Dorothy Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 a jak inaczej Mordzian przydomek Stara Torba (przedsiębiorcza) ma się bardzo dobrze, włąśnie przed chwilą poszła i przepędziła od udźca wołowego rozmiarów maczugi jednego młodego wielkiego bobtaila. A tak zajadle na niego skoczyła, że spylał aż się kurzyło. Że wzrok już nie dopisuje to miejscami kłapała w powietrze ale ogólny skutek znakomity. Lezy i oblizuje większy od niej gnat:p Quote
Czarodziejka Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 Taaa, przedsiębiorcze stare torby są niezykle zapobiegliwe. Ja zauważyłam ostatnio, jak Focz zakopuje w zgrabnie wykopanym dołku na mojej kwiatowej rabatce z tulipanami pół bochenka chleba. Zamiast zeżreć, alo zostawić biednym....Mordzian niewątpliwie też się o przyszłość swojego udźca zatroszczy :D Quote
Dorothy Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 oj tak :angryy: Rzuca sie na każdego kto zbliża sie do gnata, więc gnat wylądował wysoko na regale. Morgana pilnuje regału:diabloti: Niech no sie któryś zbliży.....:mad: Quote
figa33 Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 no i masz Dorothy psa stróżującego:evil_lol: pilnuje Ciebie , pilnuje gnata , regał.... pełne łapki pracy, zamęczysz tego psa po prostu :evil_lol: Quote
Dorothy Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 no co, ona tak sama z siebie :evil_lol: a powoli zaczyna upominać się o swoje prawa NAJWAżNIEJSZEJ jeśli chodzi o konkurencję ze strony SOni, i tu jest inaczej- na Sonie sie nie rzuca jak na duże psy, tylko stara się zwrócic na siebie uwagę. Robi przysiupy, podskoki, ja siadam a one obie przede mna i prześcigaja sie w sztuczkach, Sonia słupka staje, Morgana łapki na kolana i zagląda w oczy, i młyneczek, i podskok, no coś niemożliwego, jak w Shreku osioł- JA! JA WIEM! WIEM! WYBIERZ MNIE!! MNIE WYBIERZ!!:evil_lol: Quote
figa33 Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 Nie no, Dorothy niedługo będziemy świętować rocznicę jak Morgana obecnie góralska ślicznotka jest u Ciebie , a tu żadnej nawet malutkiej informacji na jej temat?;) Proszę o szczegółową relację.Koniec, kropka.:cool3: Quote
AnkaG Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 Dawno nie zaglądałam więc pozdrawiam i zdrówka całej czeredzie życzę. :lol: Quote
Czarodziejka Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 Off... byłam na stronce ;) Foty Mordzian porządane.... Quote
Peter Beny Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 Jezu , to już rok :shake::shake::shake: Ale się szybko starzeję :evil_lol::evil_lol: Quote
BIANKA1 Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 Co nowego u Mordzian ? Była jakaś impreza z okazji rocznicy ? I gdzie są wszyscy ? Quote
BIANKA1 Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 Chyba tutaj już nikt nie zagląda .Wszyscy zajęci Librą :-( Co słychać u Morgany ? Quote
Poker Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 BIANKA1 napisał(a): Co słychać u Morgany ? też dzisiaj myślałam o niej :cool3: Quote
Dorothy Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 Morgana przedwczoraj zostala ostrzyzona. Chodzi znow w czerwonym kubraczku. Tuz przed postrzyzynami zrobilam pare fotek:-) Ma sie ogolnie bardzo dobrze prócz pogłębiających sie problemów związanych z wiekiem- coraz gorzej widzi, średnios łyszy, węch tez czasem jakby nie ten. Ale dajemy radę :-) a co do watku Libry- wcale nie tak znowu wszyscy zajeci. Cisza w sprawie adopcji martwa...:-( Quote
figa33 Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 Widzę ,że z Morganki to teraz taki , no , że tak powiem " kawał baby":evil_lol:, i to zadowolenie z niej bijące:loveu: Quote
Dorothy Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 nie jest tak zle, po prostu ma wlosy jak hipis tutaj :-) ale teraz jest juz po strzyzeniu i wyglada znow jak sznaucer :-) ja odreagowuje przygotowania komunijne (to juz jutro) ale w przyszlym tyg zrobie i wkleje nowe w nowej fryzurze :-) Quote
BIANKA1 Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 Dzisiaj Wielki Dzień Julii . Pogoda dopisuje , słoneczko świeci :loveu: Jezus Chrystus wiele dni na Ciebie czekał, dziś przyszedł i w sercu Twym zamieszkał. Zaprosiłaś Pana w duszy swej czystości, On Twym przyjacielem, nie czyń Mu przykrości. Zaufaj Jemu, a będziesz dobrym człowiekiem, pomagaj ludziom i radość nieś uśmiechem. :iloveyou: Quote
Dorothy Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 dziekuje Wam, Komunia byla wspaniala, naprawde ksiadz wykazal sie wielkim wyczuciem, dzieciaki byly dzielne, zywiolowo braly udzial w mszy, spiewaly psalmy, czytaly modlitwy, no jestem pod wrazeniem. Przyjecie tez sie potem udalo, bylo nas 12 osob i dzieki mojej mamie ktora czuwala nad zapleczem kulinarnym bylo naprawde fantastycznie i pysznie. Co prawda mama pol cala sobote i pol niedzieli przesiedziala w kuchni, ale uwazam ze warto bylo. Tylko naczynia musialam pozyczac po calej rodzinie bo sie okazalo ze mam po 3 talerze:diabloti: Morgana spedzila niedziele w sypialni, nadmiar gosci jej sie niespecjalnie podobal. Quote
BIANKA1 Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 Bardzo się cieszę , że wszystko sie udało .Ja w niedzielę mam komunię wnuczka i bardzo jestem ciekawa , jak się spisze .gdy będzie musiał wystąpić publicznie:cool3: Quote
figa33 Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 Morganka trochę zapomniana , mam nadzieje ,że wszystko w porządku:lol: Po prostu świetnie jej się wiedzie.:lol: Quote
Dorothy Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 troche? ja mysle ze bardzo. Nie mam aparatu, nie wstawie zdjec. Morgana wyglada bardzo dobrze, niestety mocno kaszle, stale dostaje leki na serce, w te upaly jest duzo gorzej. :-( mam wrazenie ze jej duszno albo cos... Ponadto wzrok pogorszyl sie jej na tyle ze wieczorem po ciemku boi sie wychodzic, chyba juz wtedy nic nie widzi. Za dnia widzi chyba ruch, ale kiepsko. A poza tym- na spacerach i tak poszczekuje radosnie, a w domu pilnuje moich nog. Nie ufa obcym i nie daje sie glaskac. I jest kochanym psem :-) Quote
LALUNA Posted July 29, 2008 Author Posted July 29, 2008 Dorothy poprostu ją dalej kochaj i razem sie cieszcie z kazdego dnia. A foty porób. Nie obijaj się :mad: Quote
Recommended Posts