Nadziejka Posted January 29, 2013 Posted January 29, 2013 (edited) http://www.dogomania.pl/forum/threads/239246-Ksiazki-dla-strauszka-z-urwanym-ogonkiem-zapraszam-ogromnie-od-28-01-5-02-g-22-00 :multi::multi:kochane ciotenki zebrazebra i PelasiaLaLalicytuja ksiazki na bazareczku :multi::modla::iloveyou:dla niuniusia za 33 zlociszki ciotenki moje bazarenkowe -dziekuje pieknie sciskam ogromnie za starunka i za pancie opiekunke:iloveyou:ze zwierzunkami Edited January 30, 2013 by ewa gonzales Quote
katarzyna09 Posted January 29, 2013 Posted January 29, 2013 [quote name='yolanovi']Do cioteczek chętnych wesprzeć finansowo chłopaka wysłałam nr konta na pw. jeśli kogoś pominęłam proszę krzyczeć :)[/QUOTE] iwonamaj dała mi znać o tym biednym staruszku... :-(Poproszę nr.konta,chociaż dyszkę wyślę.Inaczej nie mam jak pomóc. Quote
yolanovi Posted January 29, 2013 Posted January 29, 2013 [quote name='katarzyna09']iwonamaj dała mi znać o tym biednym staruszku... :-(Poproszę nr.konta,chociaż dyszkę wyślę.Inaczej nie mam jak pomóc.[/QUOTE] Konto wysłane - bardzo dziękujemy w imieniu Milo:Rose: Quote
yolanovi Posted January 29, 2013 Posted January 29, 2013 [quote name='Panna Marple']Poleciała stówka dla Milusia:lol:[/QUOTE] Wow:crazyeye: Miluś bardzo, bardzo dziękuje:wolfie::Rose: Quote
Gabi79 Posted January 29, 2013 Posted January 29, 2013 (edited) [quote name='Panna Marple']Poleciała stówka dla Milusia:lol: Cudownie, cioteczko tylu psiakom pomagasz, one tak wiele Ci zawdzięczają. Jesteś WSPANIAŁA!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dostałam odp. od Kikou, niestety w chwili obecnej nie jest w stanie przyjąć Milusia, trzeba szukać dalej Edited January 29, 2013 by Gabi79 Quote
ewu Posted January 29, 2013 Author Posted January 29, 2013 Cioteczki napiszę do Pianki ,żeby zwolniła drugi post do rozliczeń:) Quote
yolanovi Posted January 29, 2013 Posted January 29, 2013 [quote name='ewu']Cioteczki napiszę do Pianki ,żeby zwolniła drugi post do rozliczeń:)[/QUOTE] Ewu pisz do Maupa bo ona reaguje natychmiast, a Pianka..... niekoniecznie Quote
ewu Posted January 29, 2013 Author Posted January 29, 2013 [quote name='yolanovi']Ewu pisz do Maupa bo ona reaguje natychmiast, a Pianka..... niekoniecznie[/QUOTE] Kurcze już napisałam do Pianki , jak jutro rano nie udostępni , to poproszę Maupę. Quote
yolanovi Posted January 30, 2013 Posted January 30, 2013 a na koncie Milusia zameldowała się dyszka od zebrazebra - dziękujemy bardzo :) Quote
iwonamaj Posted January 30, 2013 Posted January 30, 2013 Jestem po rozmowie z panią Ulą :)... Cóż to za wspaniały człowiek! Najpierw najlepsze- nie musimy szukać domku dla Milo :). Pani Ula stwierdziła, że on się już przyzwyczaił i lepiej dla niego, żeby został u niej :). Wobec tego stwierdziłam, że pomożemy inaczej :). Jedziemy z Joleczką w sobotę o 12 z jedzonkiem dla zwierzaczków. Jedzą wszystko, nie ma problemu. Zapewniłam panią Ulę, że nie będzie to pomoc jednorazowa i możemy także pomóc, gdyby trzeba było jechać do weta lub kupić leki. I tu prośba- pani Ula chciałaby kupić dla Milusia ARTOFOX. Ja nie znam tegol leku, ani ceny i nie wiem gdzie kupić. Ktoś coś wie na ten temat? Quote
asiuniab Posted January 30, 2013 Posted January 30, 2013 [quote name='iwonamaj']Jestem po rozmowie z panią Ulą :)... Cóż to za wspaniały człowiek! Najpierw najlepsze- nie musimy szukać domku dla Milo :). Pani Ula stwierdziła, że on się już przyzwyczaił i lepiej dla niego, żeby został u niej :). Wobec tego stwierdziłam, że pomożemy inaczej :). Jedziemy z Joleczką w sobotę o 12 z jedzonkiem dla zwierzaczków. Jedzą wszystko, nie ma problemu. Zapewniłam panią Ulę, że nie będzie to pomoc jednorazowa i możemy także pomóc, gdyby trzeba było jechać do weta lub kupić leki. I tu prośba- pani Ula chciałaby kupić dla Milusia ARTOFOX. Ja nie znam tegol leku, ani ceny i nie wiem gdzie kupić. Ktoś coś wie na ten temat? wieści super, trzeba docenić to i tak jak powiedziałaś nie można Pani Joli zostawić bez pomocy, ja tego leku też nie znam, jak będę u swojego weta mogę się dowiedzieć, ale nie wiem kiedy to będzie??? Quote
yolanovi Posted January 30, 2013 Posted January 30, 2013 Iwonko można zamówić np. w Krakvecie :DDOLFOS Arthrofos - preparat mineralno - witaminowy dla psów 90tab., Tabletki dla psów z glukozaminą i chondroityną. Właściwości i działanie: Glukozamina i ... to jest specyfik na stawy dla starszych psów. możemy z uzbieranej kasy coś takiego kupić. Cena to ok 39 zł Quote
iwonamaj Posted January 30, 2013 Posted January 30, 2013 Jak uważacie cioteczki, ja jestem za... I jeszcze co sądzicie o karmach z Lidla, Rossmanna dla psów i kotów? Nie chcę sama decydować... Quote
yolanovi Posted January 30, 2013 Posted January 30, 2013 Moje prawie dobermany lubią lidlowe paszety i ragout pakowane w takie kwadratowe pudełeczka - wcinają zawsze na śnadanko i jest ok. Co do suchej to nie wiem, bo zamawiam Josere Quote
Funky Posted January 30, 2013 Posted January 30, 2013 Jakie fajne wieści od rana :))))) To Milutek ma domek :multi: Quote
iwonamaj Posted January 30, 2013 Posted January 30, 2013 Cioteczki kochane, tylko nas nie zostawiajcie, obiecałam pomoc pani Uli, nie tylko jednorazowo... Quote
Sarunia-Niunia Posted January 30, 2013 Posted January 30, 2013 [quote name='iwonamaj']Jestem po rozmowie z panią Ulą :)... Cóż to za wspaniały człowiek! Najpierw najlepsze- nie musimy szukać domku dla Milo :). Pani Ula stwierdziła, że on się już przyzwyczaił i lepiej dla niego, żeby został u niej :). Wobec tego stwierdziłam, że pomożemy inaczej :). Jedziemy z Joleczką w sobotę o 12 z jedzonkiem dla zwierzaczków. Jedzą wszystko, nie ma problemu. Zapewniłam panią Ulę, że nie będzie to pomoc jednorazowa i możemy także pomóc, gdyby trzeba było jechać do weta lub kupić leki. I tu prośba- pani Ula chciałaby kupić dla Milusia ARTOFOX. Ja nie znam tegol leku, ani ceny i nie wiem gdzie kupić. Ktoś coś wie na ten temat? Super wiadomość!!! Bardzo się cieszę!!! Sama decyzja Pani świadczy o tym, że już pokochała Milusia i lepiej chłopak nie mógł trafić:)!!! [quote name='iwonamaj']... I jeszcze co sądzicie o karmach z Lidla, Rossmanna dla psów i kotów? Nie chcę sama decydować... Ja mogę wypowiedzieć się o saszetkach z Rossmana - moje jamniorki dostają codziennie na śniadanie po jednej. Saszetki są w dwóch smakach, jamniory jedzą je z wielkim apetytem. Wiem, że to karma dobra jakościowo i w miarę w przystępnej cenie - 1 saszetka kosztuje 1,19zł, ale często są promocje i można kupić nawet za 0,89zł... Suchej karmy nie znam, bo ja zamawiam moim brita w sklepie internetowym... Quote
iwonamaj Posted January 30, 2013 Posted January 30, 2013 Dzięki... A kocia? Kto ma kotusie i nam coś podpowie? Następna dobra wiadomość dzisiaj: Pewna bardzo zwierzolubna osoba z FB daje Milo w prezencie worek karmy suchej oraz puszki- odbieramy z Jolą w sobotę :loveu::loveu::loveu: Quote
Nadziejka Posted January 30, 2013 Posted January 30, 2013 :Cool!::klacz::iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou::modla:o matenko ziemio jakie wiesciiiiiiiiiiiiiiiii! cudnie ! Iwonko ja chyba bede miec wolne w sobotke , jade z wami :modla::sweetCyb:tylko mi pisz na pw wszystko ,gdzie sie spotkamy,, jakie zwierzunie , co potrzeba:multi:cud poprostu cud , bo pani cudowna Quote
Martika&Aischa Posted January 30, 2013 Posted January 30, 2013 [quote name='iwonamaj']Cioteczki kochane, tylko nas nie zostawiajcie, obiecałam pomoc pani Uli, nie tylko jednorazowo...[/QUOTE] Iwonko w kupie siła więc wierzę że pomożemy Pani Uli :) czekamy na sobotnią relacje :) Quote
iwonamaj Posted January 30, 2013 Posted January 30, 2013 Na FB aż 3 osoby chcą kupić coś dla Milo i przekazać nam, mieszkają w Sosnowcu, więc chyba mnie podadzą... Ewuś, nie wiem czy będzie miejsce, kochana, jedziemy my z Jolą i zabieramy jeszcze syna Joli, którego trzeba gdzieś po drodze podrzucić, a te obiecane karmy, to na pewno worek 20 kg od sponsora i puszki, dary osób z FB i karma dla 6 kotów od Dogomanii. Quote
Recommended Posts