Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

Siedzi w osobnym boksie taka mała kruszyna. Przeaźliwy smutek bije od niej. Porusza się powolutku, boli ją połamana miednica.Nie skarży się, tylko jest bardzo przerażona. Boi się zrobić kupę w boksie.Pewnie nauczyli że nie wolno. Siusiać, siusia. Czego szukać dla niej? Domu. Na żadne DT nie liczę, zresztą ani pieniędzy, ani DT nie ma. Mogę prosić tylko o ogłaszanie.

http://

http://

Edited by monika55
  • Replies 64
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

monika55 napisał(a):
Gabi79 dzięki za propozycję. A skąd ja wezmę kasę na DT?

Ja nie chcę jakiejś z góry ustalonej kwoty, jedynie za zwrot kosztów leczenia i karmę, może by ktoś małej zafundował jakąś suchą???

Ostatnio pisałam do Izek77 w sprawie małych suń, bo facet z żoną z osiedla gdzie mieszkają moi rodzice szukają małej suni.

Domek bardzo dobry, pomyślałam, że mogła bym zabrać małą, a jak dojdzie do siebie zapoznać ją z tymi ludźmi.

Jeśli jej nie zechcą będziemy do skutku szukać DS

Posted

Gabi79 napisał(a):
Ja nie chcę jakiejś z góry ustalonej kwoty, jedynie za zwrot kosztów leczenia i karmę, może by ktoś małej zafundował jakąś suchą???

Ostatnio pisałam do Izek77 w sprawie małych suń, bo facet z żoną z osiedla gdzie mieszkają moi rodzice szukają małej suni.

Domek bardzo dobry, pomyślałam, że mogła bym zabrać małą, a jak dojdzie do siebie zapoznać ją z tymi ludźmi.

Jeśli jej nie zechcą będziemy do skutku szukać DS

Gabi, to uczciwe postawienie sprawy :loveu: i wielka szansa dla suni :lol:.

Posted

dana napisał(a):
Gabi, to uczciwe postawienie sprawy :loveu: i wielka szansa dla suni :lol:.

A dlaczego miała bym być nieuczciwa???? Nigdy bym nie wzięła dodatkowej złotówki

Posted

Jest nadzieja! :multi:
Widzisz, Monika55, nawet założenie wątku to jakaś szansa dla psiaka! :lol: Jak dobrze, ze ją zauważyłaś w tym boksie.....