Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 658
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

a co oni mówią o tej sytuacji? chcą z nim pracować czy zamierzają tak zostawić i niech się samo...? to że chodzi za panią to nie znaczy wiele - on potrzebuje oparcia i pomocy a czy je dostaje?

Posted

Tak jak Ci DoPi odpisałam na wątku Śmieszki - moim zdaniem powinnaś pójść na wizytę PA i zobaczyć nie tyle jak ludzie się odnoszą do Korka, ile jak on odnosi się do nich...
Smutne to, że musiał się tak bardzo cofnąć po tym, jakie postępy zrobił u Ciebie. Pewnie byłoby inaczej, gdyby nie ta ucieczka i tułaczka :(

Posted

pójde na wizyte poadopcyjna oczywiście. Czy po weekendzie majowym nie bedzie za wczesnie? zobacze jak to wyglada na miejscu.
Korek u nich jest od 22 marca. Teraz trzeba rozważyć , czy można juz jechać, czy jeszcze zaczekać. Zarówno chodzi o czas od adopcji jak równiez od ucieczki. No tak z rozmowy telefonicznej to wynikało, że pracują z nim. Wolałabym jednak zobaczyć na własne oczy.

Posted

wilczy zew napisał(a):
myślę,że nie jest za wcześnie,zobaczysz co i jak,jeśli popełniają błędy to lepiej jak najwcześniej to zmienić

też mi się tak wydaje, że po majówce byłoby już ok

• 4 weeks later...
Posted

POMOCYYYYYY !

W Kielcach u weta jest młody terierowaty psiak, ma ok. 1,5 roku, trafił tam ze złamaniem łapy, odłowiony przez świętokrzyskiego hycla. Jak nic mu nie znajdę, to wraca skąd przyszedł, a jak jest z hyclami każdy wie ... Łapa złożona, tylko tymczasu brak. Kochany, pro ludzki, wariat, przytulak jakich mało. Jest moblilny, kica na 3 łapach - złamana powinna być dobrze stabilna, więc kennel byłby super rozwiązaniem. Psiak waży ok 12 kg, sięga poniżej kolana.

Może ktoś mógłby pomóc - zapewnimy karmę, weta.