Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 271
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='ewu']Eni dziękuję z wiadomość:) Plastuś ma dom, został Warszawiakiem:):multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:

O kurcze, ale wiadomość:multi:
Napiszcie coś więcej.

Posted

Nasz smyk pojechał do Warszawy. Umowa adopcyjna podpisana.Mamy więc jednego mniej. Oby pozostałe szybko domki znalazły, bo maluszki na pomoc czekają i trzeba im miejsce zrobić. Zaraz wyślę mailem link do wątku i mam nadzieję, że domek się odezwie i zda relację jak przebiegła podróż i jak sytuacja w nowym miejscu

Posted

A więc :
od dziś nazywa się Peżot od peugeot'a 206 :D

Droga z Siedlec do Warszawy minęła bardzo spokojnie - pod koniec drogi zaczął już przysypiać.
Wychodziliśmy z nim parę razy na dwór jednak on postanowił zaznaczyć teren 4x w domu - na dworze tylko kupka xD.
Parę godzin ganiał się z królikiem po domu a teraz padł na swoje nowe legowisko i śpi :)
Z początku był niesmiały bał się wychodzić na ogródek a teraz szaleje po całym domu :).

Jak mi się uda to postaram się powrzucać kilka jego zdjęć :)
Peżot pięknie chodzi na smyczy i ma wilczy apetyt! Zachowuje się jak odkurzacz - zjada wszystko co napotka na drodze.

Posted

Oj coś wiem o jego apetycie. Wyjadał ze swojej miski, dostawał dokładkę a potem czyścił miski Mimi i Toi, które czekały, że może mięsko samo dostaną i jeszcze kręcił się , żeby coś dostać. Jedzenia ja bym mu wyznaczała tyle ile powinien zjeść taki szczeniak.

Posted

W linku https://plus.google.com/photos/11729...92824728627857 znajdziecie zdjecia Peżota i tam będę co jakiś czas umiszala różne jego zdjęcia jeśli chcecie :)))

Wczoraj cały czas jak był zmęczony leżał na swoim legowisku ale gdy ja szlam spać przyszedł za mną do pokoju i leżał ciągle przy łóżku.
Najlepszą zabawką nie okazały się nowe piłeczki piszczałki i węzły (czy coś takiego) tylko..korek od wina i przewracanie butelki z wodą :)

O 5 rano Peżot nas obudził i zaliczył swój spacerek już :) Za pół godziny teraz będziemy szli.

Tata kupił mu dziś pierwszego "cukierka" - taką białą kość. Ale coś niepewnie je. Zdecydowanie woli mamy kurczaka ^^.
Dostał dziś też emblemacik, zawieszkę z nr tel do nas jakby się zgubił - pomarańczowa łapka przyczepiona do szelek :) Poźniej zrobię zdjęcie i pokażę :)

I to tyle narazie :)
Ps. Wczoraj pięknie zsiusiał się na gazety a nie na dywan a dziś już ani razu :) tylko na dworze :))
I z takich śmieszotek - Królik schował się do swojego domku w duzym pokoju (między kwiatkami ma karton do którego się chowa - a'la norka - Peżot jako że chciał się bawić złapał królika za ucho i zaczął wyciągać z kartonu xD ale nikomu krzywda się nie stała ^^.

Peżot jest przesłodki ^^

Posted

Właśnie (pierwszy raz od czasu jak u nas jest) usłyszawszy jakiś hałas z ulicy zerwał się i pognał obszczekując nie wiadomo co :D - to chyba będzie pies obronny :D

Posted

[quote name='konfirm13']Szczęśliwy Peżocik. I widać, że trafił mu się wspaniały dom:multi:

Cieszmy się i zanośmy prośbę do Sw. Franciszka oraz trzymajmy mocno kciuki, aby pozostałym się również tak poszczęściło
Zapraszam do podnoszenia wątków pozostałych szczeniaczków

http://www.dogomania.pl/forum/threads/237053-Od%C5%82owione-psiaki-%28w-tym-szczeniaki%29-sko%C5%84cz%C4%85-w-Ostrowi-Maz-Czy-uda-si%C4%99-je-uratowa%C4%87?p=20381176#post20381176

http://www.dogomania.pl/forum/threads/238469-2-siostrzyczki-i-5-innych-male%C5%84stw-2-mies-B%C5%81AGAJ%C4%84-o-DT!!!!!/page31