Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nutusia napisał(a):

Malagos, gdyby Pan wiedział, że Tomka nie ma, to... już byście pewnie spacerowali! ;)

No dokładnie...Malagos, pisz esa do pana, że sama jesteś i na dodatek w potrzebie ;)

Posted

wegielkowa napisał(a):
malagos,a jak ten pan ma na imię?

Czemu jeszcze nie śpisz ? Przytul klakiera i do wyra, bo tam w waszym kieleckiem podobno nieźle piździ :)

Posted

Ziutka napisał(a):
Czemu jeszcze nie śpisz ? Przytul klakiera i do wyra, bo tam w waszym kieleckiem podobno nieźle piździ :)

Klakier to dziki biały,kocur po kastracji, siedzi u znajomej w piwnicy i czeka na dom.
Z kotów osobistych to moja jest Djunka ( która była ciachnięta w zeszłą sobotę) oraz Atari i Atlantyda.
Wychodzę własnie na spacer z suką Daja, której dziś podczas kąpieli (bo zafajdana po ataku padaczki) wymacałam guza wielkości śliwki,w pachwinie uda.

Posted

Przyszła dizś do mnie do biura ta osoba z naszej wsi, co to chce wziać Tośkę. Żebym szczerze jej powiedziała, czy oddam Tosię. Wiec ja szczerze, ze nie, a to dlatego, ze Tosia jest chora (i tu gorączkowo w myślach szukam jakiejś choroby strasznej i długiej). a wiec Tosia ma zapalenie uszu i skóry, żeby to tylko nie był gronkowiec, bo strasznie, ale to strasznie drogie leczenie i pani po prostu nie chcę tym obciażąć. i tak mi przykro, bo by psinka miała u pani dobrze......
A pani jak się okazało już zdążyła zrobić awanturę w OPSie, pokłócić się z wójtem i odebrać kartki na mleko, które bierze dla swych dzieci (OPS ją wspiera). Trudno, nie ma co robić z resztkami zupy po dzieciach, musi wylewać ( "a tak by psa wykarmiła przecież"). Wyobraziłam sobie Tośkę w objęciach czwórki, z których najstarsze ma 9 lat, dzieci i te resztki zupy, to.......
Uff, mam nadzieję, że nie będzie się mściła na mnie i na moich psach.....

Posted

malagos napisał(a):

Uff, mam nadzieję, że nie będzie się mściła na mnie i na moich psach.....

jak się będzie mściła,to gronkowcem poszczujesz, a jak to nie da rady, to wągliki przyśllemy:)

Posted

No, nie, naszą Tosię na te resztki mlecznej zupy? A tak na serio, resztki zupy, jeśli z sercem - to czemu nie, ale serca do psów , to tam chyba nigdy nie było. No, to gronkowiec(koniecznie złocisty), wąglik(przywieziony z Klewek) i może jeszcze pałeczka ropy błękitnej(Pseudomonas aeruginosa), są jak najbardziej na miejscu :evil_lol:

Posted

konfirm13 napisał(a):
No, nie, naszą Tosię na te resztki mlecznej zupy? A tak na serio, resztki zupy, jeśli z sercem - to czemu nie, ale serca do psów , to tam chyba nigdy nie było. No, to gronkowiec(koniecznie złocisty), wąglik(przywieziony z Klewek) i może jeszcze pałeczka ropy błękitnej(Pseudomonas aeruginosa), są jak najbardziej na miejscu :evil_lol:

To złocisto-błękitna pisanka wyjdzie! i jeszcze salmonellę się upchnie! :mad:

Posted

Ale mieszankę zarazków wymyśliłyście, kobiety! Ja dołożę jeszcze cholerę, czyli siebie :)
Ta osoba nie umie sobie w życiu poradzić, konflikty z każdym, męża brak, siedzi z jakimś nieciekawym typem - po co jej pies??

No dobra, mam nadzieję, że Tośka znajdzie jednak swego amatora, moze tylko trzeba święta przeczekać?.........

Posted

malagos napisał(a):
Ale mieszankę zarazków wymyśliłyście, kobiety! Ja dołożę jeszcze cholerę, czyli siebie :)
Ta osoba nie umie sobie w życiu poradzić, konflikty z każdym, męża brak, siedzi z jakimś nieciekawym typem - po co jej pies??

No dobra, mam nadzieję, że Tośka znajdzie jednak swego amatora, moze tylko trzeba święta przeczekać?.........

Czy to dżuma, czy cholera....tak jak było w piosence;)

Sądzę, że ta paniusia ma taki sposób na życie....a my ją utrzymujemy i podtrzymujemy w takim postępowaniu i myśleniu:diabloti: