Hmmm Posted March 29, 2013 Posted March 29, 2013 Może się naczekają ale w końcu trafią im się super domki! Quote
MagdaB Posted March 30, 2013 Posted March 30, 2013 Moim skromnym zdaniem nie ma brzydkich psów :) Quote
jotpeg Posted March 30, 2013 Posted March 30, 2013 [quote name='choba']Pani Ania dzisiaj powiedziała, że Karbon i Hefner to chyba nigdy nie pójdą do domu, bo są takimi brzydkimi psami. Oby jej słowa się nie sprawdziły - przecież oni nie są brzydcy, tylko oryginalni ;) Dzisiaj jeden chłopiec pytał, czy Karbon jest chory, że ma takie krótkie nóżki. Ale to tylko potwierdza, że obok niego nie da się przejść obojętnie - oby ten szczekacz kogoś w końcu zauroczył :roll: przecież on jest bardzo fajny!!! charakterystyczny! jak dla mnie superpies! nie to ładne, co ładne, tylko co się komu podoba! Quote
Romina_74 Posted April 4, 2013 Posted April 4, 2013 i jak tam życie płynie naszemu pięknemu akrobacie? Quote
choba Posted April 5, 2013 Author Posted April 5, 2013 Zainteresowania Karbonem dalej brak. A poza tym bez zmian... Na każdego psa trzeba przynajmniej zawarczeć, a najlepiej się rzucić... Nie wiem, co zrobić, żeby to zmienić... :shake: Quote
choba Posted April 6, 2013 Author Posted April 6, 2013 Dzisiaj tylko napiszę, że Karbon znowu narozrabiał... O ile początek spaceru był wyjątkowo dobry - nie było żadnego spięcia z Agentem, to koniec już był o wiele gorszy...:shake: Oczywiście znowu dostało się niewinnemu... Poza tym poczułam na własnej skórze, że nie mogę go ciągle męczyć czesaniem, bo jego cierpliwość ma granice. Quote
Romina_74 Posted April 6, 2013 Posted April 6, 2013 no, no ... czytałam conieco na wątku Gucia :( jeszcze trochę a trzeba będzie Karbonowi zmienić imię na Lecter Quote
jotpeg Posted April 10, 2013 Posted April 10, 2013 oj tam, oj tam - Karbon chce być jedynakiem i tyle. ew. towarzystwo damskie może być. fajny chłopak o zdecydowanym charakterze, a nie jakieś ciepłe kluski :diabloti: Quote
choba Posted April 10, 2013 Author Posted April 10, 2013 oj tak, charakter to on ma naprawdę zdecydowany :evil_lol: Quote
choba Posted April 11, 2013 Author Posted April 11, 2013 Dzisiaj Karbon cierpliwie znosił przymiarki szelek. Potem trochę w jednych pochodził, ale na koniec okazało się, że są Melmana, więc w sobotę będą kolejne przymiarki. Poza tym był na spacerku z Agentem - chłopaki pochodzili trochę po parku w Szopienicach. I nic dzisiaj nie nabroił :D Quote
Romina_74 Posted April 11, 2013 Posted April 11, 2013 a to dzisiaj dzień dobroci dla zwierząt i opiekuna święctował Karbon :):):) a tych obroży i szelek to więcej nie mogłaś już mu ubrać ? ;) Quote
choba Posted April 11, 2013 Author Posted April 11, 2013 Zabezpieczenie ważna rzecz ;) - przynajmniej jest za co łapać w razie wypadku... Jedna obroża z numerkiem (ale bez możliwości zapięcia), jedna z zapięciem... No i szelki profilaktycznie. Faktycznie trochę tego jest :evil_lol: Ale już więcej się na niego nie zmieści :p Quote
ania91sc Posted April 11, 2013 Posted April 11, 2013 Dobrze, dobrze :D Teraz Karbon jest tak wyposażony, że na pewno nie ucieknie, ani nie wyrwie oczka z obroży, bo ma w zapasie na karku kilka innych :D :D :D Quote
choba Posted April 13, 2013 Author Posted April 13, 2013 Dzisiaj Karbon był już mniej wystrojony - tylko jedna nowa obroża i szelki ;) I muszę powiedzieć, że wyjątkowo grzeczny był. Kilka razy zdarzyło mu się warknąć, ale i tak widać znaczną różnicę: - nie szczekał przez 10 minut po wyjściu z boksu - jak Melman zaczął mu deptać po ogonie, to nawet się nie odwrócił, tylko warknął - nie zrobił rozróby w schronisku, jak sporo psów chowało się przed deszczem - powąchał się ładnie z Leją :) Raz nawet zdarzyło mu się dzisiaj uciec z podkulonym ogonkiem od psa, którego spotkaliśmy na spacerze :roll: Poza tym pierwszy raz widziałam dzisiaj, jak Karbon się bawi :cool3: Co prawda tylko chwilkę, ale naprawdę zainteresował się piłką - świetnie to wyglądało :D A na koniec spaceru wyłożył się na trawie i opalał w słoneczku. Dopóki go nie zaczęłam po brzuszku głaskać - uznał to za świetną zabawę i zaczął mnie podgryzać ;) Quote
choba Posted April 13, 2013 Author Posted April 13, 2013 I dowód na jego dobre układy z Agentem ;) Quote
choba Posted April 13, 2013 Author Posted April 13, 2013 Myślę, że można by mu zmienić zdjęcie na stronie. Może: albo ewentualnie Quote
ania91sc Posted April 13, 2013 Posted April 13, 2013 Dzisiaj byłam naprawdę pod dużym wrażeniem jak ładnie Karbon się zachowywał :) W schronisku nie rzucał się na psy, przechodził spokojnie i nie wracał na nie uwagi :) Szkoda, że nie zaobserwowałam Waszej zabawy :D :D :D Quote
AlaRottweiler Posted April 13, 2013 Posted April 13, 2013 Doszły mnie słuchy, że Karbonowi brak urody ! PROSZĘ SPOJRZEĆ NA TO ZDJĘCIE I ZMIENIĆ ZDANIE ! ON JEST PIĘKNY Quote
Hmmm Posted April 13, 2013 Posted April 13, 2013 Karbon jest piękny na swój sposób :) dałabym pierwsze ;) Quote
Recommended Posts