iwonamaj Posted January 28, 2013 Posted January 28, 2013 Ewuś, a większego byś nie zrobiła ;), cioteczki fanty szykują... Quote
iwonamaj Posted January 28, 2013 Posted January 28, 2013 Milo nie musi iść do weta i nie ma długów... Jakaś osoba była z nim i zapłaciła. :) Quote
iwonamaj Posted January 28, 2013 Posted January 28, 2013 [quote name='Funky']Cioteczki, szukajcie, może się ktoś znajdzie co to zechce i umie zrobić bazarek - ja mam mnóstwo pierdółek więc fanty są.[/QUOTE] Cioteczki, skontaktujecie się w sprawie bazarku? Quote
Nadziejka Posted January 28, 2013 Posted January 28, 2013 http://www.dogomania.pl/forum/threads/239246-Ksiazki-dla-strauszka-z-urwanym-ogonkiem-zapraszam-ogromnie-od-28-01-5-02-g-22-00 zapraszam na bazarus:ylsuper::loveu:sciskam ogromnie Iwonko wiekszego ja narazie nie zrobie , boc ja zdjec nie umiem wstawiac , mam zdjecia z bazarku , na ktorym kupilam te knizki:oops: Quote
obiezyswiat75 Posted January 28, 2013 Posted January 28, 2013 Jestem na zaproszenie Iwony. Bestialstwo mnie poraziło. Ochłonę i wrócę.... Quote
iwonamaj Posted January 28, 2013 Posted January 28, 2013 Nasza Joleczka zaoferowała, że w weekend podjedzie ze mną do Milo i dorzuci się do karmy. Jeżeli wcześniej mi się uda, podjadę tam, a z Jolą drugi raz... Quote
yolanovi Posted January 28, 2013 Posted January 28, 2013 [quote name='iwonamaj']Nasza Joleczka zaoferowała, że w weekend podjedzie ze mną do Milo i dorzuci się do karmy. Jeżeli wcześniej mi się uda, podjadę tam, a z Jolą drugi raz...[/QUOTE] Iwonka, to umawiamy się na sobote na 100% tylko jeszcze godzinkę ustalimy Quote
iwonamaj Posted January 28, 2013 Posted January 28, 2013 [quote name='yolanovi']Iwonka, to umawiamy się na sobote na 100% tylko jeszcze godzinkę ustalimy[/QUOTE] Świetnie :) Quote
Dorin91 Posted January 28, 2013 Posted January 28, 2013 Przypadkiem trafiłam na wątek, koleżanka mi wysyłała zdjęcie tego psa i info o nim, super że ma wątek i wydarzenie na FB. Udostępnię na naszym schroniskowym FB, może ktoś coś wymyśli dla niego, wesprze... Quote
iwonamaj Posted January 28, 2013 Posted January 28, 2013 [quote name='Katarzyna Starkiewicz']Iwonko, mogę zrobić bazarek[/QUOTE] Kasiu, wspaniale :)... Quote
iwonamaj Posted January 28, 2013 Posted January 28, 2013 Sąsiadka, z którą rozmawiałam, mówi, ze Milo nie nadaje się tam, gdzie jest dużo psiaków, on jest taki spokojny, ma problemy ze wstawaniem, ale potem już normalnie się porusza. Marzy nam sie domek z ogródkiem dla niego... Quote
ewu Posted January 28, 2013 Author Posted January 28, 2013 Dzięki Cioteczki:) Iwonko podaj konto , to wyślę grosik dla Milo:) Quote
Sarunia-Niunia Posted January 28, 2013 Posted January 28, 2013 Jestem, Iwonka mnie tu zawołała... Wiem dziewczyny, że jak macie w sercach Milo, to zrobicie dla Niego wszystko... Jakby była potrzebna jeszcze jakaś pomoc, czy z bazarkiem, czy z ogłoszeniami wołajcie... Jak już będziecie z Jolcią w sobotę u chłopaczka, wyprzytulajcie Go ode mnie!!!!!!!!! Quote
ANETTTA Posted January 28, 2013 Posted January 28, 2013 co za skurw... potrwfi tak okaleczyc psa !!! Quote
Panna Marple Posted January 28, 2013 Posted January 28, 2013 zaglądam do Milusia codziennie, jeno milczę:lol:. Jeśli trzeba dofinansować zakup karmy, etc. wyślijcie numer konta na pw-cosik dorzucę. Jakieś info byłyby potrzebne-jak Miluś na inne psy lub koty, etc, żeby w razie szukania domku coś wiedzieć Quote
__Lara Posted January 28, 2013 Posted January 28, 2013 [quote name='iwonamaj']Basiu, naprawdę te uwagi nie były do Ciebie, przepraszam jeśli tak to odebrałaś :oops:... Tylko miło by było, gdyby osoba, która na wątku pisze kilkakrotnie "zadzwonię jutro" rzeczywiście zadzwoniła i coś napisała. Bo niby wszystko wiadomo, ale nie wiemy np. czy Milo nie musi iść do weta i czy są na to środki. No i na Fb tak już to jest, że jeśli nie ma nowych wieści, to temat spada i traci zainteresowanie. W tej chwili tylko ja udostępniam Milo... Szkoda, bo przyłączyło się do wydarzenia aż 147 osób...[/QUOTE] Przepraszam, że się nie wywiązałam, ale w weekend totalnie się spłukałam z kasy na telefonie z powodu adopcji jednej suczki... następnym razem nie będę się do niczego zobowiązywać i tyle. Quote
ewu Posted January 28, 2013 Author Posted January 28, 2013 Dobra Cioteczki dosyć samobiczowania:):beerchug::buzi::buzi::buzi: Quote
ewu Posted January 28, 2013 Author Posted January 28, 2013 Ciocie ja z innej beczki .... w stajni handlarza jest 6-cio miesięczny konik- Kazio. Cytuję : Maluch 6 miesiecy, skopany i poobijany (bez uwiazu znalazl sie pod nogami duzych koni) ma zmasakrowana tylna noge, stawy nadgarskowe jak banie, ledwo łazi. Pan handlarz uprzejmie nas poinformowal ze jeszcze mu brakuje 50 kg na wage.... Dorota z Terra Spei zadatkowała na niego i zbiera. Proszę roześlijcie może ktoś cos wpłaci na konisia. Fundacja Terra Spei 98 1090 1740 0000 0001 1383 4358 dla Kazia Quote
zebrazebra Posted January 28, 2013 Posted January 28, 2013 Ja nie wiem jak powstrzymać się od bluźnierstw w takich przypadkach... Przeleję 10 zł na psiaka. Proszę o pw. Quote
ewu Posted January 28, 2013 Author Posted January 28, 2013 [quote name='zebrazebra']Ja nie wiem jak powstrzymać się od bluźnierstw w takich przypadkach... Przeleję 10 zł na psiaka. Proszę o pw.[/QUOTE] Dziękujemy:) Iwonko kochana podaj swoje konto:) Quote
Gabi79 Posted January 28, 2013 Posted January 28, 2013 [quote name='iwonamaj']Sąsiadka, z którą rozmawiałam, mówi, ze Milo nie nadaje się tam, gdzie jest dużo psiaków, on jest taki spokojny, ma problemy ze wstawaniem, ale potem już normalnie się porusza. Marzy nam sie domek z ogródkiem dla niego...[/QUOTE] Czyli w tym ewentualnym DT o który miałam pytać nie bardzo??? Tam o ile wiem są same staruszki. Pewnie Miluś potrzebuje spokoju. [quote name='Panna Marple']zaglądam do Milusia codziennie, jeno milczę:lol:. Jeśli trzeba dofinansować zakup karmy, etc. wyślijcie numer konta na pw-cosik dorzucę. Jakieś info byłyby potrzebne-jak Miluś na inne psy lub koty, etc, żeby w razie szukania domku coś wiedzieć[/QUOTE] Co do innych psów i kotów to chyba jest przyjazny, ale najlepiej jak Iwonka z Jolą o wszystko wypytają, jak będą u Milusia Quote
Recommended Posts