Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 205
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

agusiazet napisał(a):
Super, że jest dobrze:)

Tylką skąd ten DT wziąć?

No właśnie ;/
Obdzwaniamy wszystkich w okolicy. A nawet tych z dalszych regionów...Nikt nie może przyjąć, bo ma full :(

Posted

Avilia napisał(a):
Coś się kroi u byłego DT naszej Dagi - ale to jeszcze nic pewnego. Będziemy mieć dziś wieczorkiem info...

Trzymam kciuki..

Posted

MAMY TYMCZAS!!!

Kochana Agata (były DT naszej Dagi) przyszłą nam na pomoc i przyjmie małą :) Ona obdzwoniła swoich wetów, my swoich i nie ma przeciwwskazań co do wprowadzenia do domu psa po parwo jeżeli psy są szczepione :) Oczywiście jest jedno "ale" - przez 6 miesięcy nie można wprowadzić do domu psa niezaszczepionego bądź szczenięcia.

SZUKAMY TRANSPORTU Z BIELSKA B. DO SOSNOWCA!
Wybiera się ktoś może w sobotę?

Posted

Tak mi to imię Triszka utkwiło w pamięci, ze w nocy się obudziłam z nim "na ustach"..... :evil_lol: :eviltong: Tak jak kiedyś Pryszczyk :cool3:
Zyczę maleńkiej szybkiego powrotu do zdrowia i sił.

Posted

Avilia napisał(a):
MAMY TYMCZAS!!!

Kochana Agata (były DT naszej Dagi) przyszłą nam na pomoc i przyjmie małą :) Ona obdzwoniła swoich wetów, my swoich i nie ma przeciwwskazań co do wprowadzenia do domu psa po parwo jeżeli psy są szczepione :) Oczywiście jest jedno "ale" - przez 6 miesięcy nie można wprowadzić do domu psa niezaszczepionego bądź szczenięcia.

SZUKAMY TRANSPORTU Z BIELSKA B. DO SOSNOWCA!
Wybiera się ktoś może w sobotę?

Macie ten transport?

Posted

ewu napisał(a):
Macie ten transport?

Tak, dziewczyna dzisiaj już w domku tymczasowym :)
Ale straszna z niej chudzina :( Prosiłam o zrobienie paru fot - jak dostanę to wrzucę...