DoPi Posted March 24, 2013 Posted March 24, 2013 telefonu dzisiaj nie było, czyli to dobra wiadomość :) Ja nie dzwoniłam,żeby się za bardzo nie narzucać. Cały czas myśle o Korciu. Musi być dobrze! Bahlso jeszcze raz dziękuję za ogłoszenia:lol: Quote
eliza_sk Posted March 24, 2013 Posted March 24, 2013 BIRMA - wywalona jak śmieć, zaciążona - URATOWANA - już w stajni SOZ ;-) Quote
malawaszka Posted March 24, 2013 Author Posted March 24, 2013 DoPi napisał(a):telefonu dzisiaj nie było, czyli to dobra wiadomość :) Ja nie dzwoniłam,żeby się za bardzo nie narzucać. Cały czas myśle o Korciu. Musi być dobrze! Bahlso jeszcze raz dziękuję za ogłoszenia:lol: No to dobra wiadomość, daj znać jak będą jakieś wieści Quote
bahlsa Posted March 25, 2013 Posted March 25, 2013 DoPi napisał(a):telefonu dzisiaj nie było, czyli to dobra wiadomość :) Ja nie dzwoniłam,żeby się za bardzo nie narzucać. Cały czas myśle o Korciu. Musi być dobrze! Bahlso jeszcze raz dziękuję za ogłoszenia:lol: Koruś znalazł dom dzięki ogłoszeniom? Jeśli tak to bardzo się cieszę! Podziękowania należą się przede wszystkim Wam za uratowanie kudłaczka:Rose: A następnym razem, jak tylko będziesz potrzebowała ogłoszeń - pisz :). Quote
M&S Posted March 25, 2013 Posted March 25, 2013 malawaszka napisał(a):No to dobra wiadomość, daj znać jak będą jakieś wieści Tak, koniecznie pisz:) Quote
DoPi Posted March 25, 2013 Posted March 25, 2013 wklejam maila z nowego domku "Jest OK Korek je , pije , spokojnie zapoznał się z wszystkimi mieszkańcami domu. W niedziele zaczął szczekać na każdego kto wchodził do mieszkania. Dobrze reaguje na wnuka, który go głaska. Jesteśmy mile zaskoczeni, że tak dobrze się aklimatyzuje. Za mną chodzi krok w krok." Wiedziałam,że tak bedzie z pania, bo niewiele sie różni ode mnie. Pulchna blondynka kucikuciająca jeszcze słodziej niz ja:evil_lol: Quote
M&S Posted March 25, 2013 Posted March 25, 2013 DoPi napisał(a):wklejam maila z nowego domku "Jest OK Korek je , pije , spokojnie zapoznał się z wszystkimi mieszkańcami domu. W niedziele zaczął szczekać na każdego kto wchodził do mieszkania. Dobrze reaguje na wnuka, który go głaska. Jesteśmy mile zaskoczeni, że tak dobrze się aklimatyzuje. Za mną chodzi krok w krok." Wiedziałam,że tak bedzie z pania, bo niewiele sie różni ode mnie. Pulchna blondynka kucikuciająca jeszcze słodziej niz ja:evil_lol: Fantastyczne wiadomości:multi: Pozdrawiamy Domek Korka i Pana Korka:loveu: Quote
malawaszka Posted March 25, 2013 Author Posted March 25, 2013 DoPi napisał(a): Wiedziałam,że tak bedzie z pania, bo niewiele sie różni ode mnie. Pulchna blondynka kucikuciająca jeszcze słodziej niz ja:evil_lol: hahahaha :lol: super wieści!!! Quote
AMIGA Posted March 25, 2013 Posted March 25, 2013 Strrrraaasznie się cieszę, że tak dobrze idzie :-) Quote
Saththa Posted March 25, 2013 Posted March 25, 2013 i my czytamy, zacieszamy ale wciąż kciukamy;) Quote
DoPi Posted April 3, 2013 Posted April 3, 2013 Otrzymałam zyczenia od pańciostwa Korka i krótkie info wklejam Z Korkiem jest w porządku, zaczął więcej szczekać. Uwielbia jajko surowe i wędzoną rybę. W niedzielę jedziemy do Piwnicznej i zobaczymy jak się będzie zachowywał. Chyba nie jest źle :loveu: Quote
AMIGA Posted April 3, 2013 Posted April 3, 2013 Ale super, suuuuuuuuuuuuuuuper :multi: Karasku - tak trzymaj :loveu: Quote
Nutusia Posted April 3, 2013 Posted April 3, 2013 No, to można spać spokojnie lub też ewentualnie... martwić się czymś/kimś innym ;) :) Quote
M&S Posted April 3, 2013 Posted April 3, 2013 [quote name='DoPi']Otrzymałam zyczenia od pańciostwa Korka i krótkie info wklejam Z Korkiem jest w porządku, zaczął więcej szczekać. Uwielbia jajko surowe i wędzoną rybę. W niedzielę jedziemy do Piwnicznej i zobaczymy jak się będzie zachowywał. Chyba nie jest źle :loveu: Super!!!!! Quote
DoPi Posted April 4, 2013 Posted April 4, 2013 dziewczynki, kolejne info od pańci Korkowej "Wyjazd do Piwnicznej bardzo udany, Korek nie sprawiał żadnych problemów. Na spacerach był jeszcze ciągle przestraszony , ale jest coraz lepiej. Zaczął już sam przychodzić do męża i domagać się pieszczot , a przy mnie położył się na grzbiecie aby go drapać po brzuszku." Jessuuuuuuuuuu jak ja sie ciesze:multi: Quote
malawaszka Posted April 4, 2013 Author Posted April 4, 2013 fantastycznie :laola: trochęsię obawiałam, żeby im nie nawiał bo to różnie bywa na wyjazdach, ale jest dobrze :multi: Quote
AMIGA Posted April 4, 2013 Posted April 4, 2013 No i o takie wiadomości nam chodzi. Cudownie, cudownie, cudoooownie. To ja zapraszam do nastepnego strachulca, którego mam u siebie od wczoraj http://www.dogomania.pl/forum/threads/241783-MA%C5%81E-CZARNE-prawie-zamarzni%C4%99te-z-ZASPY-cudny-4-mies-MI%C5%9A-szuka-domu-od-dzi%C5%9B?p=20682420#post20682420 Quote
M&S Posted April 4, 2013 Posted April 4, 2013 Super, fantastycznie:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Quote
Recommended Posts