiety i wizycie PA . No to trzymamy kciuki :) 3 Quote
Little_My Posted March 18, 2015 Posted March 18, 2015 Trzymajcie Kochani kciuki :) Chyba Wasz zmasowany atak ogłoszeniowy dla Pysi przynosi skutki ;) Dzwonił dzis wielce obiecujący telefon o Pysię . Rodzinka z dwoma dziewczynkami 4 letnimi które juz mają w domu kotka i wiedzą jak obchodzić sie ze zwierzętami a poza tym Pysia mieszkała z dziećmi więc nie powinno być to dla niej szokiem . Rodzinka ma domek z ogródkiem i Pysia mieszkałaby w domu . Rodzinka mieszka w Sieprawiu więc tylko 25 km od hoteliku Makili . W niedzielę umówiłam ich na wizytę zapoznawczą z Pysia . Pani nie ma nic przeciwko wypełnieniu ankiety i wizycie PA . No to trzymamy kciuki :) Byłoby super gdyby się udało :) 1 Quote
Usiata Posted March 18, 2015 Posted March 18, 2015 Trzymam kciuki mocno za Maliznę :) jakoś bardziej mnie TEN telefon przekonuje :) a zdjątko Pysieńki pięknościowe bardzo :wub: Pasja Hera - bardzo dziękuję :) (no, jak Jej nie kochać?) P.S. u Rudaska wszystko OK, na dniach mam obiecane fotki Quote
Panna Marple Posted March 18, 2015 Posted March 18, 2015 Zdjęcie cudniaste :) Trzymam kciuki mocno za dom! Quote
Nutusia Posted March 19, 2015 Posted March 19, 2015 O - i tak właśnie miało być. Nie rozpaczać nigdy, że domek się wycofał, bo zawsze ten kolejny okazuje się lepszy :) 2 Quote
Grażyna49 Posted March 19, 2015 Posted March 19, 2015 i ja..... i ja dołączam się do trzymających kciuki. Zdjęcie roześmianej Pysieńki pięknościowe. 1 Quote
Mazowszanka13 Posted March 19, 2015 Posted March 19, 2015 Ja tam wierzę w zdolności ( nie z tego świata) Usiatej :) Quote
PaSja Hera Posted March 20, 2015 Posted March 20, 2015 Mortes czy coś wiadomo z domkiem? Czy Pani się nie wycofała? Pytam ,bo nie wiem czy ogłaszać dalej? Quote
Little_My Posted March 20, 2015 Posted March 20, 2015 Pysia jest umówiona w ten weekend na wizytę zapoznawczą rodziny, która mieszka niedaleko hoteliku. Ta pierwsza Pani po informacji, że jest umowa, już się nie odezwała. 1 Quote
Usiata Posted March 20, 2015 Posted March 20, 2015 Czyli niedziela jest bardzo ważnym dniem - kciukamy, jak najmocniej - od godz. 17-tej najlepiej :D ślemy dobre myśli, a one już swoje zrobią :) Quote
PaSja Hera Posted March 21, 2015 Posted March 21, 2015 Jeżeli byłoby coś nie tak,dajcie znać ,trzeba ogłaszać intensywnie,najlepiej 2 razy w tygodniu :) Quote
Usiata Posted March 22, 2015 Posted March 22, 2015 Trzymamy kciuki od rana i czarujemy...mocno... i buziaki dla Pysieńki ... :wub: Quote
Nutusia Posted March 22, 2015 Posted March 22, 2015 Pyniu, bez względu na wszystko - będzie DOBRZE!!! :) Quote
Recommended Posts