Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

pinczerka_i_Gizmo napisał(a):
Bo jak dotąd cichutko, ani pół telefonu... :(

Cierpliwości Ciotka, cierpliwości ;)

Chciałam o coś zapytać-czy Wy jesteście pewne, że Ruda ma ok.5 lat? Zaczęłam się zastanawiać jak zobaczyłam ten "siwy" pycholek:roll:

Posted

Musiała szybko osiwieć jej mordka. Zastanawiałyśmy się też z Lili, czy ten pyszczek po prostu nie jest biały, a nie siwy - bo ma też białe znaczenia w innych miejscach ciała.

Ma bardzo ładne zęby, prawie nie starte i białe, jej zachowanie też nie wskazuje na babcinkę;)

Posted

paula_t napisał(a):
Cierpliwości Ciotka, cierpliwości ;)

Chciałam o coś zapytać-czy Wy jesteście pewne, że Ruda ma ok.5 lat? Zaczęłam się zastanawiać jak zobaczyłam ten "siwy" pycholek:roll:

Jaki siwyyyyyyy????????????????????????????????????
To biały pycholek!! (jakby Ruda widziała co piszesz :evil_lol:)
Ząbki pierwsza klasa jak Pinczerka pisze :)

Posted

Lili8522 napisał(a):
Jaki siwyyyyyyy????????????????????????????????????To biały pycholek!! (jakby Ruda widziała co piszesz :evil_lol:) Ząbki pierwsza klasa jak Pinczerka pisze :)
Wybacz Rudziu ;) To faktycznie może ma po prostu takie ubarwienie, skoro w innych miejscach też są białe plamki:)Tak na pierwszy rzut oka wygląda jak suczka w sile wieku, więc może w tytule ogłoszenia, jak będę następnym razem robić, zaznaczę, że ma zaledwie 5 lat :)

Posted

pinczerka_i_Gizmo napisał(a):
Lili,a co chcesz zmenić, tekst ogłoszenia Rudej? Z mojego laptopa działa, spróbowałam zmienić tekst na tablicy Rudej i się udało.

To zmień tekst i tytuł :)