Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

dla nas tu każdy grosik ważny, a 50 zł to okrągła sumka :-)
przyda sie na przysmaki do ostrzenia psich zębów , zamiast na sprzętach, przyda sie na zakup miseczki dla malej Soni bo narazie wciąż je z talerzyka.

A Mordzian ma znowu cieczke :shake:
po niej już na 100% sterylka, nie ma siły....pieniądze są odłożone, nie ruszyłam ich, i chyba będzie trzeba się zdecydować...

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Laluna dała Morgane. Reszty nie wiem, ja nie dawałam.
Chwilowo będę mało pisać, mam zapalenie opłucnej i 40 stopni goraczki. Nie jestem w stanie siedzieć przed kompem,wybaczcie.:shake:

Posted

to prawda nie doleczyłam, kaszlałam dwa miesiące, a w sylwestra spocona byłam i mnie przewiało. Poszłam sobie sztuczne ognie z innymi oglądać :p
I tyle.

Narazie mam opieke bo samodzielnie nie jestem w stanie byc na nogach dłużej niż dziesięc minut. Potem sie przewracam:shake:
a tu przeciez koty konie psy morswiny Jula sama nie da rady
Nie marwtcie sie. Jak zostane bez pomocy bede wzywać :-)
buziaki wirtualne

Posted

no tak mniej wiecej wygladam :-(
byłam dziś u lekarza znów, dostałam inny antybiotyk, po tamtej Doksycyklinie miałam straszne problemy brzuchowe.:shake:
ale za to przyszła paczuszka od cioci figi33, czy ja moge to zacząć jeść jak chora jestem czy raczej lepiej nie karmić tych prątków i wirusów narazie?

Justyna :calus:

Posted

Dorotko są dwie szkoły , ale może zaczekaj aż skończysz antybiotyk.
Ja też bardzo źle znoszę doxycycklinę , mdłości itp.
Zdrowiej , wzmacniaj się , nie choruj.:lol:

Posted

o rany, aż tak źle?
no jeśli nie przyjdzie osobiście to jakoś wytrzymam, ale może niech zaczeka aż wyzdrowieję, bo nie wypada bić chorego :diabloti:
a jak zadzwoni i tak się nie dogadamy bo mam straszne ataki kaszlu:evil_lol:

Morgan ma cieczke nadal, dostała normalnie świra, łazi i każdemu stworzeniu nastawia tyłek włacznie z kotem, a wczoraj wraz z małą sunią wymyśliły samopomoc koleżeńską, Sonia wskakuje na nią i próbuje jej ulżyć, tylko nie ma czym:evil_lol:
sceny gwałtu dwóch suczek od wczoraj pasjonują moją Julkę, która nie może sie nadziwić MAMO SONIA MYSLI ZE JEST CHLOPCEM???

samce zamkniete w garażu piszczą i drapia niemiłosiernie, nocami szczekają i wyją, troche jestem niewyspana, ta ciągła gorączka plus to.... :shake:
nie wiecie może jak się stawia bańki poszukuję osoby doświadczonej co mi to dokładnie opisze... mam bańki i wszystko co trzeba ale nie wiem jak.
I czy bańki gumowe daja ten sam efekt?
dzwonie po rodzinie i wypytuję, rozbawiona mama zapytała czy chcę ogolić Morganie zadek i postawić bańki żeby jej cieczka przeszła:diabloti:

Posted

No niestety :diabloti: bardzo :angryy: żonka uznała że jesteśmy w związku jakim erotycznym :shake: A to nie prawda , ale ona uważa że idiota jestem że wysyłam tyle kasy :shake:, i nie korzystam , i tłumaczenia moje nic nie dają :lmaa::lmaa::lmaa:

Posted

Co do baniek gumowych to ich działanie można porównać do akupresury, masażu .Nie są takie jak te szklane , babcine. W aptece są szklane , bezogniowe,ale są drogie.

A takie szklane można postawić w następujący sposób:
- włożyć bańki do ciepłej wody , przygotować dłuższy drut , na końcu zakręcić watkę,
-przygotować np. denaturat lub spirytus włożyć drucik z watką do alkoholu , podpalić , włożyć płomyk do suchej bańki , szybko postawić bańkę na plecach ( ostrożnie , bo to najważniejszy moment aby nie poparzyć chorego i siebie:cool3:)
-bańki stawia się na szczytach , bokach , nie na kręgosłupie
-przykrywa sie plecy kołdrą i czekamy , bańkę odrywa się lekko przytrzymując skórę na brzegu
- i zostają śliczne czerwone plamy
Bardzo dobry sposób na oskrzela i płuca , ale trzeba po tym murem leżeć trzy dni w łóżku:mad:

Posted

trzy dni??? :-o :sadCyber:
ale jak ja to mam zrobić???

cholera :-(
to sie nie uda, ja trzy dni w zadnym razie nie uleże, zwłaszcza że gorączka mi spadła i już kombinuje co by tu robić bo pełno zaległości.

Peter, pomyśl czy by z nią do mnie nie przyjechać, może to coś da, jak zobaczy te zwierzaki wszystkie i ze mną porozmawia. Nie wiem, na mnie by podziałało. Z drugiej strony jednak niektóre kobiety na sam mój widok już dostają wścieku i nic do nich nie dociera :-(
smutne to bo nie znam faceta który byłby bardziej w porządku niż Ty.:lookarou:
przykro mi że masz przeze mnie przykrości:-(
nie wiem co Ci poradzic....:shake:

Posted

Dorotko ty się kuruj i lecz , a ja sobie dam radę :mad: Muszę żonkę trochę przetrzymać , ona mało zarabia i ma nerwa bo wydaję na psy tyle co jej pensja ( ale ja trochę lepiej zarabiam :evil_lol:) , wiec muszę chować wydruki z banku i będzie oki:razz:

Posted

Peter Beny napisał(a):
No niestety :diabloti: bardzo :angryy: żonka uznała że jesteśmy w związku jakim erotycznym :shake: A to nie prawda , ale ona uważa że idiota jestem że wysyłam tyle kasy :shake:, i nie korzystam , i tłumaczenia moje nic nie dają :lmaa::lmaa::lmaa:

A to zalezy jak tłumaczysz :diabloti:
A jakbys skorzystał, to juz nie byłbys idiota? :lol:
Moze powiedz ze Dorotka uczy Cie jezdzic konno i jest to kasa za jazdy, znaczy moze lepiej powiedz ze wypożyczasz konia na jazdy w terenie.
Bo ta nauka to moze w tej sytuacji źle sie kojarzyc. A i unikaj takich słów jak klacz, ogier. Najlepiej bedzie brzmiało wałacha ;)

Posted

Dawać tu żonę Petera na wątek....
Ja też wysyłam od czasu do czasu parę złoty Dorothy,
a nawet się nigdy nie widzieliśmy:roll:...
Ciekawe jak mnie nazwać;)...
A tak poważnie to najfajniejsze w pomaganiu zwierzakom jest to,
że one Ci nie podziękują, więc jest to 100% bezinteresowna pomoc, wysyłając kasę na psy czy koty nic z tego nie masz, żadnych układów, żadnych korzyści... i to jest super w świecie,
gdzie jednak najczęściej ręka rękę myje...
Pozdrawiam Dorothy:loveu::loveu::loveu:, jej przyjaciół:loveu::loveu::loveu:
i wszystkich cichych wielbicieli... Dorothy i wątku też...
Dominik