M&S Posted March 18, 2013 Posted March 18, 2013 monika55 napisał(a):Wiesz, lecę pomagać i być może się czasem zapędze. Wiem, dużo masz na głowie. Oby chętni ludzie cierpliwie czekali na małą. Quote
monika55 Posted March 20, 2013 Author Posted March 20, 2013 Z malutką jest bardzo źle. Prawdopodobnie parwo.Tak to jest bo na wsi szczepi się tylko na wściekliznę, a na wirusówki już nie. A potem psina przywleka do schroniska. Trzymajcie za malucha, bo weterynarz daje małą nadzieje. Quote
M&S Posted March 20, 2013 Posted March 20, 2013 monika55 napisał(a):Z malutką jest bardzo źle. Prawdopodobnie parwo.Tak to jest bo na wsi szczepi się tylko na wściekliznę, a na wirusówki już nie. A potem psina przywleka do schroniska. Trzymajcie za malucha, bo weterynarz daje małą nadzieje. Bardzo zła wiadomość..... Trzymaj się dziewczynko. Trzymam z całych sił!!!!! Quote
monika55 Posted March 20, 2013 Author Posted March 20, 2013 Szczeniaczek, który jeszcze parę dni temu szalał już nie żyje. Sunieczka adoptowana na początku choroby, mimo super opieki coraz gorzej sie czuje. A tu czekam na wiadomość z coraz większym niepokojem. Quote
M&S Posted March 20, 2013 Posted March 20, 2013 monika55 napisał(a):Szczeniaczek, który jeszcze parę dni temu szalał już nie żyje. Sunieczka adoptowana na początku choroby, mimo super opieki coraz gorzej sie czuje. A tu czekam na wiadomość z coraz większym niepokojem. Straszne :-( Quote
Gabi79 Posted March 20, 2013 Posted March 20, 2013 monika55 napisał(a):Z malutką jest bardzo źle. Prawdopodobnie parwo.Tak to jest bo na wsi szczepi się tylko na wściekliznę, a na wirusówki już nie. A potem psina przywleka do schroniska. Trzymajcie za malucha, bo weterynarz daje małą nadzieje. Nie było mnie parę dni, zaglądam a tu takie złe wieści:-( Trzymaj się maleńka, musisz wyzdrowieć. Biedny szczeniaczek:-( Quote
monika55 Posted March 21, 2013 Author Posted March 21, 2013 Malutka niestety nie żyje. Zła passa trwa. Quote
M&S Posted March 21, 2013 Posted March 21, 2013 monika55 napisał(a):Malutka niestety nie żyje. Zła passa trwa. Bardzo smutna wiadomość:-(....śpij psinko spokojnie Quote
Bogusik Posted March 21, 2013 Posted March 21, 2013 Bardzo smutna wiadomość:-( Malutka chyba nawet nie miała imienia... [*] Quote
M&S Posted March 21, 2013 Posted March 21, 2013 monika55 napisał(a):Nie zdążyłam jej nazwać. ...Malutka Quote
stepelkaa Posted March 21, 2013 Posted March 21, 2013 Jej, wcześniej o nie czytałam i nawet bym nie przypuszczała. Biedna ;( Przynajmniej już nic ją nie boli ;( Quote
Recommended Posts