eliza_sk Posted March 10, 2013 Posted March 10, 2013 [quote name='malawaszka']pytanko mam... natury organizacyjno-porządkowej... nawiedziła Was dziś Elizka tak???? a jakieś fotki Korkowi ogłoszeniowe zrobiła???? :watpliwy: Nie Waszkoo, malce przyjechały do DoPi dzięki uprzejmości takiego jednego. Przecież wiesz, żebym zrobiła i okazji nie przepuściła. [quote name='wilczy zew']Pewnie nie,bo nie było zielonej trawy :D WZ - grabisz seee, oj grabisz, już na charci wkleiłam dowody zielonej trawy w dniu wczorajszym - dla niedowiarków :evil_lol:: Quote
malawaszka Posted March 10, 2013 Author Posted March 10, 2013 eliza_sk napisał(a):Nie Waszkoo, malce przyjechały do DoPi dzięki uprzejmości takiego jednego. Przecież wiesz, żebym zrobiła i okazji nie przepuściła. buuuuuuuuuuuuuu :placz: Quote
AMIGA Posted March 10, 2013 Posted March 10, 2013 Najlepiej wygląda kamerzystka w lustrze - pozycja super! :evil_lol:;) Quote
eliza_sk Posted March 10, 2013 Posted March 10, 2013 AMIGA napisał(a):Najlepiej wygląda kamerzystka w lustrze - pozycja super! :evil_lol:;) Na narciarzaaa :) Quote
Saththa Posted March 10, 2013 Posted March 10, 2013 Maluchy przesłodkie :) Zielona trawa wow ;) i prosze dla Orka;) Do torebki, buzi, ciała, czytania, oglądania, czasu odmierzania, stópek i oczu na Oriego :loveu: http://www.dogomania.pl/forum/thread...9#post20573479 Quote
AMIGA Posted March 11, 2013 Posted March 11, 2013 I ja zaglądam z ciekawości jak tam postepy socjalizacyjne Quote
DoPi Posted March 11, 2013 Posted March 11, 2013 wygoilismy się , dzieki kołnierzowi olbrzymowi:evil_lol::multi:bawimy sie piłeczka, mniej szczekamy na Łukasza. Obcych jednakowoz sie boimy nadal. Za mało gosci mnie odwiedza, zapraszam wszystkich w odwiedziny Quote
DoPi Posted March 11, 2013 Posted March 11, 2013 eliza_sk napisał(a):Na narciarzaaa :) przepraszam bardzo, czy Wy sie nabijacie ze mnie?? Quote
Nutusia Posted March 11, 2013 Posted March 11, 2013 Mam to samo - za mało ludzi nowych u nas bywa... Trudno o psią ogładę ;) Quote
malawaszka Posted March 11, 2013 Author Posted March 11, 2013 ja to już nic nie mówię bo spacery po pustych łąkach, odwiedzaczy zero i dziczejemy sobie na tej wsi wszyscy łącznie ze mną :splat: Quote
AMIGA Posted March 11, 2013 Posted March 11, 2013 DoPi napisał(a):przepraszam bardzo, czy Wy sie nabijacie ze mnie?? Ależ gdzieżbyśmy śmiały :-) Zapowiadam się w odwiedziny jak tylko "Glucior" wyjedzie. Ale jak będę za czesto Was odwiedzać, to przestanę być dla Korkociąga obcą osobą i to też sie bedzie mijało z celem Quote
Nutusia Posted March 12, 2013 Posted March 12, 2013 Amigo - parę razy będziesz jednak "obca" ;) U nas tak to właśnie działa z sąsiadką Kasią i z moim własnym Dziecięciem :) Quote
DoPi Posted March 13, 2013 Posted March 13, 2013 Poprosze dzieweczki o pomoc w napisaniu ogłoszenia. Korek bawi się z Łukaszem i coraz mniej szczeka na niego. Jego zachowanie staje sie podobne do zachowania Szantusi (mojej poprzedniej sznaucerki) tzn.jak ja jestem, Korek obszczekuje wszystkich. Jak znikam jest dużo lepiej. Przetestowałyśmy z Alfikową w sobotę. Czyli klasyka to ja jestem ogniskiem zapalnym.:placz: Amiguś za rzadko bywasz u mnie, żeby Korek Cię potraktował jak swoją. Zapraszam więc w odwiedziny. Moniko Ty też przyjedź do nas to trochę "oddziczejesz":evil_lol: Takie coś wymyśliłam, co jeszcze dodać? Ok.9 m-czne , skrzywdzone przez ludzi ,psie dziecko. Średniej wielkości psiak. Biało czarny mix Sznaucera i Polskiego Owczarka Nizinnego. Waga 13 kg. Po zaakceptowaniu człowieka jest jego największym przyjacielem. Na spacerach jeszcze boi się ludzi. W miejscach odosobnionych, świetnie się bawi zarówno z człowiekiem jak i z zaprzyjaźnionym psem. Najlepiej byłoby mu w domu poza miastem. Psiak przebywa w domu tymczasowym w Krakowie. Quote
malawaszka Posted March 13, 2013 Author Posted March 13, 2013 kurde napisała i mi zniknęło :angryy: myślałam, że on większy niż 13 kg a co dopisać to że grzecznie zostaje w domu (?), nie hałasuje bez sensu (?), a jak do dzieci - wiemy? koty? no i że wykastrowany, zachipowany, zaszczepiony Quote
DoPi Posted March 13, 2013 Posted March 13, 2013 (edited) no tak faktycznie, grzecznie (prawie:evil_lol: jakies 6 płyt dvd mam obgryzione) zostaje w domu tzn.nie szczeka, zachowuje czystość, do dzieci małych nie, koty trza łapać, wykastrowany, zachipowany , zaszczepiony wrzuce za chwile zdjęcia Korek i owłosiona ręka - moja???:evil_lol: Edited March 13, 2013 by DoPi Quote
eliza_sk Posted March 13, 2013 Posted March 13, 2013 aśśś się łopisała, wysil łepetynę troszkę :) Quote
malawaszka Posted March 13, 2013 Author Posted March 13, 2013 Dorota a jak on z psami obcymi? spoko? byłaś z nim na takim wybiegu jak Ola z Gluciorem? Quote
DoPi Posted March 13, 2013 Posted March 13, 2013 nie na wybieg nie ma co iść bo oprócz psów tam są ludzie, ale do psów spoko a tu dokument Quote
malawaszka Posted March 13, 2013 Author Posted March 13, 2013 no ale tu z Maksem jest, a do niego na początku szurał nie? i teraz ciekawa jestem jak do obcych psów na spacerach spotkanych Quote
DoPi Posted March 13, 2013 Posted March 13, 2013 (edited) a takie może być zdjęcie z moim paluchem?:oops: przy moich nogach hm miało być w sepii Do psów dobrze, do Maksa startował, bo zazdrosny o mnie. Jak się go podpasie to tak z 16 kg powinien ważyć. Chudziutki jest. Jeszcze schudł przez tę biegunke 0,5 kg , ale już przytył do tej samej wagi. Eliza nie umiem pisać , a umeim skracać teksty.:shake: Edited March 13, 2013 by DoPi Quote
malawaszka Posted March 13, 2013 Author Posted March 13, 2013 naszukałam się tego palucha :lol: Quote
Recommended Posts