Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 658
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

rany jaki on jest świetny! bawią się rewelacyjnie! a pomyslec, że początek znajomosci był nieciekawy...

szkoda, że jajka nadal na miejscu, ale widocznie tak miało być - niech zdrowieje gnojek :)

co mnie zastanawia - czemu on ma żółtą końcówkę ogona????

Posted

Aleś wypatrzyła :-)
Może wymoczona w rivanolu?
A chce powiedzieć, że na chorego to on wcale nie wygląda. Myslę, że on symuluje, żeby odwlec co nieuniknione ;)

Posted

Mamy dzisiaj gościa na noclegu, a właściwie gościówke. Obszczekała nasze tubylcze psiaki, a one bardzo były zdziwione, co to jest, bo nawet pluszowy pies Franek jest większy od tego czegoś:evil_lol: a awanturuje sie jakby była u siebie:roll: jak mi sie uda to wrzuce zdjęcia, bo coś mi shock nie chce pracować:cool3:

tak właśnie do Was piszemy

Posted

ale brzuch to mam duży

pychol taki sobie mam fajny

lubie akrobacje

i tego faceta też lubie, bo mogę mu paluchy obgryzać

a to mój nowy przyjaciel do podgryzania

Posted (edited)

fajnie na kolankach

ale teraz już muszem spać, bo jutro do domku swojego jade, aż do Wisły. Moja nowa pani przyjeżdża:multi:

a to moi kumple (zgoda buduje)

Edited by DoPi
Posted

Jeszcze tylko o Korku. On to jest cykor po prostu i symulant. Od 15 tej dnia kiedy miał być odjajczony kompletnie nic mu nie jest:mad: a termin poszedł na drzewo:cool3:

Posted

DoPi napisał(a):
Jeszcze tylko o Korku. On to jest cykor po prostu i symulant. Od 15 tej dnia kiedy miał być odjajczony kompletnie nic mu nie jest:mad: a termin poszedł na drzewo:cool3:

No przeca mówiłam, że to symulant :-)

Posted

Dobry jest z tą symulką ;) My mieliśmy takiego kota - gdy nadchodziła sobota, czyli dzień ewentualnej wywózki na ciachanie - znikał bez wieści i pojawiał się dopiero po południu. Aż pewnej soboty - udało się! Zapakowaliśmy go do klatki, dzwonimy do lecznicy, że jedziemy, a tu na sekretarce wiadomość, że... dziś wyjątkowo lecznica nieczynna!!!!! Skąd wiedział, drań jeden?... W końcu się udało go dowieźć, ale TZ przypłacił to parotygodniowym leczeniem palca po kocim ugryzieniu - Dzionek mu po prostu... zawisł na palcu z wbitymi kłami tuż przy paznokciu!