Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ruda spisała się niesamowicie - pokazała najlepszą stronę swojego charakteru :) ciągle wesoła, ciągle z merdającym ogonem, nie miała też nic przeciwko temu, żeby na środku centrum handlowego wywalić się kopytami do góry i uciąć sobie drzemkę;)

Niestety nic konkretnego, jeśli o ludziów chodzi... Rudzinka zbyt pospolita... :( Miejmy jednak nadzieję, że dzięki nowym super-zdjęciom będzie większe zainteresowanie :) to naprawdę niesamowita sunia, dzięki pobytowi u Kasi w hoteliku pokazała najcudowniejszą stronę swojego charakteru!!!

[quote name='Kama79']Ruda jest boska.
Ruda ajlowju.
Nikt mnie tak nigdy nie całował jak Ty ;)[/QUOTE]

I nie tulił się do Ciebie w trakcie jazdy, jak Rudzina .... ;)

Posted

Jak będą zdjęcia to czy mogę jedno "podebrać" i umieścić Rudzię na portalu gastronomicznym (smakipodbeskidzia) ? Wiem, że to trochę dziwne miejsce ale sporo ludzi odwiedza więc może akurat?

Posted

_bubu_, nie wiedziałam, że te zdjęcia są aż tak przepiękne!

I niech się tylko odezwie, kto śmie zaprzeczyć, że Ruda nie jest najwspanialsza na świecie :loveu: :mad:

CUDNE ZDJĘCIA!!! :loveu: :loveu: :loveu: Widziałam to wszystko na żywo, a jak oglądam zdjęcia to i tak ryczeć się chce, jak wspominam ją za kratami schroniska... :placz: