Dorothy Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 Tu niestety muszę się z Wami zgodzić :cool3: ale tak czy siak, mimo sporej liczby czworonogów wokół, czy nie jest szczęśliwa? Quote
Czarodziejka Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 Bardzo przedsiębiorcza, rezolutna stara torba. Uwielbiam takie :D Quote
figa33 Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 Ach te jej iskierki w oczkach!:loveu: na każdym zdjęciu błyszczą Quote
LALUNA Posted February 1, 2008 Author Posted February 1, 2008 Piękne zdjecia Mordzian w ruchu. ;) Czyli z łapka juz OK, skoro tak biega. :lol: Quote
tuxman Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 Ale ona tak fajnie wygląda - bo mnie nie ma w pobliżu :diabloti: Pozdrawiam Quote
Dorothy Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 akurat. Tobą to ona się niespecjalnie przejmuje.:diabloti: Nawet Cie była ugryzła, jak ją wkurzyłeś. Z łapką wszystko dobrze :-) Czarodziejko z ta przedsiębiorczą starą torbą to po prostu dowaliłaś, ryknęłam śmiechem tak że się cały dom rozszczekał...:evil_lol: Quote
tuxman Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 Ona mnie ugryzła? Hehe... Cóż, wydaje mi się, że to było całkiem inaczej, no ale cóż. :lol: Pozdrawiam Quote
Czarodziejka Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 Dorothy napisał(a):akurat. Tobą to ona się niespecjalnie przejmuje.:diabloti: Nawet Cie była ugryzła, jak ją wkurzyłeś. Z łapką wszystko dobrze :-) Czarodziejko z ta przedsiębiorczą starą torbą to po prostu dowaliłaś, ryknęłam śmiechem tak że się cały dom rozszczekał...:evil_lol: Stare torby to ukryte skarby - ja to wiem najlepiej ;) Niejedną mnie los uszczęśliwił :diabloti: Quote
tuxman Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 Czarodziejka napisał(a):Stare torby to ukryte skarby <cut> No, mnie to raczej ze skarbami, różne takie stare skrzynie się kojarzą, do których trzeba szukać kluczy które roztwierają różne takie... :lol: A z torbami (regardless czy nowymi czy starymi) to można co najwyżej pójść... Chociaż - nigdy nie wiadomo jak to jest u Czarodziejek :evil_lol: Pozdrawiam Quote
AnkaG Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 Rozwiane pukle Mordzian i ten uśmiech na pysiu.:lol: Quote
Czarodziejka Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 tuxman napisał(a):No, mnie to raczej ze skarbami, różne takie stare skrzynie się kojarzą, do których trzeba szukać kluczy które roztwierają różne takie... :lol: A z torbami (regardless czy nowymi czy starymi) to można co najwyżej pójść... Chociaż - nigdy nie wiadomo jak to jest u Czarodziejek :evil_lol: Pozdrawiam Czarodziejki z każdej torby coś wyczarują, nawet starej i poprutej. I zawsze jest to produkt niezwylke wydajny i ekonomiczny - dla przykładu patrz - torba z mojego awatara :loveu: Quote
figa33 Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 Czarodziejka napisał(a):Czarodziejki z każdej torby coś wyczarują, nawet starej i poprutej. I zawsze jest to produkt niezwylke wydajny i ekonomiczny - dla przykładu patrz - torba z mojego awatara :loveu: koniecznie muszę to napisać::lol: to była torebeczka wyjątkowa! z dyplomem MBA Quote
figa33 Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 Może jakieś małe info o Morganie?:cool3: Quote
BIANKA1 Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 figa33 napisał(a):Może jakieś małe info o Morganie?:cool3: Właśnie :roll: Quote
Dorothy Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 przepraszam Was. Mam angine. Do kompletu niewyleczonych oskrzeli. Zaczynam sie poddawac. Morgana ma sie dobrze jak zwykle :-) wygląda jakby młodniała z dnia na dzień... w przeciwieństwie do mnie. Tylko spacerów jej brak- nie mam siły.. ale nadrobimy wiosną :-) pozdrawiamy Quote
BIANKA1 Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Dorothy napisał(a):przepraszam Was. Mam angine. Do kompletu niewyleczonych oskrzeli. Zaczynam sie poddawac. Morgana ma sie dobrze jak zwykle :-) wygląda jakby młodniała z dnia na dzień... w przeciwieństwie do mnie. Tylko spacerów jej brak- nie mam siły.. ale nadrobimy wiosną :-) pozdrawiamy Zdrowiej w końcu . Ile można chorować :lol: Quote
figa33 Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Dorothy napisał(a):przepraszam Was. Mam angine. Do kompletu niewyleczonych oskrzeli. Zaczynam sie poddawac. Morgana ma sie dobrze jak zwykle :-) wygląda jakby młodniała z dnia na dzień... w przeciwieństwie do mnie. Tylko spacerów jej brak- nie mam siły.. ale nadrobimy wiosną :-) pozdrawiamy :glaszcze::glaszcze::glaszcze: Quote
monita Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Znowu jesteś chora :crazyeye: :glaszcze: Quote
tuxman Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 No wlaśnie - co tam u Dorotki? Czy już zdrowa jest? No i jak tam Pulpet? :diabloti: Pozdrawiam Quote
Dorothy Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 bardzo niesprawiedliwe. Morgana jest szczupla i zgrabna. Stanowisko pulpeta objął Boss i mimo moich starań nie oddaje palmy pierwszeństwa :p Jak zdrowie? Nie pytajcie. Wielkie spuchnięte bolące migdały. Kiedyś miałam tam gronkowca i zaczynam mieć obawy...:shake: i ten nieustający mokry kaszel. Nie wiem. Nie mam powoli sił. Morganka ma sie dobrze jak to ona, jak to bylo? Przedsiebiorcza stara torba:evil_lol: Jest kochana i dzielnie mnie broni. ;) Wczoraj bylam u lekarza bo bobki mają klopoty ze skórą, a Sunia dodatkowo z zebami, ma nadziąślaka, zęby się jej psują, kamień narasta w zastraszającym tempie. Ale musi poczekac... na drontal na odrobaczenie wszystkich psow i kotow (lecznica musiala specjalnie zamawiac taka ilosc, a to musial byc drontal bo znalazlam robala, takiego ze..:ekmm::ekmm::ekmm::flaming:..) musialam wydac 167 zl. Na zeby (200 zl) i leczenie skory (100) nie mam juz :-( chyba przestane pomagac psom, nie mam na leczenie wlasnych....:shake: Quote
Czarodziejka Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 Najpierw weź się za siebie Dorotko i to migiem :mad: Nie wiem, gdzie się podziewa twój szanowny małżonek :diabloti: Lanie mu się należy, że cię samą zostawia Samą, chorą i bez sił. Powinien spieszyć na koniu jak rycerz i z torbą pełną cudownych medykamentów. Quote
Recommended Posts