Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witaj Rikuniu, super że ten gronkowiec masz zaleczony:loveu:
nie choruj już! odpocznij sobie trochę, wakacji teraz czas:eviltong:!...
Pozdrawiam całą rodzinkę i futerka:glaszcze:

• Replies 684
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

• 2 weeks later...
Posted

anica napisał(a):
... znaczy się... standard! jamniki tak mają:evil_lol:
... tylko uważaj, Rikuś!... żebyś niestrawności nie dostał;)

No proszę. Jamnior-Snupi, którego pierwszego wyciągnełam z cieszyńskiego schronu, wyżarł mojej przyjaciółce gar jedzenia dla 3 psów na 2 dni!!!! Ja mu się na drugi dzień przyglądałam na spacerzei mówiłam- oj jak on się ładnie zaokrąglił (jeszcze nie wiedziałam dlaczego:)) Czyli jamnisie tak mają :)

Posted

Riki mógł przybrać na wadze bo duuuuuużo je.
Wieści:Riki jest w świetnej kondycji - dziennie robi ze 3 km, duzo je i jest szansa, że przeżyje nas wszystkich. Ma taką sklerozę, że pewnie zapomni umrzeć...

Posted

Zofija napisał(a):
Riki mógł przybrać na wadze bo duuuuuużo je.
Wieści:Riki jest w świetnej kondycji - dziennie robi ze 3 km, duzo je i jest szansa, że przeżyje nas wszystkich. Ma taką sklerozę, że pewnie zapomni umrzeć...
...:multi: nie może być lepszych wieści:loveu: optymiści to nawet w sklerozie, dostrzegą pozytywy! żebym to ja tak potrafiła:roll:

Posted

Zofija napisał(a):
Riki jest w świetnej kondycji - dziennie robi ze 3 km, duzo je i jest szansa, że przeżyje nas wszystkich. Ma taką sklerozę, że pewnie zapomni umrzeć...
popuściłam :lol: :loveu:

Posted

[quote name='Zofija']Riki mógł przybrać na wadze bo duuuuuużo je.
Wieści:Riki jest w świetnej kondycji - dziennie robi ze 3 km, duzo je i jest szansa, że przeżyje nas wszystkich. Ma taką sklerozę, że pewnie zapomni umrzeć...[/QUOTE]
dobre,oby tak było

Posted

[quote name='Zofija']Riki mógł przybrać na wadze bo duuuuuużo je.
Wieści:Riki jest w świetnej kondycji - dziennie robi ze 3 km, duzo je i jest szansa, że przeżyje nas wszystkich. Ma taką sklerozę, że pewnie zapomni umrzeć...[/QUOTE]

Super wieści, a jak widać skleroza czasem też jest użyteczna :diabloti:

Posted

[quote name='anica']... ja?... Nie!... ja nie:-?[/QUOTE]
Za robienie min i zachowanie po rozróbie jamniki powinny dostać Oskara. Nikt tak dosadnie nie potrafi udawać niewiniątka jak jamole :evil_lol::diabloti: