weszka Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 Dorothy napisał(a):weszka mysle ze zrobimy z niej uz pomoca jakiegos mistrza fryzjerskiego kiedys sznaucerka mini, co o tym sadzisz?? Ma predyspozycje?? Uwazam ze jest SLICZNA. :oops: Ma wspaniałe warunki na zrobienie z niej sznaucerka mini :evil_lol: Zapuścimy brodę, grzywkę, łapki i będzie jak znalazł :evil_lol: Dorothy - wspominałaś coś o oczkach Morgany, że może by jej nie zaszkodziła konsultacja okulistyczna. Tak sobie pomyślałam, ja 28 lub 29 maja jadę z Bono do dr Garncarza. Gdyby udało się dowieźć Morganę do Krakowa to mogłabym ją zabrać. Co myślisz? Quote
Dorothy Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 no lysawe bo dziewczyny gamoniowe wyciely przy skorze doopke. Ja reszte cielam tak 1.5 cm. Te przeswity mysle odrosna, narazie ma straszny lupiez, zlaza cale platki skory a jak blizej sie przyjrzec i podrapac paznokciem to drobniutko luszczy sie cala. Ran nie ma, tylko na tylnej nodze ja dziewczyny ciachnely nozyczkami obcinajac dreda. Poza tym mysle ze zdrowa ma skore, tylko pod ta skorupa nie mogla normalnie funkcjonowac. Quote
weszka Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 Pisałyśmy chyba równocześnie. Już doczytałam że jednak widzi. Quote
Dorothy Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 widzi ale jak bede mogla to moze pojade z Wami? jedziecie autem? pisze jak bede bo mialam do Niemiec jechac na pare dni. Oczywiscie z Morgana...;) Quote
weszka Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 W poniedziałek będę wiedziała dokładnie jak i co z wyjazdem to się jeszcze umówimy. Quote
LALUNA Posted May 16, 2007 Author Posted May 16, 2007 weszka napisał(a):W poniedziałek będę wiedziała dokładnie jak i co z wyjazdem to się jeszcze umówimy. To moze wtedy weźmiecie karmę od Lamii dla Morgany? I moze ta sterylka co? :razz: Quote
Dorothy Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 Laluna czy Ty aby nie jestes zbyt zachlanna na zmiany??;) Quote
LALUNA Posted May 16, 2007 Author Posted May 16, 2007 Dorothy napisał(a):Laluna czy Ty aby nie jestes zbyt zachlanna na zmiany??;) No ja tylko szukam dobrych okazji, znaczy sprzyjajacego zrządzenia losu. :eviltong: Quote
Dorothy Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 no tak,w sumie masz racje. Ale ja mam watpliwosci co do tej sterylki w Warszawie i transportu suni 400 km po zabiegu. Ona nie jest mloda, jesli zniesie to tak kiepsko jak moja Sunia to wiesz :-( Quote
anilla Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 Dorothy napisał(a): Dorothy co to za podstawiony pies?? i gdzie jest prawdziwa Morgana???? :evil_lol: :evil_lol: Quote
Dorothy Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 przysiegam, to ona....:multi: poznacie ja po smrodku, tylko szybko, bo juz tylko do dzis wieczor trwa promocja, potem idzie do kąpieli i sie skonczy....:evil_lol: Quote
BIANKA1 Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 Dorothy napisał(a):przysiegam, to ona....:multi: poznacie ja po smrodku, tylko szybko, bo juz tylko do dzis wieczor trwa promocja, potem idzie do kąpieli i sie skonczy....:evil_lol: A tam się skończy :cool3: Nie wyzbierasz z okolicy wszystkich sarnich bobków :evil_lol: Quote
anilla Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 Dorothy napisał(a):przysiegam, to ona....:multi: poznacie ja po smrodku, tylko szybko, bo juz tylko do dzis wieczor trwa promocja, potem idzie do kąpieli i sie skonczy....:evil_lol: podziwiam - ja jak wiesz mam mały uraz do kudłaczków ;) a Ty robisz cuda z tym psiakiem podglądam watek od początku i dalej go będe śledzić i trzymać kciuki... Quote
AniaB Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 wszyscy jesteście wspaniali..:loveu: i ci co wyciagneli i ci co wieźli i ci co organizowali.. i Ty dorothy i laluna - ze wierzyłyscie w morgane..:loveu: :loveu: ze ona ma jeszcze szanse na normalnosc..!! dzieki wam jeszcze jedno psie zycie ocalało!! morgan jest cudowna.. cudowna..:loveu: ktos napisał, ze schronisko jest jak lumpeks wyciagasz strzęp a po wypraniu widzisz metke diora...:evil_lol: Quote
anilla Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 AniaB napisał(a):ktos napisał, ze schronisko jest jak lumpeks wyciagasz strzęp a po wypraniu widzisz metke diora...:evil_lol: hasło roku :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
BIANKA1 Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 ktos napisał, ze schronisko jest jak lumpeks wyciagasz strzęp a po wypraniu widzisz metke diora... No , no . Ciotki zaczynają mnie cytować :evil_lol: Takie skojarzenie mialam przy PyZulce :p Quote
AniaB Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 bianko- to byłaś ty..właśnie nie mogłąm sobie przypomniec kto to pisał wiec nie wymieniłam nicka..:oops: tak - to cytat z bianki!!! Quote
AniaB Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 dziewczyny - sugarr na watku krakowskim napisala o paczce z pedigree dla szczeniakow.. moze komus sie przyda taka informacja - a nawet mozna wyslac ankiete i przekazac jedzenie dlaej.. zawsze sa przeciez jakies szczeniole w potrzebie... przepraszam za off tu link - post 2123 http://www.dogomania.pl/forum/showth...32052&page=213 Cytat: Napisał sugarr https://www.mh-uni-ssl.pl/MF/webform1.aspx# Mozna tu dostać jakieś bezpłatne: Są tam przede wszystkim : opakowanie suchej karmy Pedigree® Junior 500g cztery saszetki mokrej karmy Pedigree® Junior 100g Pedigree® DentaStix™ książeczka "Wszystko, co powinieneś wiedzieć o swoim piesku"Niestety z Pedigree, ale jak wypełni się większą część ankiety jest szansa na zapas karmy na 3 miesiące... Może dla jakiegoś schroniska się trafi? Jak dużo dogomaniaków wypełni to jest jakaś tam szansa, że karma trafi do potrzebujących :smile: Dostałam właśnie tą paczkę, naprawdę myślę, że warto to zamówić. Gdyby tak z 10 osób to dostało, to zabaweczki można sprzedać na bazarku a karmę przeznaczyć na jakieś najbiedniejsze szczeniory, może kieleckie? Pedigree czy nie, zawsze to jedzenie i zawsze jakieś pieniądze, zabaweczka urocza, ale jako że mam teraz tymczasowicza, to będzie dla niego. Już zamawiam na dane brata następną paczkę, co prawda nie ma psa... Ale przecież i tak trafi do psów :-D Bo niestety na ten sam adres mi nie przyślą Quote
figa33 Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 Tylko trzeba koniecznie zaznaczyć,że to szczeniak!!(w ankiecie oczywiście).... Quote
basia0607 Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 Nie wiem czy wiecie,ale Morgana nie bedzie gubila siersci. Ma ją identyczną jak nasza Samba.Sierśc na pewno jest miekka jek u pudla a nie sznaucera.To jest napewno zaleta psa ! Quote
gamoń Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 Kurde to był elegancki szmpon dl;a psów - zupełnie nie rozumiem dlaczego się Mordzi nie podobało :cool1: . Wygląda ślicznie i cieszę sie bardzo, że Twoje potwory Dorotko jej nie wystraszyły. Ucałuj dziewczynę mocno w nosek z pozdrowieniami od ciotki od tortur :eviltong: Quote
anula1959 Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 BIANKA1 napisał(a):ktos napisał, ze schronisko jest jak lumpeks wyciagasz strzęp a po wypraniu widzisz metke diora... No , no . Ciotki zaczynają mnie cytować :evil_lol: Takie skojarzenie mialam przy PyZulce :p Tylko dlaczego jakoś mnie to nie dziwi , że to jakże trafne spostrzeżenie wyszło spod "piora" Bianki?:evil_lol: Quote
Recommended Posts