malawaszka Posted March 7, 2013 Author Posted March 7, 2013 [quote name='Saththa']O Matko nie mogłas iśc do zoologicznego?:lol: tyl h w aucie ejstem pod wrazeniem!![/QUOTE] bo cały czas myślałam, że już zaraz wyjdzie i pojedziemy do domu :splat: na szczęście książkę miałam ze sobą, ale ileż można ślipić...to pogapiłam się na przechodniów, poobserwowałam krakowską modę (niczym się nie różni od brudzowickiej :evil_lol: ), a iść do zoologicznego - z czym???? z pustym portfelem - toż to tortury :lol: Quote
wilczy zew Posted March 7, 2013 Posted March 7, 2013 Jak byś miała laptop i bezprzewodowy net,to posiedziałabyś na dogo :lol: Quote
Saththa Posted March 8, 2013 Posted March 8, 2013 [quote name='malawaszka']bo cały czas myślałam, że już zaraz wyjdzie i pojedziemy do domu :splat: na szczęście książkę miałam ze sobą, ale ileż można ślipić...to pogapiłam się na przechodniów, poobserwowałam krakowską modę (niczym się nie różni od brudzowickiej :evil_lol: ), a iść do zoologicznego - z czym???? z pustym portfelem - toż to tortury :lol:[/QUOTE] to by przecież zadzwoniły :lol: [quote name='wilczy zew']Jak byś miała laptop i bezprzewodowy net,to posiedziałabyś na dogo :lol:[/QUOTE] to by go zostawiła w domu przecież na chwile jechała:lol: Quote
AMIGA Posted March 8, 2013 Posted March 8, 2013 Niestety u nas na klinice tak sie siedzi. okulistyka i kardiologia (no i chirurgia) w tym królują niestety. A pociesze Cię - w tej okolicy są właściwie same szpitale, zoologicznego nie uświadczysz. A nie trzeba to było zadzwonić? Przyjechałabym na jakieś ploteczki, mogłabym nawet z jakąś kawką w termosie przyjechac :-) Quote
eliza_sk Posted March 9, 2013 Posted March 9, 2013 DooooPiiii jak tam imprezka na sztery psy dziś wieczór :) Ja to potrafię atrakcje zapewnić :eviltong: Quote
eliza_sk Posted March 9, 2013 Posted March 9, 2013 [quote name='malawaszka']co im tam podrzuciłaś???? :lol: Nocne atrakcje :diabloti: jutro jadą do maszy i DoPi je nocuje. Quote
Saththa Posted March 9, 2013 Posted March 9, 2013 malawaszka napisał(a):och jakie słodkie atrakcje :loveu: I takie puchate :loveu::) Quote
DoPi Posted March 9, 2013 Posted March 9, 2013 (edited) malawaszka napisał(a):o buuu szkoda, że tego nie przeczytałam wcześniej bo siedziałam jak głupia w samochodzie na Kopernika od 9 rano do prawie 16 :shock: no to już naprawde woła o pomste do nieba, niby czarna na włosach, a pomyślunku tyci, tyci. Z Kopernika do mnie to 10 min na piechote. Telefonu sie nie miało co?:cool3: No mamy gości cudnych. Korek szaleje, bo po pierwsze nie ma kołnierza, a po drugie jakieś takie "cienkoszczeki" słychac z pokoju. Atrakcji co niemiara. Maksymilian - najmądrzejszy pies na świecie. A Pluszaki , na poczatku wystraszone, teraz rozbrykane. Jak chcecie moge wrzucić dokumentację:lol: Łącznie ze zniszczeniami, Baranka Wielkanocnego:mad: Edited March 9, 2013 by DoPi Quote
malawaszka Posted March 9, 2013 Author Posted March 9, 2013 dawaj dokumentację :lol: tak tak jestem mentalną blondynką - w dodatku leniwą Quote
eliza_sk Posted March 9, 2013 Posted March 9, 2013 DoPi napisał(a):Jak chcecie moge wrzucić dokumentację:lol: Łącznie ze zniszczeniami, Baranka Wielkanocnego:mad: Ło jejujeju, to se zostaw tego czarnego i na wielkanoc będzie w koszyk jak znalazł. Myślałby kto - baranka dzieciom żałować. Quote
AMIGA Posted March 9, 2013 Posted March 9, 2013 A kto to widział już wystawiać baranka wielkanocnego? Quote
malawaszka Posted March 9, 2013 Author Posted March 9, 2013 pytanko mam... natury organizacyjno-porządkowej... nawiedziła Was dziś Elizka tak???? a jakieś fotki Korkowi ogłoszeniowe zrobiła???? :watpliwy: Quote
wilczy zew Posted March 9, 2013 Posted March 9, 2013 czepiasz się przecież to takie niewiniątka :) http://img94.imageshack.us/img94/4129/dscn2898w.jpg Quote
Nutusia Posted March 10, 2013 Posted March 10, 2013 Niemożliwe, że te dwa aniołeczki taki sajgon urządziły. Baranek sam się z Wielkanocy wymiksował :) Quote
AMIGA Posted March 10, 2013 Posted March 10, 2013 Czyżby myszka tez poległa w starciu z aniołeczkami? Quote
mama_Alfika Posted March 10, 2013 Posted March 10, 2013 Nutusia napisał(a):Niemożliwe, że te dwa aniołeczki taki sajgon urządziły. Baranek sam się z Wielkanocy wymiksował :) Też tak uważam :evil_lol: Maleństwa słodkie, grzeczne i większość czasu przesypiają, to niby kiedy miały to zrobić :loveu::razz: Biały usiłował wczoraj ugryźć swoje oblicze w lustrze :evil_lol: Quote
DoPi Posted March 10, 2013 Posted March 10, 2013 Niewinne Janioły są strasznie pocieszne. takie dwa cudaki. Dzisiaj ogonki im sie chcą urwać z radości jak wchodze do pokoju. Mały biały zaczepia Maksia, a ten udaje jaki jest groźny. Najfajniej jak cudaki dzisiaj polowały na jego machający ogon. Można siedzieć godzinami i obserwować. Dzisiaj zawozimy je do Maszy to będzie miała obiekty do obserwcji. a tu filmik z zabaw http://www.youtube.com/watch?v=CLfghGsFJk4&feature=youtu.be Quote
Recommended Posts