elik Posted January 31, 2013 Posted January 31, 2013 [quote name='__Lara']Przydałoby się - ja niestety czasowo nie wyrabiam, doba jest za krótka :/[/QUOTE] Niestety dla mnie też. Moją dobę dobrze byłoby wydłużyć co najmniej o drugie tyle. Biedna mała trzymam kciuki. Quote
obiezyswiat75 Posted January 31, 2013 Posted January 31, 2013 Jestem na zaproszenie. Postaram się wpłacic jakies pieniadze. Quote
tiggi Posted January 31, 2013 Posted January 31, 2013 Triszko, myślimy o Tobie cały czas, zbieraj się Malutka. Quote
agusiazet Posted January 31, 2013 Posted January 31, 2013 Jak mała? Poproszę nr konta, coś przeleję dla suńki w potrzebie:) Quote
ewu Posted January 31, 2013 Posted January 31, 2013 [quote name='agusiazet']Jak mała? Poproszę nr konta, coś przeleję dla suńki w potrzebie:)[/QUOTE] Konto Fundacji , zaraz prześlę Quote
Lobaria Posted January 31, 2013 Posted January 31, 2013 Info od Klaudii : [h=5][B]Z lecznicy wieści nie są pozytywne... U małej bez zmian... Nadal silna biegunka krwotoczna... Lekarze robią co mogą, walczą o Nią. Najważniejsze,że Ona też się nie poddaje. Dostaje leki, bo brzuszek bardzo obolały. Jest słaba,ale zaczyna się podnosić. MUSI dać radę. Prosimy o wsparcie. Koszta nas zjedzą..[/B][/h] Quote
MALWA Posted January 31, 2013 Posted January 31, 2013 Jestem na zaproszenie ewu, juz wczoraj je otrzymałam, ale dogo świrowało, i nie mogłam tu wejść, podobno "serwer był przeciążony"........ Wpłacę dla malutkiej 20 zł ...zdrowiej mała........ Quote
Avilia Posted January 31, 2013 Posted January 31, 2013 Bardzo Wam dziękuję, że jesteście tu wszyscy. Pieniądze potrzebne - to fakt, bo niestety koszty leczenia są ogromne :( Ale jeszcze bardziej potrzebne są ciepłe myśli o kochanej, maleńkiej Triszce. I jakie koszty by nie były, najważniejsze jest jej życie! Proszę, myślcie o niej ciepło, musimy wierzyć, że się uda! Jak sobie tak pomyślę co by było gdybyśmy codziennie do Punktu nie zaglądały to aż mnie ciarki przechodzą... Jutro zrobię rozliczenie wpłat. Quote
ewu Posted January 31, 2013 Posted January 31, 2013 [quote name='Avilia']Bardzo Wam dziękuję, że jesteście tu wszyscy. Pieniądze potrzebne - to fakt, bo niestety koszty leczenia są ogromne :( Ale jeszcze bardziej potrzebne są ciepłe myśli o kochanej, maleńkiej Triszce. I jakie koszty by nie były, najważniejsze jest jej życie! Proszę, myślcie o niej ciepło, musimy wierzyć, że się uda! Jak sobie tak pomyślę co by było gdybyśmy codziennie do Punktu nie zaglądały to aż mnie ciarki przechodzą... Jutro zrobię rozliczenie wpłat.[/QUOTE] Zapraszałam niezawodne cioteczki. Sunieczko trzymaj się kochana, słodka... Quote
__Lara Posted January 31, 2013 Author Posted January 31, 2013 Triszko, wierzymy w Ciebie malutka psinko. Quote
inka33 Posted January 31, 2013 Posted January 31, 2013 Zaglądam, jak obiecałam i :kciuki: trzymam.... Przepraszam, że więcej pomóc nie mogę... Quote
Justa i zwierzaki Posted January 31, 2013 Posted January 31, 2013 Nie poddawaj sie maleńka , trzymam kciuki ... Quote
Maruda666 Posted January 31, 2013 Posted January 31, 2013 Zaglądam z nadzieją że ciut lepiej. Trzymaj się mała :) Poszło 50zł na leczenie. Quote
asiuniab Posted January 31, 2013 Posted January 31, 2013 [quote name='Avilia']Bardzo Wam dziękuję, że jesteście tu wszyscy. Pieniądze potrzebne - to fakt, bo niestety koszty leczenia są ogromne :( Ale jeszcze bardziej potrzebne są ciepłe myśli o kochanej, maleńkiej Triszce. I jakie koszty by nie były, najważniejsze jest jej życie! Proszę, myślcie o niej ciepło, musimy wierzyć, że się uda! Jak sobie tak pomyślę co by było gdybyśmy codziennie do Punktu nie zaglądały to aż mnie ciarki przechodzą... Jutro zrobię rozliczenie wpłat.[/QUOTE] dziewczyny jesteście wielkie, psiuchy w swoim ogromnym nieszczęściu jakim jest bezdomność, mają tę odrobinę szczęścia, że Wy tam jesteście; Triszunia trzymam za Ciebie kciuki; Quote
Selenga Posted February 1, 2013 Posted February 1, 2013 (edited) [B][URL="http://allegro.pl/show_item.php?item=2995626911"] http://allegro.pl/show_item.php?item=2995626911[/URL][/B] Proponowałabym jednak żeby dogomaniacy NIE KUPOWALI cegiełek. Dlaczego? Ponieważ od każdej aukcji musimy zapłacić prowizję - niby niewiele bo tylko 5% ale przy 200 cegiełkach to już się robi 50 zł, a to wcale nie jest mała kwota. Jeżeli wpłacicie swoje pieniądze bezpośrednio na konto, to dla psiaka będzie przeznaczona cała wpłacona przez was kwota, a jeśli kupicie cegiełki, to część tej kwoty zgarnie allegro. Zostawmy allegrowe cegiełki dla tych, którzy nie są na dogomanii - oni nie mają innej drogi pomocy. Albo róbcie tak jak to robią niektórzy wpłacający - kupują 1 cegiełkę ale wpisują wysoką kwotę w koszty przesyłki. Edited February 1, 2013 by Selenga Quote
malagos Posted February 1, 2013 Posted February 1, 2013 Może nowy dzień = nowe dobre wieści?........... Quote
Lobaria Posted February 1, 2013 Posted February 1, 2013 [quote name='Selenga'][B][URL="http://allegro.pl/show_item.php?item=2995626911"] http://allegro.pl/show_item.php?item=2995626911[/URL][/B] Proponowałabym jednak żeby dogomaniacy NIE KUPOWALI cegiełek. Dlaczego? Ponieważ od każdej aukcji musimy zapłacić prowizję - niby niewiele bo tylko 5% ale przy 200 cegiełkach to już się robi 50 zł, a to wcale nie jest mała kwota. Jeżeli wpłacicie swoje pieniądze bezpośrednio na konto, to dla psiaka będzie przeznaczona cała wpłacona przez was kwota, a jeśli kupicie cegiełki, to część tej kwoty zgarnie allegro. Zostawmy allegrowe cegiełki dla tych, którzy nie są na dogomanii - oni nie mają innej drogi pomocy. Albo róbcie tak jak to robią niektórzy wpłacający - kupują 1 cegiełkę ale wpisują wysoką kwotę w koszty przesyłki.[/QUOTE] Pięknie dziękujemy :Rose: Quote
Avilia Posted February 1, 2013 Posted February 1, 2013 [quote name='Selenga'][B][URL="http://allegro.pl/show_item.php?item=2995626911"] http://allegro.pl/show_item.php?item=2995626911[/URL][/B] Proponowałabym jednak żeby dogomaniacy NIE KUPOWALI cegiełek. Dlaczego? Ponieważ od każdej aukcji musimy zapłacić prowizję - niby niewiele bo tylko 5% ale przy 200 cegiełkach to już się robi 50 zł, a to wcale nie jest mała kwota. Jeżeli wpłacicie swoje pieniądze bezpośrednio na konto, to dla psiaka będzie przeznaczona cała wpłacona przez was kwota, a jeśli kupicie cegiełki, to część tej kwoty zgarnie allegro. Zostawmy allegrowe cegiełki dla tych, którzy nie są na dogomanii - oni nie mają innej drogi pomocy. Albo róbcie tak jak to robią niektórzy wpłacający - kupują 1 cegiełkę ale wpisują wysoką kwotę w koszty przesyłki.[/QUOTE] Wow, Selenga - jakie piękne allegro. Bardzo dziękujemy! Quote
Lobaria Posted February 1, 2013 Posted February 1, 2013 Kopiuje z fb wpis Klaudii [h=5]Wieści z lecznicy dają iskierkę nadziei. Rokowania nadal ostrożne, bo parwo to podstępna choroba,ale mała silniejsza, brak temp i wymiotów. Fakt - biegunka z krwią jest nadal,ale podobno maleństwo merda ogonkiem. Pani Doktor była z tego powodu bardzo zadowolona :)[/h] Quote
ewu Posted February 1, 2013 Posted February 1, 2013 [quote name='Lobaria']Kopiuje z fb wpis Klaudii [B]Wieści z lecznicy dają iskierkę nadziei. Rokowania nadal ostrożne, bo parwo to podstępna choroba,ale mała silniejsza, brak temp i wymiotów. Fakt - biegunka z krwią jest nadal,ale podobno maleństwo merda ogonkiem. Pani Doktor była z tego powodu bardzo zadowolona :)[/B] [/QUOTE] Trzymaj się malutka... Quote
MALWA Posted February 1, 2013 Posted February 1, 2013 Jak sie masz malutka? Poleciało 20 zł ode mnie. Quote
Lobaria Posted February 1, 2013 Posted February 1, 2013 [quote name='MALWA']Jak sie masz malutka? Poleciało 20 zł ode mnie.[/QUOTE] Bardzo dziękujemy, dzisiejsze info / optymistyczne / wyżej :) Quote
Recommended Posts