Gusiaczek Posted January 1, 2014 Posted January 1, 2014 Mestudio Kochana, ta "kolej rzeczy" mnie załamuje. Przecież wiem, rozumiem i nie na podziękowania łasa jestem .... Trafiłam do Was i zostałam, bo taki mój wybór, a Szu jest kroplą w morzu Waszych potrzeb mam nadzieję, że "Białą" Jamor ogarnie. Nie martw się - musimy dać radę. Noworocznie pozdrawiam :) Quote
mestudio Posted January 1, 2014 Author Posted January 1, 2014 Kochani pięknie Wam dziękuję za wpłaty, uporządkowałam, uzupełniłam, sięgnęłam do wyciągów on-line aż od marca żeby posprawdzać i oczopląsu dostałam. Zgubiłam opłatę za hotel listopadowy - a co tam :-), w ogóle jej nie uwzględniłam wcześniej. Potwierdzam wpływ na konto pieniążków bazarkowych dla szu -315 zł. Gusiaczku proszę zapytaj tą fantastyczną przyjaciółkę - proszę - jak ja mam rozdzielić jej wpłaty z listopada i grudnia bo w przelewie pisuje teraz na tymczasy mestudio i jednak zgłupiałam. Po opłaceniu grudniowego hotelowania w skarbonie mamy 541,22 zł. Quote
Mattilu Posted January 1, 2014 Posted January 1, 2014 Jestem, jestem zawsze. Internet na karte mi padl i wygladalo, ze w Nowy Rok o Was nie mysle, a ja mysle caly czas i zyczenia serdeczne naprawde dobrego Noweg Roku Wam przesylam i domu kochajacego dla Szu. Quote
Gusiaczek Posted January 2, 2014 Posted January 2, 2014 mestudio napisał(a):Kochani pięknie Wam dziękuję za wpłaty, uporządkowałam, uzupełniłam, sięgnęłam do wyciągów on-line aż od marca żeby posprawdzać i oczopląsu dostałam. Zgubiłam opłatę za hotel listopadowy - a co tam :-), w ogóle jej nie uwzględniłam wcześniej. Potwierdzam wpływ na konto pieniążków bazarkowych dla szu -315 zł. Gusiaczku proszę zapytaj tą fantastyczną przyjaciółkę - proszę - jak ja mam rozdzielić jej wpłaty z listopada i grudnia bo w przelewie pisuje teraz na tymczasy mestudio i jednak zgłupiałam. Po opłaceniu grudniowego hotelowania w skarbonie mamy 541,22 zł. Dla Szu z bazarku na konto poszło 200.00 zł, u nas zostało jeszcze 100.00 zł na ogłoszenia (zapłaciłam 15.00 zł za 130 ogłoszeń) , wyróżnienia. Zatem w skarbonce Szu jest o 115.00 zł mniej z tego, co piszesz. Sprawdź jeszcze raz - być może ja się mylę Gosia, powiedziała, że sama masz rozdysponować kasę. Quote
mestudio Posted January 2, 2014 Author Posted January 2, 2014 Gusiaczku, teraz kojarzę i widzę w zapiskach i sumie jaka na konto wpłynęła, ale jestem chwilowo nieprzytomna bo całą noc nie spałam przez psy, dopiero około 6 przysnęłam żeby o 7 wyjść na spacer. Poprawię po mocnej herbacie i może śniadaniu. Dziękuję, że sprawdziłaś. Pieniążki Pani Małgosi rozpiszę też później jak oprzytomnieję. Muszę zrobić zestawienie zwierzowe - wydatki na ten miesiąc i wtedy będę wiedziała któremu co przydzielić. Quote
mestudio Posted January 2, 2014 Author Posted January 2, 2014 W skarbonce mamy po poprawkach 426,22 zł, Gusiaczku, jeszcze raz dziękuję za pomoc. Quote
Gusiaczek Posted January 3, 2014 Posted January 3, 2014 Zatem czas na następne bazarowanie ;) a dziękować nie trzeba - dla mnie sama radość, że mogę być chociaż tak przydatna, że jestem wśród tych, którym los Ogonków nie jest obojetny Quote
cisowianka Posted January 3, 2014 Posted January 3, 2014 Witaj Szu (kojarzy mi się z Wu-Szu :roll:) Jestem tutaj pierwszy raz, mam nadzieje że cioteczki mnie nie pogonią bo przylazłam ale bez kasy :oops: Quote
mestudio Posted January 3, 2014 Author Posted January 3, 2014 Witam wszystkich odwiedzających radosnego Szu :-). cisowianka napisał(a):Witaj Szu (kojarzy mi się z Wu-Szu :roll:) Jestem tutaj pierwszy raz, mam nadzieje że cioteczki mnie nie pogonią bo przylazłam ale bez kasy :oops: Dobre :-), masz szczęście cisowianko, że w końcu zajrzałaś - tak to ujmijmy :-). Quote
Nutusia Posted January 3, 2014 Posted January 3, 2014 Załamująca kolej rzeczy nie jest mi obca. Podobnie jak samo czytanie. Oby 2014 rok był łaskawy dla Szu i przyniósł mu DOM. Quote
Gusiaczek Posted January 4, 2014 Posted January 4, 2014 Witamy Cioteczki (Cisowianko, klawo, że wpadłaś do Szu) Szu, Wariacie, w tym roku szuuuuuuuuuuurasz do DS! no ! :) Quote
Ellig Posted January 4, 2014 Posted January 4, 2014 cisowianka napisał(a):Witaj Szu (kojarzy mi się z Wu-Szu :roll:) Jestem tutaj pierwszy raz, mam nadzieje że cioteczki mnie nie pogonią bo przylazłam ale bez kasy :oops: Serdecznie witamy!:) Odswiezylam ogloszenia Szu i dodalam wiecej zdjec w albumie na FB, oglosilam tez naszego ulubienca na kilkunastu grupach pomocowych. Quote
mestudio Posted January 4, 2014 Author Posted January 4, 2014 Ellig napisał(a):Serdecznie witamy!:) Odswiezylam ogloszenia Szu i dodalam wiecej zdjec w albumie na FB, oglosilam tez naszego ulubienca na kilkunastu grupach pomocowych. Elu bardzo Ci dziękuję, widziałam :-). Dziś będę przejazdem u Szu, ale dosłownie na chwile odebrać naszą flexi - jedziemy pod Wrocław zawieźć psa przytuliskowego. Quote
mestudio Posted January 5, 2014 Author Posted January 5, 2014 Zajrzałam wczoraj do pana Szu w hoteliku, chłopak jest super przyjazny, on musi znaleźć dom w ciągu najbliższych miesięcy. Quote
Poker Posted January 5, 2014 Posted January 5, 2014 mestudio napisał(a):Elu bardzo Ci dziękuję, widziałam :-). Dziś będę przejazdem u Szu, ale dosłownie na chwile odebrać naszą flexi - jedziemy pod Wrocław zawieźć psa przytuliskowego. Byliście już we Wrocławiu? I nic nie mówiliście wcześniej? Na kawkę mogliście wpaść. Quote
mestudio Posted January 5, 2014 Author Posted January 5, 2014 Poker napisał(a):Byliście już we Wrocławiu? I nic nie mówiliście wcześniej? Na kawkę mogliście wpaść. Byliśmy w Brzegu o północy dosłownie i naprawdę przekazaliśmy psiaka, chwilę porozmawialiśmy o nim i ruszaliśmy do domu. To kawał drogi, a jechaliśmy nocą bo pusto na drogach i spokojniej. Quote
Gusiaczek Posted January 6, 2014 Posted January 6, 2014 mestudio napisał(a):Zajrzałam wczoraj do pana Szu w hoteliku, chłopak jest super przyjazny, on musi znaleźć dom w ciągu najbliższych miesięcy. Pewnie, że musi ... takie Ciacho bez domu ? Quote
Gusiaczek Posted January 6, 2014 Posted January 6, 2014 Ellig napisał(a):Serdecznie witamy!:) Odswiezylam ogloszenia Szu i dodalam wiecej zdjec w albumie na FB, oglosilam tez naszego ulubienca na kilkunastu grupach pomocowych. Kochana jesteś :) Quote
inka33 Posted January 6, 2014 Posted January 6, 2014 Przyszłam podpisać listę obecności pamiętających o Szu. ;) Quote
Mattilu Posted January 6, 2014 Posted January 6, 2014 (:Buńka:) napisał(a):Cześć Szu :* Pamiętam o tobie cały czas <3 To zupelnie tak jak ja :) Quote
Gusiaczek Posted January 7, 2014 Posted January 7, 2014 Witaj Szu, kolejne ogłoszenia już lecą w świat. Quote
Recommended Posts