Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mestudio Kochana,
ta "kolej rzeczy" mnie załamuje.
Przecież wiem, rozumiem i nie na podziękowania łasa jestem ....
Trafiłam do Was i zostałam, bo taki mój wybór,
a Szu jest kroplą w morzu Waszych potrzeb

mam nadzieję, że "Białą" Jamor ogarnie.
Nie martw się - musimy dać radę.

Noworocznie pozdrawiam :)

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kochani pięknie Wam dziękuję za wpłaty, uporządkowałam, uzupełniłam, sięgnęłam do wyciągów on-line aż od marca żeby posprawdzać i oczopląsu dostałam. Zgubiłam opłatę za hotel listopadowy - a co tam :-), w ogóle jej nie uwzględniłam wcześniej.

Potwierdzam wpływ na konto pieniążków bazarkowych dla szu -315 zł. Gusiaczku proszę zapytaj tą fantastyczną przyjaciółkę - proszę - jak ja mam rozdzielić jej wpłaty z listopada i grudnia bo w przelewie pisuje teraz na tymczasy mestudio i jednak zgłupiałam.

Po opłaceniu grudniowego hotelowania w skarbonie mamy 541,22 zł.

Posted

Jestem, jestem zawsze. Internet na karte mi padl i wygladalo, ze w Nowy Rok o Was nie mysle, a ja mysle caly czas i zyczenia serdeczne naprawde dobrego Noweg Roku Wam przesylam i domu kochajacego dla Szu.

Posted

mestudio napisał(a):
Kochani pięknie Wam dziękuję za wpłaty, uporządkowałam, uzupełniłam, sięgnęłam do wyciągów on-line aż od marca żeby posprawdzać i oczopląsu dostałam. Zgubiłam opłatę za hotel listopadowy - a co tam :-), w ogóle jej nie uwzględniłam wcześniej.

Potwierdzam wpływ na konto pieniążków bazarkowych dla szu -315 zł. Gusiaczku proszę zapytaj tą fantastyczną przyjaciółkę - proszę - jak ja mam rozdzielić jej wpłaty z listopada i grudnia bo w przelewie pisuje teraz na tymczasy mestudio i jednak zgłupiałam.

Po opłaceniu grudniowego hotelowania w skarbonie mamy 541,22 zł.

Dla Szu z bazarku na konto poszło 200.00 zł, u nas zostało jeszcze 100.00 zł
na ogłoszenia (zapłaciłam 15.00 zł za 130 ogłoszeń) , wyróżnienia.
Zatem w skarbonce Szu jest o 115.00 zł mniej z tego, co piszesz.
Sprawdź jeszcze raz - być może ja się mylę

Gosia, powiedziała, że sama masz rozdysponować kasę.

Posted

Gusiaczku, teraz kojarzę i widzę w zapiskach i sumie jaka na konto wpłynęła, ale jestem chwilowo nieprzytomna bo całą noc nie spałam przez psy, dopiero około 6 przysnęłam żeby o 7 wyjść na spacer. Poprawię po mocnej herbacie i może śniadaniu.
Dziękuję, że sprawdziłaś.
Pieniążki Pani Małgosi rozpiszę też później jak oprzytomnieję. Muszę zrobić zestawienie zwierzowe - wydatki na ten miesiąc i wtedy będę wiedziała któremu co przydzielić.

Posted

Zatem czas na następne bazarowanie ;)

a dziękować nie trzeba - dla mnie sama radość, że mogę być chociaż
tak przydatna, że jestem wśród tych,
którym los Ogonków nie jest obojetny

Posted

Witam wszystkich odwiedzających radosnego Szu :-).

cisowianka napisał(a):
Witaj Szu (kojarzy mi się z Wu-Szu :roll:) Jestem tutaj pierwszy raz, mam nadzieje że cioteczki mnie nie pogonią bo przylazłam ale bez kasy :oops:

Dobre :-), masz szczęście cisowianko, że w końcu zajrzałaś - tak to ujmijmy :-).

Posted

cisowianka napisał(a):
Witaj Szu (kojarzy mi się z Wu-Szu :roll:) Jestem tutaj pierwszy raz, mam nadzieje że cioteczki mnie nie pogonią bo przylazłam ale bez kasy :oops:

Serdecznie witamy!:)

Odswiezylam ogloszenia Szu i dodalam wiecej zdjec w albumie na FB, oglosilam tez naszego ulubienca na kilkunastu grupach pomocowych.

Posted

Ellig napisał(a):

Odswiezylam ogloszenia Szu i dodalam wiecej zdjec w albumie na FB, oglosilam tez naszego ulubienca na kilkunastu grupach pomocowych.

Elu bardzo Ci dziękuję, widziałam :-). Dziś będę przejazdem u Szu, ale dosłownie na chwile odebrać naszą flexi - jedziemy pod Wrocław zawieźć psa przytuliskowego.

Posted

mestudio napisał(a):
Elu bardzo Ci dziękuję, widziałam :-). Dziś będę przejazdem u Szu, ale dosłownie na chwile odebrać naszą flexi - jedziemy pod Wrocław zawieźć psa przytuliskowego.

Byliście już we Wrocławiu? I nic nie mówiliście wcześniej? Na kawkę mogliście wpaść.

Posted

Poker napisał(a):
Byliście już we Wrocławiu? I nic nie mówiliście wcześniej? Na kawkę mogliście wpaść.

Byliśmy w Brzegu o północy dosłownie i naprawdę przekazaliśmy psiaka, chwilę porozmawialiśmy o nim i ruszaliśmy do domu. To kawał drogi, a jechaliśmy nocą bo pusto na drogach i spokojniej.

Posted

mestudio napisał(a):
Zajrzałam wczoraj do pana Szu w hoteliku, chłopak jest super przyjazny, on musi znaleźć dom w ciągu najbliższych miesięcy.

Pewnie, że musi ... takie Ciacho bez domu ?

Posted

Ellig napisał(a):

Kochana jesteś :)