ewu Posted February 1, 2013 Posted February 1, 2013 Eni dziękuję z wiadomość:) Plastuś ma dom, został Warszawiakiem:):multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
konfirm13 Posted February 1, 2013 Posted February 1, 2013 [quote name='an1a']Super szybka akcja :multi:[/QUOTE] Podczytuję ten wątek od jakiegoś czasu. Wspaniała wiadomośc i bardzo się cieszę razem z Wami. No i z Krzywołapkiem:-D Quote
Mazowszanka13 Posted February 1, 2013 Posted February 1, 2013 [quote name='ewu']Eni dziękuję z wiadomość:) Plastuś ma dom, został Warszawiakiem:):multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: O kurcze, ale wiadomość:multi: Napiszcie coś więcej. Quote
wanda szostek Posted February 1, 2013 Posted February 1, 2013 Nasz smyk pojechał do Warszawy. Umowa adopcyjna podpisana.Mamy więc jednego mniej. Oby pozostałe szybko domki znalazły, bo maluszki na pomoc czekają i trzeba im miejsce zrobić. Zaraz wyślę mailem link do wątku i mam nadzieję, że domek się odezwie i zda relację jak przebiegła podróż i jak sytuacja w nowym miejscu Quote
enia Posted February 1, 2013 Author Posted February 1, 2013 Ciekawe jak tam nasz chłopak :) wyśle smsa z zapytaniem... Quote
Makila Posted February 1, 2013 Posted February 1, 2013 Miałam dziś okropny dzień, a tutaj takie super wiadomości. Od razu poprawił mi się humor :lol: Quote
Peżot Posted February 1, 2013 Posted February 1, 2013 A więc : od dziś nazywa się Peżot od peugeot'a 206 :D Droga z Siedlec do Warszawy minęła bardzo spokojnie - pod koniec drogi zaczął już przysypiać. Wychodziliśmy z nim parę razy na dwór jednak on postanowił zaznaczyć teren 4x w domu - na dworze tylko kupka xD. Parę godzin ganiał się z królikiem po domu a teraz padł na swoje nowe legowisko i śpi :) Z początku był niesmiały bał się wychodzić na ogródek a teraz szaleje po całym domu :). Jak mi się uda to postaram się powrzucać kilka jego zdjęć :) Peżot pięknie chodzi na smyczy i ma wilczy apetyt! Zachowuje się jak odkurzacz - zjada wszystko co napotka na drodze. Quote
Makila Posted February 1, 2013 Posted February 1, 2013 Jak miło czyta się takie relacje :lol: No i czekamy na zdjęcia, najlepiej z królikiem ;) Quote
an1a Posted February 1, 2013 Posted February 1, 2013 Sikacz :lol: fajnie, że od razu dogadał się z królikiem :) Quote
wanda szostek Posted February 1, 2013 Posted February 1, 2013 Oj coś wiem o jego apetycie. Wyjadał ze swojej miski, dostawał dokładkę a potem czyścił miski Mimi i Toi, które czekały, że może mięsko samo dostaną i jeszcze kręcił się , żeby coś dostać. Jedzenia ja bym mu wyznaczała tyle ile powinien zjeść taki szczeniak. Quote
Peżot Posted February 1, 2013 Posted February 1, 2013 https://plus.google.com/photos/117291355326433406956/albums/5840092824728627857 to Peżot :D Quote
Mazowszanka13 Posted February 1, 2013 Posted February 1, 2013 (edited) No właśnie zastanawiałam się co to za zwierz obok Peżota, a to królik. Edited February 1, 2013 by Mazowszanka Quote
wiosenka Posted February 1, 2013 Posted February 1, 2013 Ja w pierwszej chwili myślałam, że to szczeniaczek ;). Quote
Mazowszanka13 Posted February 1, 2013 Posted February 1, 2013 [quote name='wiosenka']Ja w pierwszej chwili myślałam, że to szczeniaczek .[/QUOTE] Ja też myslałam, że szczeniaczek tylko jakiś taki nieforemny jak na psa ;-) Quote
Peżot Posted February 2, 2013 Posted February 2, 2013 W linku https://plus.google.com/photos/11729...92824728627857 znajdziecie zdjecia Peżota i tam będę co jakiś czas umiszala różne jego zdjęcia jeśli chcecie :))) Wczoraj cały czas jak był zmęczony leżał na swoim legowisku ale gdy ja szlam spać przyszedł za mną do pokoju i leżał ciągle przy łóżku. Najlepszą zabawką nie okazały się nowe piłeczki piszczałki i węzły (czy coś takiego) tylko..korek od wina i przewracanie butelki z wodą :) O 5 rano Peżot nas obudził i zaliczył swój spacerek już :) Za pół godziny teraz będziemy szli. Tata kupił mu dziś pierwszego "cukierka" - taką białą kość. Ale coś niepewnie je. Zdecydowanie woli mamy kurczaka ^^. Dostał dziś też emblemacik, zawieszkę z nr tel do nas jakby się zgubił - pomarańczowa łapka przyczepiona do szelek :) Poźniej zrobię zdjęcie i pokażę :) I to tyle narazie :) Ps. Wczoraj pięknie zsiusiał się na gazety a nie na dywan a dziś już ani razu :) tylko na dworze :)) I z takich śmieszotek - Królik schował się do swojego domku w duzym pokoju (między kwiatkami ma karton do którego się chowa - a'la norka - Peżot jako że chciał się bawić złapał królika za ucho i zaczął wyciągać z kartonu xD ale nikomu krzywda się nie stała ^^. Peżot jest przesłodki ^^ Quote
Peżot Posted February 2, 2013 Posted February 2, 2013 Właśnie (pierwszy raz od czasu jak u nas jest) usłyszawszy jakiś hałas z ulicy zerwał się i pognał obszczekując nie wiadomo co :D - to chyba będzie pies obronny :D Quote
Peżot Posted February 2, 2013 Posted February 2, 2013 O i ps. :D : jako że dużo śpi u mnie w pokoju to niedługo dostanie nowe łóżeczko które u mnie w pokoju będzie tak by na podłodze nie leżał. Quote
konfirm13 Posted February 2, 2013 Posted February 2, 2013 Szczęśliwy Peżocik. I widać, że trafił mu się wspaniały dom:multi: Quote
wanda szostek Posted February 2, 2013 Posted February 2, 2013 [quote name='konfirm13']Szczęśliwy Peżocik. I widać, że trafił mu się wspaniały dom:multi: Cieszmy się i zanośmy prośbę do Sw. Franciszka oraz trzymajmy mocno kciuki, aby pozostałym się również tak poszczęściło Zapraszam do podnoszenia wątków pozostałych szczeniaczków http://www.dogomania.pl/forum/threads/237053-Od%C5%82owione-psiaki-%28w-tym-szczeniaki%29-sko%C5%84cz%C4%85-w-Ostrowi-Maz-Czy-uda-si%C4%99-je-uratowa%C4%87?p=20381176#post20381176 http://www.dogomania.pl/forum/threads/238469-2-siostrzyczki-i-5-innych-male%C5%84stw-2-mies-B%C5%81AGAJ%C4%84-o-DT!!!!!/page31 Quote
Recommended Posts