Ellig Posted December 16, 2013 Posted December 16, 2013 BAZAREK- zapraszamy! http://www.dogomania.pl/forum/threads/249581-B%C5%82yskawiczny-bi%C5%BCuteryjny-bazarek-%C5%9Bwi%C4%85teczny-do-18-grudnia! Quote
mestudio Posted December 17, 2013 Author Posted December 17, 2013 [quote name='Gusiaczek']Cudowne zdjęcie ! Elu, Kochana:loveu: Jest idealne do ogłoszeń. Święta nie w swoim domku ... smutne zadziwia mnie absolutny brak zainteresowania, tyle piesków od Jamora już grzeje pupy w DS ..... ehhhhhhhhhh[/QUOTE] Co zrobić, może Nowy Rok przyniesie coś dobrego. Dziękuję za wpłaty dla Szu - dotarły pieniążki skarbonkowe od Gusiaczka i pani Jagody, od Mattilu od pani Małgorzaty Sz. W ogóle nie mam humoru, nastroju, niczego. Za dużo psów w przytulisku, za mało ludzi mogących fizycznie pomóc. Wpłaty uzupełnię może ciemną nocą bo już wpisałam do zeszyciku i czekają. Przygnębia mnie to psiejskie życie i moja niemoc. Quote
Gusiaczek Posted December 17, 2013 Posted December 17, 2013 [quote name='mestudio']Co zrobić, może Nowy Rok przyniesie coś dobrego. Dziękuję za wpłaty dla Szu - dotarły pieniążki skarbonkowe od Gusiaczka i pani Jagody, od Mattilu od pani Małgorzaty Sz. W ogóle nie mam humoru, nastroju, niczego. Za dużo psów w przytulisku, za mało ludzi mogących fizycznie pomóc. Wpłaty uzupełnię może ciemną nocą bo już wpisałam do zeszyciku i czekają. Przygnębia mnie to psiejskie życie i moja niemoc.[/QUOTE] Ewuś, dzisiejszy dzień jest koszmarny - też mam nastrój wisielczy, płaczliwy i jeszcze te cholerne niusy :( Przesyłka odebrana, dziękuję :) Quote
Mattilu Posted December 17, 2013 Posted December 17, 2013 Cos nam sie wszystkim tu zebralo na gorzkie zale...mnie tez przygnebia swiadomosc, ze nie jestem w stanie zrobic wiecej, a potrzeby wciaz rosna. Ale trzeba sobie powtarzac, ze to co robimy ma sens. Sciskam Was. Quote
Gusiaczek Posted December 18, 2013 Posted December 18, 2013 Jeśli o mnie chodzi - miewam dni kryzysowe, takim był wczorajszy. Może "w powietrzu coś wisiało"? , a możne raz na jakiś czas trzeba wypłakać, odreagować .... i znów zabrać się do roboty Bardzo współczuję Ewie - my pomagamy wirtualnie, Ona jest w epicentrum .... :shake: a przecież Jej życie to nie tylko zwierzyniec ... rozumiem jak bardzo może być Jej ciężko Quote
Ellig Posted December 18, 2013 Posted December 18, 2013 Jest duzo ciezej niz sie nam wydaje, sytuacja bezpanskich zwierzat w Polsce jest naprawde tragiczna...:( Quote
malvaaa Posted December 18, 2013 Posted December 18, 2013 mestudio wykupiłam ogłoszenia na bazarku dla Szu, wstawiłam ale strasznie wolno to idzie :( mam nadzieję, że niebawem się ukarzą. Quote
Gusiaczek Posted December 19, 2013 Posted December 19, 2013 [quote name='malvaaa']mestudio wykupiłam ogłoszenia na bazarku dla Szu, wstawiłam ale strasznie wolno to idzie :( mam nadzieję, że niebawem się ukarzą.[/QUOTE] dziękuję w imieniu Szu :) a z jakiego bazarku? Quote
Gusiaczek Posted December 19, 2013 Posted December 19, 2013 Szu, bazarek "Czytajdłovo" przyniósł dochód dla ciebie 315.00 zł z tego otrzymujesz 200.00 zł na koszta SPA, 115.00 zł pozostaje na ogłoszenia dla ciebie Dobrej nocki moja Miłości :) Quote
Ellig Posted December 20, 2013 Posted December 20, 2013 Zmieniam ogloszenia Szu, oglaszam go od samego poczatku, zmieniam co miesiac zdjecia i nic, Szu ma ponad 1000 wejsc na tablicy.pl Quote
Gusiaczek Posted December 20, 2013 Posted December 20, 2013 [quote name='Ellig']Zmieniam ogloszenia Szu, oglaszam go od samego poczatku, zmieniam co miesiac zdjecia i nic, Szu ma ponad 1000 wejsc na tablicy.pl[/QUOTE] Kochana, napisałam do Ciebie w tej sprawie. Po świętach trzeba chłopaka wziąć z kilku stron, dosyć tego wczasowania ;) inne Ogonki czekają, a Szu powinien mieć kochający, dobry dom. Quote
Gusiaczek Posted December 21, 2013 Posted December 21, 2013 Mestudio, w poście rozliczeniowym proszę Cię, byś zamieściła, że z ostatniego bazarku 115.00 zł jest u mnie na ogłoszenia Szu. Oczywiście będę się z nich rozliczała tutaj. Quote
Gusiaczek Posted December 21, 2013 Posted December 21, 2013 Uważasz, że psy nie idą do Nieba? Wierz mi, będą tam prędzej niż ktokolwiek z nas. ([SIZE=2]Robert Luis Stiwenson) Nie ma wiary, która nie została zachwiana, z wyjątkiem tej, jaką ma w sobie wierny pies. (K. Lorenz) Tylko pies nie skarży się nigdy na ubóstwo swego pana. (przysłowie wietnamskie) Za pieniądze możesz kupić psa, ale nie machanie jego ogona Posiadanie psa jest jak tęcza. Szczenięta są radością na jednym jej końcu. Stare psy są skarbem na drugim. (C. Alexander) Psy są mądre. Chowają się w kącie, liżą swoje rany i wracają do świata dopiero wtedy, gdy są do tego gotowe [SIZE=2](A. Christie) Nie bierz uwielbienia swojego psa za ostateczny dowód na to, że jesteś super (A. Anders) Nie ma na świecie przyjaźni, która trwa wiecznie. Jedynym wyjątkiem jest ta, którą obdarza nas pies. (K. Lorenz) Zastanawiałeś się kiedyś, co one o nas muszą myśleć? No popatrz tylko - wracamy ze spożywczego z niesamowitą zdobyczą: kurczakiem, wieprzowiną, połową cielaka. Muszą myśleć, że jesteśmy najlepszymi myśliwymi na świecie (A. Tyler) [SIZE=4]Ratując jednego psa, nie zmienimy świata... ale świat zmieni się dla tego jednego psa Świąteczne serdeczności O&G Quote
malvaaa Posted December 21, 2013 Posted December 21, 2013 http://www.dogomania.pl/forum/threads/248476-Bazarek-og%C5%82oszeniowy-do-6-12-2013/page19 tutaj wykupiłam ogłoszenia Quote
Ellig Posted December 21, 2013 Posted December 21, 2013 [quote name='Gusiaczek']Kochana, napisałam do Ciebie w tej sprawie. Po świętach trzeba chłopaka wziąć z kilku stron, dosyć tego wczasowania ;) inne Ogonki czekają, a Szu powinien mieć kochający, dobry dom. Szu caly czas oglaszam na tablica.pl, plus jak mogę to wyrozniam ogloszenie, obecnie dane do kontaktu sa podane na Jamora. http://tablica.pl/oferta/mlody-piekny-i-zdrowy-pies-szuka-kochajacego-domu-ID2MJ8N.html Quote
Gusiaczek Posted December 22, 2013 Posted December 22, 2013 [quote name='malvaaa']http://www.dogomania.pl/forum/threads/248476-Bazarek-ogłoszeniowy-do-6-12-2013/page19 tutaj wykupiłam ogłoszenia Bardzo dziękuję tekst i zdjęcia od Eli lub Ewy Quote
Mattilu Posted December 26, 2013 Posted December 26, 2013 Dziewczyny Cie oglaszaja, wszyscy Ci kibicujemy, a te glupie ludzie nic...Szu kochany... Quote
Gusiaczek Posted December 27, 2013 Posted December 27, 2013 Witaj Szu:) Odcięłam się na czas świąt od netu, telefonów i TV, ale nie od myśli o tobie. Zaraz zabieram się za wysłanie ogłoszeń. Dobrego dnia Quote
Gusiaczek Posted December 30, 2013 Posted December 30, 2013 Dzisiaj przelałam 15.00 zł na ogłoszenia dla Szu. Pozostało 100.00 zł Quote
Ellig Posted December 31, 2013 Posted December 31, 2013 [FONT=comic sans ms]Na nadchodzący Nowy Rok: [/FONT][FONT=comic sans ms]Mnóstwa miłości i radości wszystkim co dom mają. Ciepłych domów i miłości dla tych, które wciąż czekają. Tym sponiewieranym- ludzi z cierpliwością serca dla tych "najbrzydszych", i młodych i starych kalekich i smutnych- nigdy nie kochanych. Sylwestra w nocnej ciszy kotom z myszką, psiakom z zabawkami, myszkom i świnkom z siankiem, ziarenkami. Wytrwałości zaś ludziom, którzy pomagają, niosą dary braciszkom co niewiele mają...[/FONT] Quote
Gusiaczek Posted December 31, 2013 Posted December 31, 2013 Szu Kochany, mam nadzieje, że nadchodzący czas przyniesie Ci Domek i Kochającego Człowieka. Buziole noworoczne dla wszystkich tych, którym Twój los nie jest obojętny:) Quote
Gusiaczek Posted January 1, 2014 Posted January 1, 2014 Proszę,nie!!!!: "jestem, zaglądam, ale nie piszę bo ..." No właśnie: co ? "bo" Jestem tu i teraz, Wielki Szu potrzebujący domu!!! Uwaga: Gusiak już się wkurzyła, że od Jamora mnie nie wykurzyła ;) Szu Ps. I jestem coraz bardziej wkurzona, wiem tyle Potrzebowskich .... ale po co były deklaracje, oświadczenia prawie jak w USC? Tyle Was było, a teraz cisza u Szu? :shake: Wystarczy podnieść wątek. Boli? ... chyba nie bardzo dziękuje tym, którzy SĄ :) Szczęśliwego nie tylko Nowego Roku Gusia Quote
mestudio Posted January 1, 2014 Author Posted January 1, 2014 Gusiaczku, taka kolej rzeczy. Zobacz wątek Pako. Cisza kompletna, sama sobie tam hulam, bo piesek ma dt i dwie nawiedzone z Kozienic co go karmią itd. Gusiaczku, gdyby nie Ty i Twoje przyjaźnie wierne, ogłoszenia Ellig, gdyby nie stałe wpłaty Mattilu to miałabym już u siebie schronisko, a Szu zabrać nie mogę. A teraz jeszcze biała suka u Jamora na utrzymaniu. Był jeden telefon w sprawie Szu z nowych ogłoszeń, ale pani się coś długo zastanawia, także jeden, ale nijaki. Wszystkim - tej skromnej, ale jakże hojnej grupce wiernych osób pomagających pieskowi pięknie dziękuję, bez Was nie wyobrażam sobie pomagania temu psiakowi. Quote
Recommended Posts