Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='malawaszka']pytanko mam... natury organizacyjno-porządkowej... nawiedziła Was dziś Elizka tak???? a jakieś fotki Korkowi ogłoszeniowe zrobiła???? :watpliwy:

Nie Waszkoo, malce przyjechały do DoPi dzięki uprzejmości takiego jednego. Przecież wiesz, żebym zrobiła i okazji nie przepuściła.

[quote name='wilczy zew']Pewnie nie,bo nie było zielonej trawy :D

WZ - grabisz seee, oj grabisz, już na charci wkleiłam dowody zielonej trawy w dniu wczorajszym - dla niedowiarków :evil_lol::

• Replies 658
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

wygoilismy się , dzieki kołnierzowi olbrzymowi:evil_lol::multi:bawimy sie piłeczka, mniej szczekamy na Łukasza. Obcych jednakowoz sie boimy nadal. Za mało gosci mnie odwiedza, zapraszam wszystkich w odwiedziny

Posted

DoPi napisał(a):
przepraszam bardzo, czy Wy sie nabijacie ze mnie??

Ależ gdzieżbyśmy śmiały :-)
Zapowiadam się w odwiedziny jak tylko "Glucior" wyjedzie. Ale jak będę za czesto Was odwiedzać, to przestanę być dla Korkociąga obcą osobą i to też sie bedzie mijało z celem

Posted

Poprosze dzieweczki o pomoc w napisaniu ogłoszenia. Korek bawi się z Łukaszem i coraz mniej szczeka na niego. Jego zachowanie staje sie podobne do zachowania Szantusi (mojej poprzedniej sznaucerki) tzn.jak ja jestem, Korek obszczekuje wszystkich. Jak znikam jest dużo lepiej. Przetestowałyśmy z Alfikową w sobotę. Czyli klasyka to ja jestem ogniskiem zapalnym.:placz:
Amiguś za rzadko bywasz u mnie, żeby Korek Cię potraktował jak swoją. Zapraszam więc w odwiedziny. Moniko Ty też przyjedź do nas to trochę "oddziczejesz":evil_lol:
Takie coś wymyśliłam, co jeszcze dodać?

Ok.9 m-czne , skrzywdzone przez ludzi ,psie dziecko. Średniej wielkości psiak. Biało czarny mix Sznaucera
i Polskiego Owczarka Nizinnego. Waga 13 kg. Po zaakceptowaniu człowieka jest jego największym przyjacielem.
Na spacerach jeszcze boi się ludzi. W miejscach odosobnionych, świetnie się
bawi zarówno z człowiekiem jak i z zaprzyjaźnionym psem. Najlepiej byłoby mu w domu poza miastem.
Psiak przebywa w domu tymczasowym w Krakowie.

Posted

kurde napisała i mi zniknęło :angryy:

myślałam, że on większy niż 13 kg

a co dopisać to że grzecznie zostaje w domu (?), nie hałasuje bez sensu (?), a jak do dzieci - wiemy? koty?
no i że wykastrowany, zachipowany, zaszczepiony

Posted (edited)

no tak faktycznie, grzecznie (prawie:evil_lol: jakies 6 płyt dvd mam obgryzione) zostaje w domu tzn.nie szczeka, zachowuje czystość, do dzieci małych nie, koty trza łapać, wykastrowany, zachipowany , zaszczepiony
wrzuce za chwile zdjęcia

Korek i owłosiona ręka - moja???:evil_lol:

Edited by DoPi
Posted (edited)

a takie może być zdjęcie z moim paluchem?:oops:

przy moich nogach

hm miało być w sepii

Do psów dobrze, do Maksa startował, bo zazdrosny o mnie. Jak się go podpasie to tak z 16 kg powinien ważyć. Chudziutki jest. Jeszcze schudł przez tę biegunke 0,5 kg , ale już przytył do tej samej wagi.
Eliza nie umiem pisać , a umeim skracać teksty.:shake:

Edited by DoPi